!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΏΜΑ.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Re: ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΏΜΑ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αναγκάσει άνθρωπο να κάνει εμβόλιο ανεξάρτητα με το ποιες είναι οι περιστάσεις.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

mao mao έγραψε: 04 Δεκ 2020, 21:46 Εγώ πάντως αν συνταξιούχος ΔΥ μου πει οτι δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, δεν θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω.
Εγώ θα το κάνω το εμβόλιο :003:
Θέλω να ζήσω οδό το δυνατόν περισσότερο ως απόστρατος συνταξιούχος προκειμένου να κοστίσω όσο το δυνατόν πιο πολλά χρήματα στο ελληνικό δημόσιο και στους Έλληνες φορολογούμενους !! :smt005:
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Δεκ 2020, 20:21 Κατά πόσο ανήκει στα ανθρώπινα δικαιώματα το δικαίωμα των ανθρώπων να αρνηθούν να κάνουν εμβόλια ;
Κατά καθόλου. Εκτός αν αρνηθούν επίσης την παροχή κάθε ιατρικής βοήθειας για ασθένειες που θα μπορούσαν να αποφύγουν κάνοντας το εμβόλιο.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Δεκ 2020, 21:55
mao mao έγραψε: 04 Δεκ 2020, 21:46 Εγώ πάντως αν συνταξιούχος ΔΥ μου πει οτι δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, δεν θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω.
Εγώ θα το κάνω το εμβόλιο :003:
Θέλω να ζήσω οδό το δυνατόν περισσότερο ως απόστρατος συνταξιούχος προκειμένου να κοστίσω όσο το δυνατόν πιο πολλά χρήματα στο ελληνικό δημόσιο και στους Έλληνες φορολογούμενους !! :smt005:
ελπίζω να τα έχεις υπολογίσει σωστά και να παίρνεις σύνταξη μέχρι το τέλος του βίου σου. Εγώ ευτυχώς βλέποντας την κατάσταση με τους ΔΥ συνταξιούχους, αποφάσισα εγκαίρως να φύγω από τη χώρα, και τώρα κερδίζω τα πενταπλάσια από τον καλύτερα αμοιβόμενο ΔΥ :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Δεκ 2020, 20:21 Κατά πόσο ανήκει στα ανθρώπινα δικαιώματα το δικαίωμα των ανθρώπων να αρνηθούν να κάνουν εμβόλια ;
Δεν μιλώ μόνο για το εμβόλιο για τον Κορωνοιο αλλά και για κάθε άλλο εμβόλιο
εχουν το δικαιωμα. αλλα και η κοινωνια εχει το δικαιωμα να τους αποβαλλει αν τους θεωρει επικινδυνους.

οπως π.χ. εχουν το δικαιωμα να χεζουν οπου βρουν. απλως θα πρεπει να το κανουν σε μερος που δεν υπαρχουν αλλοι ανθρωποι, η να βρουν ομοιδεατες τους και να κανουν δικη τους κοινωνια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

lonelyrider έγραψε: 04 Δεκ 2020, 21:48 Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αναγκάσει άνθρωπο να κάνει εμβόλιο ανεξάρτητα με το ποιες είναι οι περιστάσεις.
αλλά έχει δικαίωμα να βαφτίσει τον άλλο 8 μηνών. :roll:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Καθόλου. Αν δεις τη χάρτα δικαιωμάτων του ΟΗΕ ή την ΕΣΔΑ ή οποιοδήποτε Σύνταγμα δε λέει τίποτα για εμβόλιο.

Το άρθρο 8.1 της ΕΣΔΑ λέει ότι η ιδιωτική ζωή είναι απαραβίαστη και αυτό το ευρωπαϊκό δικαστήριο το έχει ερμηνεύσει συστηματικά ως δικαίωμα να επιλέξεις ή να αρνηθεις ιατρική θεραπεία, όμως το 8.2 λέει ότι το κράτος μπορεί να περνά νόμους που υπερισχύουν του 8.1 για λόγους (μεταξύ άλλων) προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ο αντιεμβολιασμος υπάρχει λόγω ανοχής, όχι λόγω νόμιμου δικαιώματος. Κανονικά θα έπρεπε όλοι αυτοί να σαπίζουν στη φυλακή.

ΥΓ οι δικηγόροι της δικαιωματικης σχολής το πάνε ακόμα παραπέρα και θεωρούν πως το δικαίωμα επιλογής υπάρχει για οποιαδήποτε ιατρική πραξη, όχι μόνο για θεραπεια. Ο γνωστός Σωτηρόπουλας σε κάποια φάση το καλοκαίρι ισχυρίστηκε ότι και η θερμομετρηση ανήκει σε αυτήν την ομπρέλα και άρα πρέπει να γίνεται με συναινεση και από εξειδικευμένο προσωπικό.

Πήρε πολλά γελακια σαν αντιδράσεις.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Δεκ 2020, 21:44
Και σε αυτά τα ιατρικά ζητήματα , έχω τι ανθρώπινο δικαίωμα να αρνηθώ ; :D
Έχεις. Όποτε θέλεις υπογράφεις και φεύγεις από το νοσοκομείο. Δε θα σε κάνει κανεις καλα με το ζορι. Παρ ολα αυτα με τις μολυσματικές ασθένειες είναι διαφορετικά γιατι εκθετεις σε κίνδυνο τους γύρω σου. Επίσης σε σχέση με τα εμβόλια, αυτά συνήθως γίνονται στη βρεφική-νηπιακη ηλικία. Δηλαδή σε ηλικία που προφανώς το παιδί δεν μπορεί να αποφασίσει. Αποφασίζοντας εσύ γι αυτο να μην τα κάνει, τον εκθετεις σε κίνδυνο και ναι φυσικά κ έχεις κυρώσεις.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Δεκ 2020, 10:05
lonelyrider έγραψε: 04 Δεκ 2020, 21:48 Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αναγκάσει άνθρωπο να κάνει εμβόλιο ανεξάρτητα με το ποιες είναι οι περιστάσεις.
αλλά έχει δικαίωμα να βαφτίσει τον άλλο 8 μηνών. :roll:
Τύπε συγκρινεις μια ιατρικη πραξη με τον νηπιοβαπτισμό?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Για τους μάρτυρες του Ιεχωβά ποιός είναι ο οδικός χάρτης - πρωτόκολο που εφαρμόζουν τα νοσοκομεία ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Είμαστε πέντε στην οικογένεια.
Η μαμά μου είχε πάθει οξεία σκωληκοειδείτιδα και μία αδερφή μου.
Τα άλλα τρία μέλη δεν πάθαμε.
Αν είμαστε Ιαχβάδες δηλαδή τι θα είχε γίνει ; Οι δύο από τους πέντε θα είχαν πάει στα θυμαράκια πριν την ώρα τους ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

αν επρόκειτο μόνο για σένα θα ήταν δικαίωμά σου αλλά η μη δική σου συμόρφωση εγκυμονεί κινδύνους για τους γύρω σου ιδίως αυτούς που για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν να εμβολιαστούν. Και όχι, η παραξενιά σου ή ιδεοληψία του κάθε αντιεμβολιαστή δεν υπερτερεί του δικαιώματος ευπαθών ομάδων στη ζωή
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Lord Brum έγραψε: 05 Δεκ 2020, 16:33
αν επρόκειτο μόνο για σένα θα ήταν δικαίωμά σου αλλά η μη δική σου συμόρφωση εγκυμονεί κινδύνους για τους γύρω σου ιδίως αυτούς που για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν να εμβολιαστούν. Και όχι, η παραξενιά σου ή ιδεοληψία του κάθε αντιεμβολιαστή δεν υπερτερεί του δικαιώματος ευπαθών ομάδων στη ζωή
Ωραία τροπή παίρνει αυτό!
Να μιλήσουμε για δικαιώματα ευπαθών ομάδων λοιπόν;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Lord Brum έγραψε: 05 Δεκ 2020, 16:33

Αυτο θα ισχυε αν μιλουσαμε για εμβολιο που εχει τσεκαριστει απο την επιστημη για αρκετα χρονια και οχι για τα φαστ τρακ που δεν εχουν καν παρουσιασει (ως θα οφειλαν) τις παρενεργειες που προκαλουν, κατι που το ανακοινωνει και το πιο λάιτ φαρμακο.

.
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

Ας κάνουν πρώτα ένα σοβαρό κλείσιμο των πάντων για μια εβδομάδα, έστω και μετά τις γιορτές να δούμε ποσο θα πέσουν τα νούμερα και μετά μιλάμε για δικαιώματα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”