!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΤ Sports τέλος!
Re: ΕΡΤ Sports τέλος!
ΥΕΝΕΔ ρε μονια και πολυ σας ειναι.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Πως;Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Δεκ 2020, 23:01 Το μπουγατσοκάναλο έπρεπε να κλείσουν.
https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaom ... stant.htmlΠάρταλος έγραψε: 02 Δεκ 2020, 22:42 Οι παππούδες και γιαγιάδες να βάλουν ίντερνετ και να πάρουν smart tv 4k.Spoiler
Το συζητούσα εχθές με τους γονείς μου, η μητέρα μου έβλεπε τένις και ο πατέρας τους αγωνές από τα κανάλια των ομάδων![]()
Πόπα, κάνεις smart όποια TV θες.
Άμα έχεις κάποια καινούργια τηλεόραση (εντός δεκαετίας δηλαδή) που όμως δεν είναι σμαρτ, την κάνει σμαρτ; Μιλάω για Σάμσουνγκ αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Από πίσω έχει usb αλλά δεν ξέρω αν έχει και HDMI.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν το χρειάζονται, έχουν απ' όλα αλλά δεν τα χρησιμοποιούν. Εδώ κάνανε σα μικρά παιδιά όταν άνοιξε ξανά το μέγκα, γιατί θα το βάλουν στο 4 του πληκτρολογίου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Δεκ 2020, 23:01
https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaom ... stant.html
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
πες τα ρε φιλε ... ποια smart tv που τους πας νεο κινητο και ψαχνουνε το παλιο με τα κουμπιαΠάρταλος έγραψε: 02 Δεκ 2020, 23:23Δεν το χρειάζονται, έχουν απ' όλα αλλά δεν τα χρησιμοποιούν. Εδώ κάνανε σα μικρά παιδιά όταν άνοιξε ξανά το μέγκα, γιατί θα το βάλουν στο 4 του πληκτρολογίου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Δεκ 2020, 23:01
https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaom ... stant.html
Πόπα, κάνεις smart όποια TV θες.![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Χρειάζεσαι hdmi, δεν ξέρω κάποιο μοντέλο να δουλεύει με SCART/audio cables.Χαοτικός έγραψε: 02 Δεκ 2020, 23:22Πως;Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Δεκ 2020, 23:01 Το μπουγατσοκάναλο έπρεπε να κλείσουν.
https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaom ... stant.htmlΠάρταλος έγραψε: 02 Δεκ 2020, 22:42 Οι παππούδες και γιαγιάδες να βάλουν ίντερνετ και να πάρουν smart tv 4k.Spoiler
Το συζητούσα εχθές με τους γονείς μου, η μητέρα μου έβλεπε τένις και ο πατέρας τους αγωνές από τα κανάλια των ομάδων![]()
Άμα έχεις κάποια καινούργια τηλεόραση (εντός δεκαετίας δηλαδή) που όμως δεν είναι σμαρτ, την κάνει σμαρτ; Μιλάω για Σάμσουνγκ αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Από πίσω έχει usb αλλά δεν ξέρω αν έχει και HDMI.
Αλλά κατά τ' άλλα ναι, ειναι ένας αποκωδικοποιητής στην ουσία, με δικό του κοντρολ, σαν αυτόν που πήραν πολλοί για τα ψηφιακά κανάλια.
Αυτός που έβαλα εγώ έχει android, εγκαθιστάς την εφαρμογή της ΕΡΤ και παίζει.
- NewModelArmy
Ειμαστε και καποιοι ολντ σκουλ που δεν γουσταρουμε ιντερνετ στην τηλεοραση.Αμαν με την σμαρτοποιηση των παντων.
αφου εβαλαν απο την digea να βαλουνε ολοι mpec4 θα πληρωσουνε ολα τα παπουδια και κανενα 50αρικο για tv box ... για ποιο λογο ...?
- wooded glade
με συνδρομήjason έγραψε: 02 Δεκ 2020, 23:00Γαμει και δέρνει το τσάμπιονς λιγκ στον οτε, εκπομπαρες κάνουνwooded glade έγραψε: 02 Δεκ 2020, 22:57 Το τσάμπιονς ληγκ του Μέγκα πέθανε εδώ και έξη χρόνια.
Δεν διαφημίζει κανένας - δεν πληρώνει τα royalties η τηλεόραση.
Άλλο ένα καρφί στον κ... όσων φώναζαν τη βλαχάρα-βλαχάρα έξω απ΄ τη βιλλάρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
μλκ βλεπω το pregame του ΑΕΚ-Μπραγκα 2 επιπεδα κατω απο τον Αλεφαντο ειναι αυτοι οι μυρωδιαδες.Ειναι ο τσοχος,ενας πανασχετος,και 2 μεσα απο το γηπεδο που συλλαβιζουν κατι ακαταληπταjason έγραψε: 02 Δεκ 2020, 23:09Τελειώνει ο παοκ και οι τύποι κάνουν παπαδες
Γιατί το έφαγες, ποιος ξέφυγε, Γιατί το έβαλες πόσα μέτρα έπαιρνε ο σβαμπ πόσα ο ολλανδός
Παπαδες λεμε
Φυσικά οι τύποι έχουν μπατζετ και αναλύουν, δεν έχουν ηρακλη τσικινη στο μεγκα εγώ διαφωνώ με.το βαρ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Επιτέλους! Αν και τι να το κάνεις; Τη Κυριακή βράδυ,παρόλο που υπήρχε το ΕΡΤσπορ, η ΕΡΤ1 και αυτή αθλητικά έβαζε με την αθλητική Κυριακή! Ε ...φτάνει μωρέ! Οπότε μην στεναχωριέστε και πάλι η ΕΡΤ1 αθλητικά θα έχει. 
οταν θα εχει το συζηταμε ... προς το παρον δεν εχει και οποιος κοσμος δεν εχει συνδρομητικο θα βλεπει τη Βουληπάλι η ΕΡΤ1 αθλητικά θα έχει
Μπα θα έχει σίγουρα.Ειδικά την αθλητική Κυριακή, θεωρείται ιστορική εκπομπή ρε συ.nostromos έγραψε: 03 Δεκ 2020, 20:10οταν θα εχει το συζηταμε ... προς το παρον δεν εχει και οποιος κοσμος δεν εχει συνδρομητικο θα βλεπει τη Βουληπάλι η ΕΡΤ1 αθλητικά θα έχει![]()
θα εχει ... την Κυριακη το βραδυ ... σημερα ειναι Πεμπτη αν δεν το προσεξες Καρολινα
Είπα εγώ για σήμερα;nostromos έγραψε: 03 Δεκ 2020, 20:27 θα εχει ... την Κυριακη το βραδυ ... σημερα ειναι Πεμπτη αν δεν το προσεξες Καρολινα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 26 Απαντήσεις