ζόρικη η Μαρέβα ρεΥδράργυρος έγραψε: 01 Δεκ 2020, 11:35
Υπάρχει και βίντεο με τη μάρεβα που κάνει μοτο κρός το οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον κανονισμό του εθνικού δρυμού.
δεν προκαλεί έκπληξη που παρόλο που ήταν σε διάσταση ο Κούλης δεν την ξεπέρασε
ζόρικη η Μαρέβα ρεΥδράργυρος έγραψε: 01 Δεκ 2020, 11:35
Υπάρχει και βίντεο με τη μάρεβα που κάνει μοτο κρός το οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον κανονισμό του εθνικού δρυμού.
enterprise-psi έγραψε: 01 Δεκ 2020, 09:41 Καλά οι εντουραδες βγάζουν φωτογραφίες με Κούλη ; Αυτό πρέπει να πάει στο balls of steel![]()
Μπα κάποιος που μένει στο κέντρο της Αττικής έχει το δικαίωμα να πάει για μότο κρος στην Πάρνηθα? Εγώ νομίζω μιλούν για σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι όχι χιλιόμετρα μακριά. Και το μότο κρος είναι σωματική άσκηση? Και φωτογραφήθηκε χωρίς να φοράει κανένας μάσκα ενώ έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα. Δεν είναι παράβαση η μη χρήση μάσκας? Ασε το damage control δεν πιάνει.under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:24 Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Κι εσεις εχετε δικαιωμα να βγειτε και να πατε στην Παρνηθα και στον Υμηττο και στον Διαολο αν θελετε.
Προφανως εκει τον ειδαν καποιοι και του ζητησαν φωτογραφια την οποια δημοσιευσαν εκεινοι και οχι ο ιδιος.
Δεν πηγε για μοτο κρος.Για ποδηλασια πηγε οπως παει συχνα (πχ στο Τατοι).Οι μηχανες ειναι εκεινων που ζητησαν τη φωτογραφηση.Arisvilla έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:28Μπα κάποιος που μένει στο κέντρο της Αττικής έχει το δικαίωμα να πάει για μότο κρος στην Πάρνηθα? Εγώ νομίζω μιλούν για σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι όχι χιλιόμετρα μακριά. Και το μότο κρος είναι σωματική άσκηση? Και φωτογραφήθηκε χωρίς να φοράει κανένας μάσκα ενώ έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα. Δεν είναι παράβαση η μη χρήση μάσκας? Ασε το damage control δεν πιάνει.under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:24 Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Κι εσεις εχετε δικαιωμα να βγειτε και να πατε στην Παρνηθα και στον Υμηττο και στον Διαολο αν θελετε.
Προφανως εκει τον ειδαν καποιοι και του ζητησαν φωτογραφια την οποια δημοσιευσαν εκεινοι και οχι ο ιδιος.
Και ο πρωθυπουργός της χώρας πάει και φωτογραφίζεται με κάποιους που παρανομούνε α) παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα β) κάνοντας μοτοκρος σε εθνικό δρυμόunder έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:35Δεν πηγε για μοτο κρος.Για ποδηλασια πηγε οπως παει συχνα (πχ στο Τατοι).Οι μηχανες ειναι εκεινων που ζητησαν τη φωτογραφηση.Arisvilla έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:28Μπα κάποιος που μένει στο κέντρο της Αττικής έχει το δικαίωμα να πάει για μότο κρος στην Πάρνηθα? Εγώ νομίζω μιλούν για σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι όχι χιλιόμετρα μακριά. Και το μότο κρος είναι σωματική άσκηση? Και φωτογραφήθηκε χωρίς να φοράει κανένας μάσκα ενώ έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα. Δεν είναι παράβαση η μη χρήση μάσκας? Ασε το damage control δεν πιάνει.under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:24 Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Σε ασκηση δεν χρειαζεται χρηση μασκας.Θα επρεπε να τη φορανε την ωρα της φωτογραφησης.Για 5 δευτερολεπτα δηλαδη.
Από το κέντρο των Ιωαννίνων μπορώ να πάω για ποδηλασία στο Μέτσοβο;under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:35
Δεν πηγε για μοτο κρος.Για ποδηλασια πηγε οπως παει συχνα (πχ στο Τατοι).
Φυσικα και μπορεις.Maspoli έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:39Από το κέντρο των Ιωαννίνων μπορώ να πάω για ποδηλασία στο Μέτσοβο;under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:35
(εννοείται ότι το ζήτημα είναι ήσσονος σημασίας, σε άλλα πράγματα αξίζει να γίνεται αντιπολίτευση)
Γιατι ρεζιλευεσαι τοσο για ενα κομμα?under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:24 Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Είσαι σίγουρος;under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:41Φυσικα και μπορεις.Maspoli έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:39Από το κέντρο των Ιωαννίνων μπορώ να πάω για ποδηλασία στο Μέτσοβο;under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:35
(εννοείται ότι το ζήτημα είναι ήσσονος σημασίας, σε άλλα πράγματα αξίζει να γίνεται αντιπολίτευση)