!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τη πατήσαμεν
Re: Τη πατήσαμεν
Πηγαινε οπου εχει τις περισσοτερες ΜΟΥΝΑΡΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πεταμένα λεφτά. Έχω στενή σχέση με πανεπιστημιακό και με όσα βλέπω και ακούω σου προτείνω να μην σκεφτείς καν την πιθανότητα. Κάνε το σε άλλη χώρα ή ακόμα και στην Ελλάδα. Αν το κάνεις για την καύλα, μόνο Ελλάδα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:04μπαΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:01Γιατί δεν το κάνεις στην Ελλάδα; Δεν υπάρχει ανάλογο master;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 14:58 χρόνια τώρα ήθελα να κάνω ένα master στο UK
τώρα με το μπρεξι τσέκαρα τη σελίδα του μεταπτυχιακού και από 9k λίρες, ως EU το κόστος πλέον είναι 19,5k
πάει το όνειρο![]()
γαμημένοι μπρεξιτάδες
σε αυτό το μαστερ αναφέρομαι
https://www.gla.ac.uk/postgraduate/taug ... =structure
παρόμοιο έχω βρει μόνο στο UK
δεν έχω πολυψάξει εκτός UK για να πω την αλήθεια, αλλά το συκγκεκριμένο είχε μαθήματα που με ενδιέφεραν πολύ
και παλαιότερα ήταν 8k λίρες, κόστος σχετικά βατό
Τα δίδακτρα στο ΗΒ διπλασιάστηκαν για ευρωπαίους ήδη από το καλοκαίρι του 2013, και με το Μπρέξιτ θα θεωρούνται overseas, με αποτέλεσμα να διπλασιάζονται ξανά (κοντά στο 20ρικο όπως είδες) και να έρχονται όλο και λιγότεροι. Στον αντίποδα, κάθε χρόνο τα κινεζάκια που έρχονται είναι όλο και πιο χαζά (ΙΕΛΤΣ 3 με το ζόρι, οι γραμματείες και τα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται μόνο για το ρευστό διότι έχουν γίνει μπίζνα και θέλουν αυξανόμενα έσοδα) και τώρα που θα θέλουν και ξεχωριστή βίζα για να τριγυρίζουν στην Ευρώπη, θα λιγοστέψουν. Οι δε Κινέζοι το έχουν πάρει χαμπάρι και στελεχώνουν εδώ και καιρό τα δικά τους πανεπιστήμια και εταιρείες με αποφοίτους ευρωπαϊκών πανεπιστημίων.
Ο κορωνοιος διέλυσε κάθε φετινό πλάνο, όλα τα μαθήματα γίνονται μέσω Zoom και οι φοιτητές είναι κλεισμένοι στις εστίες, ειπώθηκαν και ψέματα για blended learning αλλά αμφιβάλλω αν θα προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο. Οι δε πανεπιστημιακοί που δεν είναι σταρχιδιστές έχουν δει το workload τους να αυξάνεται και να φτιάχνουν βίντεο διαλέξεων με υπότιτλους που κανένας φοιτητής δεν κάθεται να δει.
Ολα όσα θα έρθουν μετά το Μπρέξιτ είναι η ταφόπλακα των βρετανικών πανεπιστημίων, αλλά περιέργως δεν μιλάει κανένας τους.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Γιαααα...πες
- wooded glade
Και τον παλιό καιρό έτσι ξηγιόντουσαν οι Μακ Γκουαϊρηδες.
Αν είχες αντίρρηση σου λέγανε "ωραία, και τώρα θα λέει ότι είσαι Soviet spy, του Cambridge cell που μας φωτογραφίζανε τα υποβρύχια, χο-χο-χο".
Μέρκελ δεν υπήρχε τότε. Υπήρχαν κάτι φλούφλια δυτικογερμανοί και ο Πομπιντού που δεν τον ένοιαζε.
Με μπρέξι τώρα που το ξεκινήσανε πάλι, έχω τη γνώμη ότι θα τους βγει ξινό.
Αν είχες αντίρρηση σου λέγανε "ωραία, και τώρα θα λέει ότι είσαι Soviet spy, του Cambridge cell που μας φωτογραφίζανε τα υποβρύχια, χο-χο-χο".
Μέρκελ δεν υπήρχε τότε. Υπήρχαν κάτι φλούφλια δυτικογερμανοί και ο Πομπιντού που δεν τον ένοιαζε.
Με μπρέξι τώρα που το ξεκινήσανε πάλι, έχω τη γνώμη ότι θα τους βγει ξινό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος για την οποία ήθελα να πάω για master εκείLord Brum έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:06
Το βασικό που σου δίνει είναι πρόσβαση στην βρετανική αγορά εργασίας, από γνώσεις λίγα πράγματα.
να κάνω κάτι που πραγματικά μου αρέσει και ίσως κατάφερνα να χωθώ πουθενά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
https://www.ntu.ac.uk/course/social-sci ... e-learningΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 14:58 χρόνια τώρα ήθελα να κάνω ένα master στο UK
τώρα με το μπρεξι τσέκαρα τη σελίδα του μεταπτυχιακού και από 9k λίρες, ως EU το κόστος πλέον είναι 19,5k
πάει το όνειρο![]()
γαμημένοι μπρεξιτάδες
εδω φιλε μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αρκετά βρετανικά πανεπιστήμια προσπαθούν να προσαρμοστούν πλέον σε distance learning, και κυρίως modules/courses και πιστοποιήσεις (a la Coursera κλπ.).
Δεν τους αρέσει, αλλά ας πρόσεχαν, διότι πολλά από δ' αύτα έκαναν ανοίγματα πριν 5+ χρόνια επεκτείνοντας τα campuses και δεν έχουν βγάλει άχνα για το Μπρέξιτ.
Δεν τους αρέσει, αλλά ας πρόσεχαν, διότι πολλά από δ' αύτα έκαναν ανοίγματα πριν 5+ χρόνια επεκτείνοντας τα campuses και δεν έχουν βγάλει άχνα για το Μπρέξιτ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Αυτό είναι η μοναδική σοβαρή παράμετρος. Κατά τα άλλα ισχύει το υπερτιμημένο του πράγματος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 16:02αυτό είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος για την οποία ήθελα να πάω για master εκείLord Brum έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:06
Το βασικό που σου δίνει είναι πρόσβαση στην βρετανική αγορά εργασίας, από γνώσεις λίγα πράγματα.
να κάνω κάτι που πραγματικά μου αρέσει και ίσως κατάφερνα να χωθώ πουθενά
Γιατί δε δοκιμάζεις Ιρλανδία; Αν σε ενδιαφέρει η βρετανική αγορά εργασίας κυρίως, τότε μάλλον αυτή είναι η καλύτερη εναλλακτική όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με το brexit.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Στο δικό μου κλάδο,τα Μεταπτυχιακά διατηρούν το όποιο κύρος έχουν χάρη στη μπουμερίαση που δέρνει ορισμένους μάνατζερς.
Στη πράξη ένα πρόγραμμα κατάρτισης που σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις προγράμματα Η/Υ είναι πιό χρήσιμο πλέον από ένα
μάστερ. Υποθέτω πως αυτή η κατάσταση θα χαρακτηρίζει και άλλους κλάδους πλέον.
Στη πράξη ένα πρόγραμμα κατάρτισης που σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις προγράμματα Η/Υ είναι πιό χρήσιμο πλέον από ένα
μάστερ. Υποθέτω πως αυτή η κατάσταση θα χαρακτηρίζει και άλλους κλάδους πλέον.
Aν είναι να πληρώσεις για να πας στο νοτινχαμ τρεντ αστο καλύτερα. Είπαμε εκπτώσεις αλλά όχι και πουτσεστερEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Δεκ 2020, 16:04https://www.ntu.ac.uk/course/social-sci ... e-learningΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 14:58 χρόνια τώρα ήθελα να κάνω ένα master στο UK
πάει το όνειρο![]()
γαμημένοι μπρεξιτάδες
εδω φιλε μου![]()
![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ζητησε κατι affordable σε αντικειμενο κοντινο/σχετικο των war/international studies?Lord Brum έγραψε: 01 Δεκ 2020, 16:36Aν είναι να πληρώσεις για να πας στο νοτινχαμ τρεντ αστο καλύτερα. Είπαμε εκπτώσεις αλλά όχι και πουτσεστερEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Δεκ 2020, 16:04https://www.ntu.ac.uk/course/social-sci ... e-learningΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 14:58 χρόνια τώρα ήθελα να κάνω ένα master στο UK
πάει το όνειρο![]()
γαμημένοι μπρεξιτάδες
εδω φιλε μου![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Απ' όσο ξέρω τα πανεπιστήμια ήταν πολύ vocal κατά του Μπρέξιτ. Απλά δεν περνάει η φωνή τους όσο κάποτε.Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2020, 16:08 Αρκετά βρετανικά πανεπιστήμια προσπαθούν να προσαρμοστούν πλέον σε distance learning, και κυρίως modules/courses και πιστοποιήσεις (a la Coursera κλπ.).
Με τη Σκοτία που είχε δωρεάν φοίτηση τι γίνεται;
- Δημοκρατικός
Και πριν το μπρέξιτ είχαν ανεβεί σε αυτά τα επίπεδα τα δίδακτρα. ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα του μπρέξιτ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 14:58 χρόνια τώρα ήθελα να κάνω ένα master στο UK
πάει το όνειρο![]()
γαμημένοι μπρεξιτάδες
Γενικά, μάστερ στο γιουκέϊ = πεταμένα λεφτά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Δημοκρατικός έγραψε: 01 Δεκ 2020, 19:36Και πριν το μπρέξιτ είχαν ανεβεί σε αυτά τα επίπεδα τα δίδακτρα. ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα του μπρέξιτ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 14:58 χρόνια τώρα ήθελα να κάνω ένα master στο UK
πάει το όνειρο![]()
γαμημένοι μπρεξιτάδες
Γενικά, μάστερ στο γιουκέϊ = πεταμένα λεφτά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!