Αν και δεν συμπαθώ τον ορμπαν(όχι γιατί τον βρίσκω πολιτικά λάθος αλλα γιατί είναι φίλος και σύμμαχος του Ερντογαν και δηλωμένος μάλιστα) απο πότε οι ενέργειες ενός προσώπου καθορίζουν το πρόσωπο του κόμματος του;Και η ΝΔ έχει π.χ τον Γεωργιάδη και άλλα στελέχη που απεδείχθησαν παιδεραστές.Εκφράζουν το κόμμα;Το κόμμα(οποιδήποτε) κρίνεται απο τις ιδέες του και όχι απο ένα στέλεχος του.Philip Mortimer έγραψε: 01 Δεκ 2020, 22:14https://www.google.com/amp/s/www.protot ... kasti/AMP/
Αναφέρεται μάλιστα και οτι είχε πρωτοστατήσει στη σύνταξη ομοφοβικου νόμου στη χώρα του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκαλύφθηκε ο Ευρωβουλευτής που συμμετείχε στο όργιο με σεξ και ναρκωτικά
-
Mitharadir
Re: Αποκαλύφθηκε ο Ευρωβουλευτής που συμμετείχε στο όργιο με σεξ και ναρκωτικά
-
Mitharadir
Ο Ορμπάν για την χώρα του ασκεί εθνική πολιτική πράγματι.Δεν παύει όμως να είναι και φίλος και σύμμαχος του Ερντογάν(εκτός απο το οτι προέρχεται απο την ''οικογένεια'' του ΕΛΚ).Πέρα απο αυτό ένα κόμμα δεν είναι δυνατόν να καθορίζεται απο ένα άτομο(και η ΝΔ άλλωστε έχει και αυτή στελέχη που είναι παιδόφιλοι όπως ο Γεωργιάδης,καθορίζεται απο τη στάση των συγκεκριμένων στελεχών του;).Ένα κόμμα το καθορίζουν οι πολιτικές του και οι ιδέες του όχι μεμονωμένα στελέχη του.Golden Age έγραψε: 01 Δεκ 2020, 23:36 Ο Όρμπαν μπορεί να ασκεί εθνική πολιτική για τη χώρα του, αλλά το κόμμα του δεν παύει να έχει ιδεολογικές καταβολές σαν αυτές του ΕΛΚ. Υπάρχουν κι αυτά σε τέτοιους χώρους, τί να κάνουμε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ο Βελζεβουλ δεν πεθαινειSothan έγραψε: 02 Δεκ 2020, 01:20 Ο Σόρος είχα ακούσει οτι πέθανε. Δεν είναι έτσι; Σιγά τα ωά έτσι κι' αλλιώς.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:10Βιάζονται και σκοτώνονται παιδιά σε καθημερινή βάση.bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 01:20 Για αυτό θα γίνει ότι θα γίνει
Είναι σίγουρο
Πάντα μετά από σοδομα ακολουθουσε η οργη
Πού είναι η οργή του;
Και γιατί δεν είναι επιλεκτική απέναντι σε αυτούς που πρέπει; Εγώ που δεν έχω κάνει τίποτα γιατί να την πληρώσω πχ;
Συνήθως θυμώνει μόνο όταν δεν προσεύχεσαι και αν φας κρέας Παρασκευη
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Σιγά. Just a kingpin. Υπάρχουνε πολλοί.Gewponos90 έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:48Ο Βελζεβουλ δεν πεθαινειSothan έγραψε: 02 Δεκ 2020, 01:20 Ο Σόρος είχα ακούσει οτι πέθανε. Δεν είναι έτσι; Σιγά τα ωά έτσι κι' αλλιώς.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Το Γονίδηpanos291 έγραψε: 02 Δεκ 2020, 08:04 Άσε που και η ίδια η λέξη "γονέας" είναι αρσενικό άρα σεξιστικη και αυτή, τοξική αρρενωποτητα κλπ. Να την αλλάξουμε σε ουδετερο να λεμε το γονεο.
Η βλάβη είναι γενικήJohn Brown Gun Club έγραψε: 02 Δεκ 2020, 09:29πιο απηρχαιομενη ξυλινη μπουμερ γλωσσα, πεθαινεις.
το λινκ της Βιβιαν δεν δουλευει επισης.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Δεκ 2020, 21:53 Εδω είναι το νήμα όπου οι υπερδικαιωματιστες γιουχαρουν έναν πουστη;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πόθεν προκύπτει αυτό; Τι νόμος είχε ψηφιστεί κατά των γκέϊ;Σενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2020, 22:27 βρε να ξεκιστεί όσο θέλει. Το θέμα είναι ότι στους πολίτες του για κάποιο λόγο θέλει να απαγορέψει να ξεσκίζονται. Φαντάζεσαι τον Διοκλητιανό να υπογράφει για να στείλει κόσμο στα λιοντάρια και το βράδυ να κάνει στον σταυρό του; Κάτι δεν πάει καλά με τον τύπο. Στην καλύτερη είναι μονοφαγάς![]()
Κάτι μου λέει ότι καθόλου έτσι δεν θα είναι ο νόμος αλλά μέχρι να τον δω κρατώ μια επιφύλαξη.
επειδη δε σκυβεις να φιλησεις το χερι του πατερ, ευλογημενη.Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:10Βιάζονται και σκοτώνονται παιδιά σε καθημερινή βάση.bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 01:20 Για αυτό θα γίνει ότι θα γίνει
Είναι σίγουρο
Πάντα μετά από σοδομα ακολουθουσε η οργη
Πού είναι η οργή του;
Και γιατί δεν είναι επιλεκτική απέναντι σε αυτούς που πρέπει; Εγώ που δεν έχω κάνει τίποτα γιατί να την πληρώσω πχ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
viewtopic.php?p=1646353#p1646353Prepon έγραψε: 01 Δεκ 2020, 22:55
Αν και εγώ έχω αμφιβολίες κατά πόσο είναι όντως γκευ ο τύπος, μου μοιάζει για πουστια των πουστηδων .
ηταν δυνατα το καλοριφερ μαλλονΒελγική εφημερίδα γράφει μάλιστα ότι ο Ζάγιερ ήταν γυμνός όταν συνελήφθη.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Παλαιοελλαδίτης
Εκτελούσε μυστική αποστολή που του είχε αναθέσει ο Όρμπαν. Θυσία έγινε ο άνθρωπος.alekhine έγραψε: 02 Δεκ 2020, 12:38viewtopic.php?p=1646353#p1646353Prepon έγραψε: 01 Δεκ 2020, 22:55
Αν και εγώ έχω αμφιβολίες κατά πόσο είναι όντως γκευ ο τύπος, μου μοιάζει για πουστια των πουστηδων .
ηταν δυνατα το καλοριφερ μαλλονΒελγική εφημερίδα γράφει μάλιστα ότι ο Ζάγιερ ήταν γυμνός όταν συνελήφθη.
Τον λένε Ιωσήφ.
Μήπως είναι και Εβραίος ;
Μήπως είναι και Εβραίος ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1828 Προβολές