!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Adidas

Re: ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

nowhere έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 09:45 από τον σφακιανάκη θα περίμενα να τον πιάσουν με 2 οβολούς μανδραγόρα και ένα δόρυ
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Adidas

Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:35
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:30
Golden Age έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:21

Και ο Σφακιανάκης... Άμα πήγαινε να προμηθευτεί απο καμμιά Κούβα ή καμμιά Βενεζουέλα και το διαφήμιζε κι απο πάνω και έπλεκε και το εγκώμιο στα καθεστώτα τους, "θεό" θα τον αποκαλούσαν τα ίδια ΜΜΕ που τώρα τον χλευάζουν.
Καλα τα λες. Αφου ειναι ολοι τους κομμουνιστες.

Επισης αν καποιος αλλος ειχε οπλο θα ηταν τρομοκρατης. Ο Σφακ ειναι πατριωτης.
Η μπατσαρια στη Ζάκυνθο έχει πιάσει καμία 20αρια (αποσους θυμάμαι) με πιστόλια. Κανέναν δεν κατηγόρησαν για τρομοκράτη.
???
γενικα στατιστικα δελτιων ειδησεων ή αναφερεσαι σε κατι συγκεκριμενο τυπε;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Αβγό είναι ο Σφακιανάκης.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

nowhere έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 09:45 από τον σφακιανάκη θα περίμενα να τον πιάσουν με 2 οβολούς μανδραγόρα και ένα δόρυ
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:14
Golden Age έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:11

Λύσσα με το Σφακιανάκη... 5 διαφορετικές αναρτήσεις είδα σε ίδιο δημοσιογραφικό μέσο...

Ποιοι είναι αυτοί που τον χλευάζουν; Οι ίδιοι που μέχρι χθες (κυριολεκτικά χθες) αποκαλούσαν το Μαραντόνα "θεό"...
Ακριβώς. Ας μην ξεχνούμε άλλωστε ότι ο Σφακιανάκης είναι για το ελληνικό τραγούδι ότι ο Μαραντόνα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Και ο Σφακιανάκης... Άμα πήγαινε να προμηθευτεί απο καμμιά Κούβα ή καμμιά Βενεζουέλα και το διαφήμιζε κι απο πάνω και έπλεκε και το εγκώμιο στα καθεστώτα τους, "θεό" θα τον αποκαλούσαν τα ίδια ΜΜΕ που τώρα τον χλευάζουν.
Ποια Κούβα φίλε μου; Εδώ μιλάμε για τον Σφακιανάκη. Τον ογκόλιθο της ελληνικής μουσικής. Πες μου λοιπόν. Είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με τον Μαραντόνα ή όχι. Εδώ μιλάμε για τον Σφακιανάκη, που πεθαίνει στον αέρα. Που στον αυθορμητισμό του κάποτε ήρθε στη Θεσσαλονίκη και αποκάλεσε όλα τα παρτσακλά που μαζεύτηκαν για να τον ακούσουν, Βούλγαρους.
Ξέρεις πως λέγεται αυτό; Θάρρος της γνώμης. Ευφυέστατος δωδεκαθειστής και έλληνας μέχρι τα μπούνια.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:24
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:14

Ακριβώς. Ας μην ξεχνούμε άλλωστε ότι ο Σφακιανάκης είναι για το ελληνικό τραγούδι ότι ο Μαραντόνα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Ποια Κούβα φίλε μου; Εδώ μιλάμε για τον Σφακιανάκη. Τον ογκόλιθο της ελληνικής μουσικής. Πες μου λοιπόν. Είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με τον Μαραντόνα ή όχι. Εδώ μιλάμε για τον Σφακιανάκη, που πεθαίνει στον αέρα. Που στον αυθορμητισμό του κάποτε ήρθε στη Θεσσαλονίκη και αποκάλεσε όλα τα παρτσακλά που μαζεύτηκαν για να τον ακούσουν, Βούλγαρους.
Έκανε τέτοιο πράγμα ο Έλλην Σφακιανάκης;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Papa John

Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:10
Η κόκα είναι το ποτό των Θεών. Υπερβολικά ωραίο για να κυκλοφορεί ελεύθερα.
Ένα αρ#$%ι είναι,πιο καμμενίλα δεν παίζει.
Έχω βρεθεί σε άπειρες φάσεις (στο παρελθόν εννοείται) να υπάρχουν δίπλα μου άτομα που βγάζανε μυτιές για να σνιφάρουν και δεν μου πέρασε από το μυαλό ούτε μία φορά να δοκιμάσω.
Και μόνο η σκέψη ότι ένα είδος σκόνης μπαίνει από τα ρουθούνια μου και πάει κατευθείαν στα ζωτικά μου όργανα,με τρελλαίνει.

Οι περισσότεροι ροκ σταρς δεν καίγονται από την πρέζα,από την κόκα καίγονται.Πολύ ύπουλο δηλητήριο.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Gewponos90 έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:25

Φυσικά. Είναι γνωστό. Εγώ δεν είχα την τύχη να παρευρίσκομαι μα από φίλο γνωρίζω ακριβώς τι έγινε. Μια μουνάρα ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και χόρευε. Ο Νότης, ένιωσε ότι ντροπιάζεται η μουσική του (που συγκρίνεται μόνο με τη μουσική των μεγάλων κλασικών), και φώναξε στην μουνάρα:
Σε είπα να κατέβεις από το τραπέζι. Πως θες να στο πω δηλαδή; Στα βουλγάρικα.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Golden Age έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:11
Σενέκας έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:09 golden age
Λύσσα με το Σφακιανάκη... 5 διαφορετικές αναρτήσεις είδα σε ίδιο δημοσιογραφικό μέσο...

Ποιοι είναι αυτοί που τον χλευάζουν; Οι ίδιοι που μέχρι χθες (κυριολεκτικά χθες) αποκαλούσαν το Μαραντόνα "θεό"...
Εδώ ομολογώ τους πετσόκοψες.
Adidas

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:28

Φυσικά. Είναι γνωστό. Εγώ δεν είχα την τύχη να παρευρίσκομαι μα από φίλο γνωρίζω ακριβώς τι έγινε. Μια μουνάρα ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και χόρευε. Ο Νότης, ένιωσε ότι ντροπιάζεται η μουσική του (που συγκρίνεται μόνο με τη μουσική των μεγάλων κλασικών), και φώναξε στην μουνάρα:
:smt122 :smt122 :smt122
Άβαταρ μέλους
Papa John

Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:49 Στο μεταξύ ο Κούγιας δήλωσε για τον Σφακ ότι η κοκαινη δεν ήταν δικιά του.

Προφανώς τη βρήκε και πήγαινε να την παραδώσει
Προφανώς ! :003:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Adidas έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:29
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:28

:smt122 :smt122 :smt122
Δεν θα επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια. Αυτά τα πράγματα είναι γνωστά. Όλοι οι Σαλονικιοί τα ξέρουμε. Εσύ από που είσαι;
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Papa John έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:28
Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:10
Η κόκα είναι το ποτό των Θεών. Υπερβολικά ωραίο για να κυκλοφορεί ελεύθερα.
Ένα αρ#$%ι είναι,πιο καμμενίλα δεν παίζει.
Έχω βρεθεί σε άπειρες φάσεις (στο παρελθόν εννοείται) να υπάρχουν δίπλα μου άτομα που βγάζανε μυτιές για να σνιφάρουν και δεν μου πέρασε από το μυαλό ούτε μία φορά να δοκιμάσω.
Και μόνο η σκέψη ότι ένα είδος σκόνης μπαίνει από τα ρουθούνια μου και πάει κατευθείαν στα ζωτικά μου όργανα,με τρελλαίνει.

Οι περισσότεροι ροκ σταρς δεν καίγονται από την πρέζα,από την κόκα καίγονται.Πολύ ύπουλο δηλητήριο.
Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του. Αν δεν έχεις πιει δεν δικαιούσαι να ομιλεις για το φτιάξιμο του. Μόνο για τις παρενέργειες του οι οποίες φυσικά υπερκαλυπτουν τα "καλά" του αλλά κανένας χρήστης των 5-6 φορές το χρονο δεν έπαθε ποτέ τίποτα.
Χρειάζεται πειθαρχία για να συναναστραφεις με την κόκα κάτι που το 99,9% των ανθρώπων δεν την έχει. Γι'αυτο είπα ότι είναι υπερβολικά ωραίο για να κυκλοφορεί έτσι απλά στην κοινωνία.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Μα ειναι δυνατον να σε σταματανε για ελεγχο και να σου ψαχνουνε το αμαξι ετσιθελικα; Τι ν αυτα ρε;
Daje έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 08:53 Ε ναι, απλα λεω ποσο καιρο βγαζεις με 2 γραμμαρια αν ξερει κανεις να μας πει και τι αγοραια αξια εχει αυτη η ποσοτητα.
Μεταξυ 100 και 200 ευρω. Για τον Νοτη ισως και λιγοτερα, αναλογως ακρης βεβαια. Η κοκα δεν εχει διαρκεια στην επιδραση, μιση ωρα το πολυ, οποτε τα 2 γρ. επαρκουν για μια βραδυα,ειδικα εαν υπαρχει συντροφια, ή το πολυ ενα ΣΚ, για τον μεμομωμενο χρηστη.
Δεν ειναι και λιγο παντως για καποιον να καταναλωνει 2 γρ. τη βδομαδα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Δεν ξέρω αν έχει μπει, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να το ποστάρω.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”