!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτοβιογραφία.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αυτοβιογραφία.
Έτοιμος να γράψω την αυτοβιογραφία μου.
Κανένας ενδοιασμός πλέον και καμιά ντροπή για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.
Νιώθω μόνο την ανάγκη να ξεγυμνωθώ και να δείξω τον εαυτό μου ενώπιον όλων.
Θέλω να πω την αλήθεια και να δώσω φωνή σε άτομα που τα συντρίβει η ψυχοπαθολογία που έχουμε από κοινού.
Δεν θέλω να φανώ καθόλου πομπώδης, είμαι ταπεινός, αυτό το έμαθα τελικά.
Απλά, να εξομολογηθώ και να πω τα ψυχολογικά μου όπως τα έζησα εγώ.
Έχω μια βαριά αναπηρία και ίσως αυτό είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί.
Εννοείται ότι θα σας ανακοινώσω το βιβλίο που σκέφτομαι να κάνω όταν είναι έτοιμο.
Όχι από ματαιοδοξία αλλά επειδή είναι το τελευταίο βήμα προς την πλήρη αποκάλυψη.
Κανένας ενδοιασμός πλέον και καμιά ντροπή για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.
Νιώθω μόνο την ανάγκη να ξεγυμνωθώ και να δείξω τον εαυτό μου ενώπιον όλων.
Θέλω να πω την αλήθεια και να δώσω φωνή σε άτομα που τα συντρίβει η ψυχοπαθολογία που έχουμε από κοινού.
Δεν θέλω να φανώ καθόλου πομπώδης, είμαι ταπεινός, αυτό το έμαθα τελικά.
Απλά, να εξομολογηθώ και να πω τα ψυχολογικά μου όπως τα έζησα εγώ.
Έχω μια βαριά αναπηρία και ίσως αυτό είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί.
Εννοείται ότι θα σας ανακοινώσω το βιβλίο που σκέφτομαι να κάνω όταν είναι έτοιμο.
Όχι από ματαιοδοξία αλλά επειδή είναι το τελευταίο βήμα προς την πλήρη αποκάλυψη.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Αυτοβιογραφία.
Και ποιος νομίζεις ότι ενδιαφέρεται για την δική σου ζωή ώστε να μελετήσει την αυτοβιογραφία σου ;
Σοβαρό το ερώτημα
Γιατί νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι νοιάζονται τόσο πολύ για εσένα ;
Σοβαρό το ερώτημα
- Γενιά της Αμαρτίας
Εξήγησα παραπάνω. Μάθε να διαβάζεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:12 Και ποιος νομίζεις ότι ενδιαφέρεται για την δική σου ζωή ώστε να μελετήσει την αυτοβιογραφία σου ;
Σοβαρό το ερώτημα
Ακριβώς επειδή το διάβασαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:14Εξήγησα παραπάνω. Μάθε να διαβάζεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:12 Και ποιος νομίζεις ότι ενδιαφέρεται για την δική σου ζωή ώστε να μελετήσει την αυτοβιογραφία σου ;
Σοβαρό το ερώτημα
Οι άλλοι ΔΕΝ ασχολούνται τόσο πολύ με εσένα έχουν τα δικά τους προβληματα και τη δική τους ζωή
- Γενιά της Αμαρτίας
Έχω ζήσει σαν ένα εκατομμύριο άτομα σαν και σένα. Περίμενες καιρό για να πεις αυτήν την εξυπνάδα;
- Γενιά της Αμαρτίας
Τότε δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:16Ακριβώς επειδή το διάβασαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:14Εξήγησα παραπάνω. Μάθε να διαβάζεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:12 Και ποιος νομίζεις ότι ενδιαφέρεται για την δική σου ζωή ώστε να μελετήσει την αυτοβιογραφία σου ;
Σοβαρό το ερώτημα
Οι άλλοι ΔΕΝ ασχολούνται τόσο πολύ με εσένα έχουν τα δικά τους προβληματα και τη δική τους ζωή
Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου , εάν νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι ασχολούνται με εσένα και τους ενδιαφέρει η .. αυτοβιογραφία σου !!!
Αυτοβιογραφία μπορεί να γράψει κάποιος διάσημος ο οποίος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πολιτική η κοινωνική ζωή και που έχει να αναφέρει ασυνήθιστα πράγματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο
Αυτοβιογραφία μπορεί να γράψει κάποιος διάσημος ο οποίος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πολιτική η κοινωνική ζωή και που έχει να αναφέρει ασυνήθιστα πράγματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν έχω καθόλου μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Αλλιώς δεν θα έγραφα αυτοβιογραφία που αφορά στο ζήτημα που λέω. Λυπάμαι. Μάθε να διαβάζεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:20 Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου , εάν νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι ασχολούνται με εσένα και τους ενδιαφέρει η .. αυτοβιογραφία σου !!!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μείνε στην τεταρτη πρόταση...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:20 Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου , εάν νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι ασχολούνται με εσένα και τους ενδιαφέρει η .. αυτοβιογραφία σου !!!
Αυτοβιογραφία μπορει να γράψει ο καθένας, το ζήτημα ειναι ποιος θα την εκδώσει και ποιος θα την διαβάσει...
Παρατηρητής...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μην σε αποθαρρύνουν.
Περιμένουμε με αγωνία.
Ξεκίνα να γράφεις σε αυτό το νήμα.
Περιμένουμε με αγωνία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Να και η δικια μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 05 Δεκ 2020, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είσαι αριστερός τύπε;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:08 Έχω μια βαριά αναπηρία και ίσως αυτό είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μόνο λόγια είσαιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2020, 17:17Έχω ζήσει σαν ένα εκατομμύριο άτομα σαν και σένα. Περίμενες καιρό για να πεις αυτήν την εξυπνάδα;
Και αυτά, βαρετά...
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πρέπει να είναι βιβλίοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Δεκ 2020, 18:35 Μην σε αποθαρρύνουν.
Περιμένουμε με αγωνία.
Όχι για τους ανεγκέφαλους πχωρουμίτες μόνο.
Απλά κάνω μια δήλωση που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere