Έχει περάσει ήδη η μαρσειγ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαρσέϊγ - Τζούλια
Re: Μαρσέϊγ - Τζούλια
κυριος Μακης έγραψε: 01 Δεκ 2020, 23:08 Τσιμικας και οπως φαινεται Βρουσαι θα χαν χαθει χωρις το περασμα στην Ολλανδια. Τι διαολο, τοσο πισω εχουμε μεινει σα χωρα σε αυτον τον τομεα τα τελευταια χρονια(προφανως ναι, φαινεται απο την καταταξη Εθνικης και της χωρας στην Ουεφα);
Δεν είμασταν και ποτέ μπροστά
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
θελουμε ολυμπιακο στο europa εννοειται!
ΥΣ μικρε αρειανε εχεις ξεφυγει τελευταια και δεν εννοω μονο τις βρισιες που αραδιαζεις εδω και εκει,αλλα και τα διαρκως επαναλαμβανομενα μηνυματα σου,εχει καταντησει εμμονη,δεν το βλεπεις ρε παλληκαρι; ψυχραιμια!τι πραμα ειναι αυτο.δεν εχω λογο να σου αντιπαρατεθω,απο ενδιαφερον σου το λεω,δεν ειναι ωραια εικονα.πρωτο εσενα πρεπει να ενοχλει
ΥΣ μικρε αρειανε εχεις ξεφυγει τελευταια και δεν εννοω μονο τις βρισιες που αραδιαζεις εδω και εκει,αλλα και τα διαρκως επαναλαμβανομενα μηνυματα σου,εχει καταντησει εμμονη,δεν το βλεπεις ρε παλληκαρι; ψυχραιμια!τι πραμα ειναι αυτο.δεν εχω λογο να σου αντιπαρατεθω,απο ενδιαφερον σου το λεω,δεν ειναι ωραια εικονα.πρωτο εσενα πρεπει να ενοχλει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 02 Δεκ 2020, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λες να γινει ο Γιακουμακης Λεβαντοφσκι;Πάρταλος έγραψε: 02 Δεκ 2020, 00:07κυριος Μακης έγραψε: 01 Δεκ 2020, 23:08 Τσιμικας και οπως φαινεται Βρουσαι θα χαν χαθει χωρις το περασμα στην Ολλανδια. Τι διαολο, τοσο πισω εχουμε μεινει σα χωρα σε αυτον τον τομεα τα τελευταια χρονια(προφανως ναι, φαινεται απο την καταταξη Εθνικης και της χωρας στην Ουεφα);![]()
Δεν είμασταν και ποτέ μπροστάπαίχτη που τον πιστεύεις τον στέλνεις έξω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
ελπιζουμε στον ολιβειρα
- phorumitis
Έχασαν οι κόκκινες πουτανες από ομάδα που είχε 13 σερί ήττες, χαχαχα, δεν είναι όλοι σαν τον αρη
- Κόκκορας
βρουσαι καλος παιχτης δειχνει,πως δεν τον μαζεψαν οι ακαδημιες μας.
-
arisordeath
μαζεψου κοκκορακο,οσο θα αναφερεσαι σε εμενα θα τρως μπινελικι,εγω δεν ειμαι η λουκα που εχεις για ινδαλμα.Κόκκορας έγραψε: 02 Δεκ 2020, 00:10 θελουμε ολυμπιακο στο europa εννοειται!
ΥΣ μικρε αρειανε εχεις ξεφυγει τελευταια και δεν εννοω μονο τις βρισιες που αραδιαζεις εδω και εκει,αλλα και τα διαρκως επαναλαμβανομενα μηνυματα σου,εχει καταντησει εμμονη,δεν το βλεπεις ρε παλληκαρι; ψυχραιμια!τι πραμα ειναι αυτο.δεν εχω λογο να σου αντιπαρατεθω,απο ενδιαφερον σου το λεω,δεν ειναι ωραια εικονα.
αντε τραβα πες καμια ψαλμωδια τωρα γιατι μας τα ζαλισες..
Νομίζω εσείς εξειδικευεστε στους γύφτους.Κόκκορας έγραψε: 02 Δεκ 2020, 00:14 βρουσαι καλος παιχτης δειχνει,πως δεν τον μαζεψαν οι ακαδημιες μας.
Τους Αλβανούς τους έχει ο Νότιος γαύρος
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Κόκκορας
μα δεν κανεις και τπτ αλλο απο χθες,βριζεις και παραθετεις τα ιδια και τα ιδια ανουσια μηνυματα
οπως νομιζεις.εχω την αισθηση πως σε φθειρει αυτη η ιστορια,σε οτι αφορα εμας κακως που σου απαντησαμε και ταισαμε αυτην την κατασταση
τελος παντων καλο βραδυ να χεις και απολογουμαι για το μπεμπης,που σε ερεθισε περαιτερω.
οπως νομιζεις.εχω την αισθηση πως σε φθειρει αυτη η ιστορια,σε οτι αφορα εμας κακως που σου απαντησαμε και ταισαμε αυτην την κατασταση
τελος παντων καλο βραδυ να χεις και απολογουμαι για το μπεμπης,που σε ερεθισε περαιτερω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 02 Δεκ 2020, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για πιτσιρίκια λέμε, όχι για γυρολόγους στα 25
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Κόκκορας
εκει στην ολλανδια δεν θυμαμαι ελληνικο φορ να μην εχει κανει καριερα
αεροδιαδρομους εχουν στην αμυνα,τους ευνοει
εχουν βεβαια και καποιο ταλεντο.
- Obi Wan Iakobi
Eιχε και myspace παλιοτερα περιτριγυρισμενος απο μοντελα αλα Καρατζαφερης
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν