!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιο Κοβιντ -19
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εμβολιο Κοβιντ -19
Ας μου πουν οι μορφωμενοι του φορουμ ,ποσο φυσιολογικο ειναι 5 εταιρειες(συν την ρωσσικη 6) να παραγουν εμβολιο την ιδια χρονικη στιγμη?
- Dwarven Blacksmith
Re: Εμβολιο Κοβιντ -19
Συν 2 κινεζικές.perseus έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:49 Ας μου πουν οι μορφωμενοι του φορουμ ,ποσο φυσιολογικο ειναι 5 εταιρειες(συν την ρωσσικη 6) να παραγουν εμβολιο την ιδια χρονικη στιγμη?
perseus έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:49 Ας μου πουν οι μορφωμενοι του φορουμ ,ποσο φυσιολογικο ειναι 5 εταιρειες(συν την ρωσσικη 6) να παραγουν εμβολιο την ιδια χρονικη στιγμη?
Συνέχισε να γουστάρεις καπιταλισμό
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πότε ξεκίνησαν τις δοκιμες με τους εθελοντες να κοιτας για να συγκρινεις... διαφορες ανακοινωσεις και εκτιμησεις γινονται εδω και ενα τριμηνοperseus έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:49 Ας μου πουν οι μορφωμενοι του φορουμ ,ποσο φυσιολογικο ειναι 5 εταιρειες(συν την ρωσσικη 6) να παραγουν εμβολιο την ιδια χρονικη στιγμη?
απόδειξη του πόσο κακό έκανε στον πλανήτη ο τράμπ, βλέπουμε το αποτέλεσμα της ανάσας ελπίδας που φέρνει η πτώση του.
Υψηλός ανταγωνισμός.perseus έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:49 Ας μου πουν οι μορφωμενοι του φορουμ ,ποσο φυσιολογικο ειναι 5 εταιρειες(συν την ρωσσικη 6) να παραγουν εμβολιο την ιδια χρονικη στιγμη?
Δεν έχεις δει ταινίες που η μία εταιρία φυτεύει κατασκόπους στην άλλη;
Mission impossible γίναμε!
Ο Τραμπ είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα.
Μαζί με τον Μπους Τζούνιορ είναι μακράν οι Μόντι Πάιθονς του Αμέρικαν Ντριμ.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τώρα η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Βάζουν τα πειραματόζωα σε μια μηχανή του χρόνου και βλέπουν όλες τις παρενέργειες των επομένων 20 ετών μεσα σε λίγες εβδομάδες.perseus έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:49 Ας μου πουν οι μορφωμενοι του φορουμ ,ποσο φυσιολογικο ειναι 5 εταιρειες(συν την ρωσσικη 6) να παραγουν εμβολιο την ιδια χρονικη στιγμη?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Eθνικοκοινωνιστης
και πανω απο ολα για το καλο σας 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν το βλέπω απαραίτητα σαν κακό πράγμα. Η μικροβιολογική επιστήμη έχει εξελιχθεί απίστευτα τα τελευταία χρόνια, και οι προσεγγίσεις είναι πολλές και διάφορες. Με άλλα λόγια δεν κάνουν όλες απαραίτητα το ίδιο πράγμα.perseus έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:49 Ας μου πουν οι μορφωμενοι του φορουμ ,ποσο φυσιολογικο ειναι 5 εταιρειες(συν την ρωσσικη 6) να παραγουν εμβολιο την ιδια χρονικη στιγμη?
Τα προβλήματα προκύπτουν απ' τις βρωμιές των αγορών, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 22:47Τώρα η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Βάζουν τα πειραματόζωα σε μια μηχανή του χρόνου και βλέπουν όλες τις παρενέργειες των επομένων 20 ετών μεσα σε λίγες εβδομάδες.perseus έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:49 Ας μου πουν οι μορφωμενοι του φορουμ ,ποσο φυσιολογικο ειναι 5 εταιρειες(συν την ρωσσικη 6) να παραγουν εμβολιο την ιδια χρονικη στιγμη?
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-