Τιποτα δεν ειναι τσιμπας με το mouse τα κελια και τα μικραινεις ( αυτα που θα εχουν νουμερα μονο πχ ) η με επιλογη πολλων κελιων δεξι κλικ συγχώνευση και γινονται ενα μεγαλο ολα κλπ . ειναι κατι που το βρισκεις επιτοπου παιζοντας με τις επιλογες . Ειλικρινα θα στο εκανα 5 λεπτα ειναι ομως ειμαι με το λαπτοπ στο κρεβατι και θα παθω αγκυλωση αν παιξω word τωρα με το mousepad του φορητου . Αν καθισω στο σταθερο στο γραφειο καποια στιγμη και δεν εχεις βγαλει ακρη θα σου μονταρω ενα και θα το ανεβασω εδωΧαοτικός έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:07Τη διαμόρφωση πως κάνω δεν ξέρω.Νon4me έγραψε: 06 Δεκ 2020, 18:55 Αν δε θες καποιου ειδους εντολων στα κελια και απλα να τα συμπληρωνεις εσυ και απο το world γινεται . Ανοιγεις world πινακας εισαγωγη πινακα τοσες στηλες επι τοσες γραμμες κανεις διαμορφωση αφαιρωντας - συγχωνεύοντας και νατο .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόγραμμα για πινακάκι
Re: Πρόγραμμα για πινακάκι
Νon4me έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:12Τιποτα δεν ειναι τσιμπας με το mouse τα κελια και τα μικραινεις ( αυτα που θα εχουν νουμερα μονο πχ ) η με επιλογη πολλων κελιων δεξι κλικ συγχώνευση και γινονται ενα μεγαλο ολα κλπ . ειναι κατι που το βρισκεις επιτοπου παιζοντας με τις επιλογες . Ειλικρινα θα στο εκανα 5 λεπτα ειναι ομως ειμαι με το λαπτοπ στο κρεβατι και θα παθω αγκυλωση αν παιξω word τωρα με το mousepad του φορητου . Αν καθισω στο σταθερο στο γραφειο καποια στιγμη και δεν εχεις βγαλει ακρη θα σου μονταρω ενα και θα το ανεβασω εδωΧαοτικός έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:07Τη διαμόρφωση πως κάνω δεν ξέρω.Νon4me έγραψε: 06 Δεκ 2020, 18:55 Αν δε θες καποιου ειδους εντολων στα κελια και απλα να τα συμπληρωνεις εσυ και απο το world γινεται . Ανοιγεις world πινακας εισαγωγη πινακα τοσες στηλες επι τοσες γραμμες κανεις διαμορφωση αφαιρωντας - συγχωνεύοντας και νατο .
Ευχαριστώ. Αυτό πήγα να κάνω πάντως που λες. Κάπως έτσι το σκέφτηκα ότι θα γίνεται. Αλλά είναι μανίκι. Πήγα να δω αν σβηνουν και τα κελιά κάτω δεξιά. Τζίφος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
age of empires 2 είναι αυτό κάτω δεξιά;
ναι είναι το εξπάνσιο του 2001
Ναι. Το έμαθα και στις κόρες μου. αλλά το γυρίσανε σε ειρηνικό. Τους κάνουν όλους συμμάχους και μόνο γουστάρουν να χτίζουν.
Εγώ πάλι παίρνω μόνιμα τους Βυζαντινούς και για οχτρούς βάζω Τούρκους, Πέρσες (για να τους παίρνω τους ελέφαντες με τους παπάδες), Κωλόφραγκους και κωλοϊσπανούς
-
the comet the course the tail
Μωρή μουνάρα!the comet the course the tail έγραψε: 07 Δεκ 2020, 00:17δες το σε desktop....![]()
https://www.w3schools.com/code/tryit.as ... EWOSDO7FOT
Το έλεγα εγώ ότι είσαι μεγάλος. Δεν το λεγα; 
Δεν κάνεις κι εσύ ένα με το εξέλ; Δεν δουλεύει καλά το html. Στις στήλες βγάζει τις λέξεις κάθετα κι όχι στριμένα οριζόντια. Επίσης κάποια στιγμή θα χρειαστώ 4Χ4 πλαίσια. Δηλαδή όχι μόνο 6 πλαίσια αλλά 10.
Να το περνάς αυτό στις παραμέτρους.
Μπορώ να το κάνω και με το html και να είναι δυο κώδικες (δύο αρχεία) και να να επιλέγω ποιο θα τρέξω κάθε φορά. Αλλά θα πρέπει να κάνω πολλές δοκιμές στον κώδικα του κόμετ.
Επίσης ο κόμετ ξέχασε να φτιάξει και εξωτερικό κουτάκι που να γράφεις τα χαρακρτηριστικά.
Είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα και το είχαμε σχολιάσει σε άλλο thread. Είχα πει ότι θα σου γράψω μόλις βρω λίγο χρόνο αλλά δεν το έκανα ποτέ. Ωστόσο, τότε που το είχαμε συζητήσει, είχα ρίξει μια ματιά για το πώς μπορεί κανείς να παράξει προγραμματιστικά το πρόβλημα. Δε με ενδιέφερε το κομμάτι των χαρακτηριστικών (αυτό είναι το εύκολο) αλλά η αυτόματη δημιουργία των hints. Είχα δει σχετική πληροφορία εδώ.
Πολύ θα ήθελα να αφοσιωθώ λίγο παραπάνω σε αυτό γιατί έχει ενδιαφέρον. Προσωπικά, μάλλον θα υλοποιούσα web εφαρμογή με βάση από πίσω, όπου θα έφτιαχνα ό,τι προβλήματα ήθελα, με ό,τι χαρακτηριστικά ήθελα και με αυτόματη παραγωγή των hints. Επιπλέον, θα δημιουργούσα κουμπιά για εξαγωγή ενός προβλήματος σε διάφορες μορφές (EXCEL, Word, PDF) για όποιον θέλει να τα εκτυπώσει και να τα αξιοποιήσει.
Με λίγο gamification μέσα, θα μπορούσαν να μπαίνουν οι χρήστες και να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Να υπάρχει leaderboard, levels και τα σχετικά.
Δεν προσφέρω λύση σε αυτό που θες (νομίζω το έκαναν ήδη άλλοι χρήστες) αλλά γράφω περισσότερο λόγω του ενθουσιασμού μου.
Πολύ θα ήθελα να αφοσιωθώ λίγο παραπάνω σε αυτό γιατί έχει ενδιαφέρον. Προσωπικά, μάλλον θα υλοποιούσα web εφαρμογή με βάση από πίσω, όπου θα έφτιαχνα ό,τι προβλήματα ήθελα, με ό,τι χαρακτηριστικά ήθελα και με αυτόματη παραγωγή των hints. Επιπλέον, θα δημιουργούσα κουμπιά για εξαγωγή ενός προβλήματος σε διάφορες μορφές (EXCEL, Word, PDF) για όποιον θέλει να τα εκτυπώσει και να τα αξιοποιήσει.
Με λίγο gamification μέσα, θα μπορούσαν να μπαίνουν οι χρήστες και να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Να υπάρχει leaderboard, levels και τα σχετικά.
Δεν προσφέρω λύση σε αυτό που θες (νομίζω το έκαναν ήδη άλλοι χρήστες) αλλά γράφω περισσότερο λόγω του ενθουσιασμού μου.
Φαίνεται σαν κάτι που θα μπορούσες πολύ κομψά να γράψεις σε Prolog πάντως.Puma έγραψε: 09 Δεκ 2020, 14:13 Είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα και το είχαμε σχολιάσει σε άλλο thread. Είχα πει ότι θα σου γράψω μόλις βρω λίγο χρόνο αλλά δεν το έκανα ποτέ. Ωστόσο, τότε που το είχαμε συζητήσει, είχα ρίξει μια ματιά για το πώς μπορεί κανείς να παράξει προγραμματιστικά το πρόβλημα. Δε με ενδιέφερε το κομμάτι των χαρακτηριστικών (αυτό είναι το εύκολο) αλλά η αυτόματη δημιουργία των hints. Είχα δει σχετική πληροφορία εδώ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Δεν έχει βρεθεί ακόμη η λύση γι αυτό που ζητάω. Θέλω να μου βγαινει μια φόρμα εισαγωγής όπου θα με ρωτάει Χ1 ; Θα γράφω Αμερικανός. Χ2; Γερμανός κοκ. όταν ολοκληρώσω τις εισαγωγές να μου το βγάλει έτοιμο για εκτύπωση.Puma έγραψε: 09 Δεκ 2020, 14:13 Είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα και το είχαμε σχολιάσει σε άλλο thread. Είχα πει ότι θα σου γράψω μόλις βρω λίγο χρόνο αλλά δεν το έκανα ποτέ. Ωστόσο, τότε που το είχαμε συζητήσει, είχα ρίξει μια ματιά για το πώς μπορεί κανείς να παράξει προγραμματιστικά το πρόβλημα. Δε με ενδιέφερε το κομμάτι των χαρακτηριστικών (αυτό είναι το εύκολο) αλλά η αυτόματη δημιουργία των hints. Είχα δει σχετική πληροφορία εδώ.
αλλά και χωρίς ξεχωριστή φόρμα εισαγωγής. Στα ίδια τα πεδία αν γίνεται το ίδιο είναι. Χρειάζεται και ένα πλαίσιο εξωτερικά (ένα πάνω κι ένα αριστερά όπου θαγράφεις τον τίτλο των ενοτήτων. (Εθνικότητα, Μάρκα αυτοκινήτου, χρονιά κλπ). Από μέσα θα είναι τα στοιχεία.
Επίσης τη δυνατότηα να συσχετίσεις κι άλλη μία ενότητα επί πλέον (με όλες τις άλλες. Στο φερόμενο ως γρίφο του αινστάιν (Αυτη ημαλακία υπάρχει από προ ίντερνετ, σε περιοδικά. ότι ο Αινστάιν είναι ο μόνος που το έλυσε. Ή ότι το έχει φτιάξει ο ίδιος ο Αινστάιν κι άλλες ωραία),
οι ενότητες είναι πέντε
Οπότε εκεί θα πρέπει να δημιουργηθούν κι άλλα πλαίσια.Βρετανός
Σουηδός
Δανός
Νορβηγός
Γερμανός
Κόκκινο
Άσπρο
Πράσινο
Κίτρινο
Μπλε
Σκύλο
Πουλιά
Γάτες
Άλογο
Ψάρι
Τσάι
Καφέ
Γάλα
Μπύρα
Νερό
Pall Mall
Dunhill
Blue Master
Prince
Blends
Αυτό ή με κάποια μεταβλητή στο πρόγραμμα (φτιάξε 3Χ3 ή 4Χ4 ξέρω γω) ή τουλάχιστον ας έχω ξεχωριστά δυο αρχεία εξέλ (λέμε τώρα) και να ανοίγω όποιο χρειαστώ.
Όποιος το φτιάξει κερνάω οτιδήποτε άλλο αφού μπουρδέλο δεν θέλετε γιατί είναι βιασμός (ο οποίος προκύπτει έτσι γιατί έτσι)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 98 Απαντήσεις