!!! DEVELOPMENT MODE !!!

600 αποφασισμένοι συμπολίτες μας δηλώνουν επώνυμα οτι θα τιμήσουν την Κυριακή τη μνήμη του Α.Γρηγορόπουλου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: 600 αποφασισμένοι συμπολίτες μας δηλώνουν επώνυμα οτι θα τιμήσουν την Κυριακή τη μνήμη του Α.Γρηγορόπουλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Green Dragon έγραψε: 06 Δεκ 2020, 16:15
Lord Brum έγραψε: 06 Δεκ 2020, 16:13
Green Dragon έγραψε: 06 Δεκ 2020, 15:56 Ποιά είναι η πολιτική σημασία του να παραμείνει επ' άπειρον σαν ένα κόμμα του 5%;
μα σε όλα τα κομουνιστικά κράτη το κόμα και το κράτος εξυπηρετεί τα κοματικά στελέχη. Αν μια ζωή σιτίζεσαι από το κόμμα και εσύ και η οικογένειά σου σε συμφέρει να υπάρχει μια ζωή έστω και στο 5%
Άλλο αυτό, εγώ λέω για την Ελλάδα, όχι για κομμουνιστικό κράτος όπου, ναι, έχει νόημα.
αν η ελλάδα είχε κομουνισμό ο κουτσουμπας θα είχε βίλα στην εκάλη και εξοχικό στη μύκονο και στην αράχωβα, σπίτια του λαού βεβαίως βεβίως. Τώρα βολεύεται στο διαμέρισμα που μένει. Για άεργο αμπελοφιλόσοφο μια χαρά είναι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Re: 600 αποφασισμένοι συμπολίτες μας δηλώνουν επώνυμα οτι θα τιμήσουν την Κυριακή τη μνήμη του Α.Γρηγορόπουλου

Scouser έγραψε: 06 Δεκ 2020, 16:17 H μήτρα του καρκινώματος είναι βασικά οι φοιτητικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια. Εκεί έρχονται οι πιτσιρικάδες σε επαφή για πρώτη φορά με τον χώρο, μυούνται από τους παλιούς και έτσι διαιωνίζεται το φαινόμενο.
ακριβώς
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

προκλητικός ήταν και λόγω ηλικίας είχε α΄γνοια κινδύνου. Όταν για να κάνεις την πλάκα σου ως πλουσιόπαιδο πετάς μπουκάλια και βρίζεις ένοπλους εργαζόμενους υπάρχει και το ατυχές ενδεχόμενο κάποιος να φλιπάρει και να σου την ανάψει έστω και δια εξοστρακισμού. Γυρεύοντας πήγαινε χωρίς να σημαίνει αυτό ότι άξιζε να πεθάνει επειδή στα 15 του ήταν αλητάμπουρας
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Lord Brum έγραψε: 06 Δεκ 2020, 16:28 αν η ελλάδα είχε κομουνισμό ο κουτσουμπας θα είχε βίλα στην εκάλη και εξοχικό στη μύκονο και στην αράχωβα, σπίτια του λαού βεβαίως βεβίως. Τώρα βολεύεται στο διαμέρισμα που μένει. Για άεργο αμπελοφιλόσοφο μια χαρά είναι.
Βολεμένοι του σημερινού πλαισίου δηλαδή. Όντως, αυτήν την εντύπωση δίνουν, δεν μοιάζουν να προσπαθούν για κάτι περισσότερο, έστω και μέσα από τις δικές τους ιδέες. Σαν δημόσιοι υπάλληλοι σε οργανισμό άνευ αντικειμένου.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Στύγιος έγραψε: 06 Δεκ 2020, 17:03

HMAΡΤΟΝ!! Για λύπηση είναι ,πάνε αυτοί ,κολλήσανε :011:

https://twitter.com/thanasisnostimo/sta ... 4826023936
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Δεν ξέρω αν ισχύει. Διάβασα ότι η ΚΝΕ ήθελε να πάει να αφήσει λουλούδι στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά εμποδίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία . Γνωρίζει κανένας σύντροφος εάν αληθεύει αυτό; Fluffy;Μου'λειψες Fluffy.

https://www.newsbreak.gr/ellada/151004/ ... rakonteia/

Αυτό μου κάνει πραγματικά εντύπωση .Είχα ακούσει ότι όταν έγιναν οι ταραχές το 2008 είχε βγει η ΚΝΕ στον δρόμο. Έκτοτε δεν είχα ακούσει ξανά για συμμετοχή της στην πορεία που γίνεται κάθε χρόνο στις 6 Δεκεμβρίου για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Τουλάχιστον εδώ στην Θεσσαλονίκη όσες φορές έτυχε να κατέβω κέντρο εκείνη την μέρα δεν είδα μπλοκ ΚΚΕ/ΚΝΕ/ΠΑΜΕ. Είχα δει από άλλα αριστερά κόμματα. Ειλικρινά αν κάνω λάθος και δεν τα γνωρίζω καλά επί του θέματος ζητάω συγγνώμη και σας ζητάω να με διορθώσετε.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

pylothess έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:03 Δεν ξέρω αν ισχύει. Διάβασα ότι η ΚΝΕ ήθελε να πάει να αφήσει λουλούδι στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά εμποδίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία . Γνωρίζει κανένας σύντροφος εάν αληθεύει αυτό; Fluffy;Μου'λειψες Fluffy.

Αυτό μου κάνει πραγματικά εντύπωση .Είχα ακούσει ότι όταν έγιναν οι ταραχές το 2008 είχε βγει η ΚΝΕ στον δρόμο. Έκτοτε δεν είχα ακούσει ξανά για συμμετοχή της στην πορεία που γίνεται κάθε χρόνο στις 6 Δεκεμβρίου για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Τουλάχιστον εδώ στην Θεσσαλονίκη όσες φορές έτυχε να κατέβω κέντρο εκείνη την μέρα δεν είδα μπλοκ ΚΚΕ/ΚΝΕ/ΠΑΜΕ. Είχα δει από άλλα αριστερά κόμματα. Ειλικρινά αν κάνω λάθος και δεν τα γνωρίζω καλά επί του θέματος ζητάω συγγνώμη και σας ζητάω να με διορθώσετε.
Ισχύει και το συζητήσαμε προηγουμένως.Πλέον το ΚΚΕ προσπαθεί να ψαρέψει και από τον χώρο.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

πατησιωτης έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:17
pylothess έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:03 Δεν ξέρω αν ισχύει. Διάβασα ότι η ΚΝΕ ήθελε να πάει να αφήσει λουλούδι στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά εμποδίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία . Γνωρίζει κανένας σύντροφος εάν αληθεύει αυτό; Fluffy;Μου'λειψες Fluffy.

Ισχύει και το συζητήσαμε προηγουμένως.Πλέον το ΚΚΕ προσπαθεί να ψαρέψει και από τον χώρο.
Ζητώ συγγνώμη, τώρα μπήκα. Άρα δεν λέω πράγματα από την κούτρα μου. Αν όντως ισχύει αυτό που λες , ότι δηλαδή το ΚΚΕ προσπαθεί να ψαρέψει και από τον χώρο είναι τουλάχιστον εκνευριστικό . Αυτά σας τα λέει ένας πρώην σύντροφος. Νομίζω πως λιγάκι αργά τα θυμήθηκε αυτά τα πράγματα το ΚΚΕ. Αλλά ας μην γίνομαι πικρόχολος.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Lord Brum έγραψε: 06 Δεκ 2020, 14:47
tanipteros έγραψε: 06 Δεκ 2020, 07:50 τους αναρχοαλήτες τους κάναμε ήρωες....αίσχος....

Να αποφυλακιστούν οι Κορκονέας και Σαραλιώτης...να λάμψη η ΕΛ.ΑΣ και πάλι. Τέτοιους αστυνομικούς θέλουμε να ξεπλύνουν την αναρχία!

Όχι πλουσιόπαιδα Γρηγορόπουλους επαναστάτες με τα λεφτά του μπαμπά...αίσχος...!
ο σαραλιώτης αθωώθηκε, έκατσε βέβαια μέσα 3 χρόνια, θυσία στο βωμό της αχρηστεράς

Εντελώς αθώος δεν ήταν. Όχι ότι ήθελε να σκοτώσει αλλά πήγε εκεί χωρίς εντολή. Και στα σώματα ασφαλείας σε ο,τιδηποτε κάνεις χωρίς εντολή είσαι έκθετος. Ειδικά όταν στο τέλος υπάρχει νεκρός γαμιεσαι. Τυχερός ήταν που έκατσε μόνο 3 χρόνια
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

pylothess έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:33
πατησιωτης έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:17

Ζητώ συγγνώμη, τώρα μπήκα. Άρα δεν λέω πράγματα από την κούτρα μου. Αν όντως ισχύει αυτό που λες , ότι δηλαδή το ΚΚΕ προσπαθεί να ψαρέψει και από τον χώρο είναι τουλάχιστον εκνευριστικό . Αυτά σας τα λέει ένας πρώην σύντροφος. Νομίζω πως λιγάκι αργά τα θυμήθηκε αυτά τα πράγματα το ΚΚΕ. Αλλά ας μην γίνομαι πικρόχολος.
Από ποιον χώρο λέμε; Των αναρχικών;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”