και αυτο το καθε μερα που λες δεν το βασταει ο οργανισμος!ωραια θα ηταν
μας ανοιξες την ορεξη
Εμ είδες; δεν ξέρεις εσύ να φτιάξεις πίτσα και βάζεις ζυμάρια με σαλαμοτυρια. Ίου δηλαδή.waldorf έγραψε: 04 Δεκ 2020, 19:19 Όχι.
Τρώω από μιά αλυσίδα της σειράς που έχει ξυλόφουρνο.
Οι "Ιταλοί" της παρέας μάλλον θα μ`έπερναν στο ψιλό,αλλά για τα μέτρα του Καραμπαμπισμού μου μιά χαρά "πίτσα" τρώω.
Όταν δε την φτιάχνω στο σπίτι θυμάμαι τα μικράτα μου...80`s λιπαρό κακοψημένο ζυμάρι με δυό τόνους σαλαμοτύρια και ότι υπάρχει στο ψυγείο από πάνω.
εχω φαει σαρακατσανικες!Antares έγραψε: 04 Δεκ 2020, 19:32 Ηπειρώτικες πίτες σε ξυλόφουρνο, της αυλής. Άλλη νοστιμιά. Αυτά είχαμε τότε, τώρα ίσως εστιατόρια, ξενοδοχεία και ορισμένες νοικοκυρές με πολύ χρόνο στη διάθεσή τους, τα διατηρούν.
Νομίζω φτιάχνουν πίτες και φαγητά σε ξυλόφουρνο παντού στην Ελλάδα. Σε ντοκιμαντέρ έχω δει να φτιάχνουν γιατί δεν έχω περιηγηθεί δυστυχώς.Κόκκορας έγραψε: 04 Δεκ 2020, 19:40εχω φαει σαρακατσανικες!Antares έγραψε: 04 Δεκ 2020, 19:32 Ηπειρώτικες πίτες σε ξυλόφουρνο, της αυλής. Άλλη νοστιμιά. Αυτά είχαμε τότε, τώρα ίσως εστιατόρια, ξενοδοχεία και ορισμένες νοικοκυρές με πολύ χρόνο στη διάθεσή τους, τα διατηρούν.
αυτες τα μαθαν απο κατι γιαγιαδες,που ηταν τοτε νομαδες!
ανοιγουν φυλλο μεχρι να πεις το ονομα σου.φοβερα πραγματα
και κατι ποντιακες δυνατες,με ενα περιεργο φυλλο
ηπειρωτικη δεν θυμαμαι...
Και όμως φίλος μόλις πρωτοεφαγα καναδεζικη πίτσα κάπου στα τέλη δημοτικού τρελάθηκα, νόμιζα ότι η μάνα φτιάχνει μλκιες για να τα κάνει γρήγορα με λίγα πράματα. Ειδικα η κλασσικη καναδεζικη νονεημ απο πιτσαρια γειτονικη τοτε στην Αχαρνων, δλδ της κακιας ωρας, ηταν η λατρεια μου. Μεγαλώνοντας επανήλθα στις ρίζες μου αλλά που και που κάνω κέφι τέτοιες παρακμιακες καναδεζικεςwaldorf έγραψε: 04 Δεκ 2020, 19:19 Όχι.
Τρώω από μιά αλυσίδα της σειράς που έχει ξυλόφουρνο.
Οι "Ιταλοί" της παρέας μάλλον θα μ`έπερναν στο ψιλό,αλλά για τα μέτρα του Καραμπαμπισμού μου μιά χαρά "πίτσα" τρώω.
Όταν δε την φτιάχνω στο σπίτι θυμάμαι τα μικράτα μου...80`s λιπαρό κακοψημένο ζυμάρι με δυό τόνους σαλαμοτύρια και ότι υπάρχει στο ψυγείο από πάνω.