!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έδειξε τα δόντια του στους Δημοκρατικούς

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
talaipwros

Re: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έδειξε τα δόντια του στους Δημοκρατικούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

opsimasmenos έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:14
talaipwros έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:01
opsimasmenos έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:59
Και άμα μείνουμε στας ευρώπας θα μας στηρίξουν είπατε αλλά εμείς σας πιστεύουμε και περιμένουμε να δούμε κυρώσεις. Μέχρι τις 10 του μηνός.
ειδατε το De Gaulle οταν ο Tραμπ εδινε πρασινο φως στους τουρκους να κανουν αποβαση.
Τι αλλο θενε τα τραμπιστηρια, ευρωπαικο στρατο στην Πολη;
Να σταματήσουν κατά το ήμισυ τουλάχιστον να πουλάνε όπλα στην Τουρκία, για αρχή να σκάσει λίγο τσαμπουκα.
https://www.euronews.com/2019/10/13/fra ... hern-syria

εγινε και αυτο αλλα απο οτι φαινεται, δε σου εφτασε το αεροπλανοφορο, τα λεφτα, τα οπλα που δινει η ΕΕ, θες και στρατο στη Πολη τελικα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

opsimasmenos έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:54
Gewponos90 έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:42
opsimasmenos έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:33

Εχω πίστη στον μπάιντεν ότι θα το φτιάξει αυτός.

Είπε ότι θα το φτιάξει;
Αν οι συνθήκες επιβάλλουν να γίνει θα το πει.
Ρε φίλε ας σοβαρευτούμε λίγο. Με το αν κουβέντα δεν γίνεται. Ναι αν οι συνθήκες επιβάλλουν να γίνει θα γίνει. Προς το παρόν μιλάμε για μια παπατζα που πέταξε προεκλογικά ο Τραμπ, είπε μέχρι και ότι θα το πληρώσει το Μεξικό και όταν ήρθε η ώρα της υλοποίησης βγήκε τελείως ασύμφορο καθώς κατασκευαστικές πολύ λιγότερο από όσο δήλωνε με πολύ περισσότερο κόστος. Για αυτό σου λέω αυτή την ιστορία αφήστε την να πάει στο διαολο
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

talaipwros έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:13
Λοξίας έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:12 Μη μου πεις ότι "προφητεύεις" κάτι για μετά το Πάσχα... :lol:
Πα να φας την δουλειά του Αρίστου; :lol:
καμια προφητεια, ηταν προφανες οτι με τραμπ θα ειχαμε πολεμο με τους Τουρκους μεχρι το Πασχα.
Τωρα το αποφυγαμε
Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε, δεν το έχω με τις διεθνείς στρατηγικές-οικονομικές αναλύσεις.
Αυτό που "έχω", είναι η διαχρονική στάση των ΗΠΑ απέναντι στην Ελλάδα. Λόγω ιστορικών δεδομένων φυσικά.
Τώρα αν αυτή αλλάξει, πότε και πόσο, δεν είμαι σε θέση να το μαντέψω.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Λοξίας έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:17
Λοξίας έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:12 Μη μου πεις ότι "προφητεύεις" κάτι για μετά το Πάσχα... :lol:
καμια προφητεια, ηταν προφανες οτι με τραμπ θα ειχαμε πολεμο με τους Τουρκους μεχρι το Πασχα.
Τωρα το αποφυγαμε
Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε, δεν το έχω με τις διεθνείς στρατηγικές-οικονομικές αναλύσεις.
Αυτό που "έχω", είναι η διαχρονική στάση των ΗΠΑ απέναντι στην Ελλάδα. Λόγω ιστορικών δεδομένων φυσικά.
Τώρα αν αυτή αλλάξει, πότε και πόσο, δεν είμαι σε θέση να το μαντέψω.
τα τελευταια 4 χρονια αλλαξε προς το πολυ χειροτερο.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Αρίστο, όπως είδες, η συζήτηση ξέφυγε από το θέμα του νήματος και με δική σου (σκόπιμη) ευθύνη, διότι η παπάτζα περί υπεράσπισης των συνταγματικών ελευθεριών, γενικώς και αόριστα, όπως προσπάθησες να περάσεις, δεν έπιασε...
Το δικαστήριο απλώς έκρινε ως αντισυνταγματική την διάκριση (αναλογικότητα) εναντίον των εκκλησιαστικών οργανώσεων...
:003:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

talaipwros έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:19 τα τελευταια 4 χρονια αλλαξε προς το πολυ χειροτερο.
Ουσιαστικά η αλλαγή έγινε όταν εγκαταλείφθηκε η (άτυπη) αναλογία 7/10 στην προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού.
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

talaipwros έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:16
opsimasmenos έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:14
talaipwros έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:01

ειδατε το De Gaulle οταν ο Tραμπ εδινε πρασινο φως στους τουρκους να κανουν αποβαση.
Τι αλλο θενε τα τραμπιστηρια, ευρωπαικο στρατο στην Πολη;
Να σταματήσουν κατά το ήμισυ τουλάχιστον να πουλάνε όπλα στην Τουρκία, για αρχή να σκάσει λίγο τσαμπουκα.
https://www.euronews.com/2019/10/13/fra ... hern-syria

εγινε και αυτο αλλα απο οτι φαινεται, δε σου εφτασε το αεροπλανοφορο, τα λεφτα, τα οπλα που δινει η ΕΕ, θες και στρατο στη Πολη τελικα.
Σόρυ, αλλά εγώ άκουσα τον Δένδια να λέει ότι με αυτό το αίτημα πηγαίνει η Ελλάδα στη σύνοδο κορυφής στις 10/12
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Λοξίας έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:12
talaipwros έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:50
σε πρωτη φαση δεν θα χασουμε εδαφος μεχρι το Πασχα
Μη μου πεις ότι "προφητεύεις" κάτι για μετά το Πάσχα... :lol:
Τωρα το αποφυγαμε
Εγώ λέω πως ήταν προφανές πως με Τραμπ μέχρι το Πάσχα, θα είχαμε κυνηγήσει τους Τούρκους έως την Κόκκινη Μηλιά. Τζάμπα είναι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

talaipwros έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:19

τα τελευταια 4 χρονια αλλαξε προς το πολυ χειροτερο.
Στο εσωτερικό αυτό καλό έκανε, για όσους μπορούν να σκεφτούν βέβαια. Τέρμα οι κουμπαριές, τα ζεϊμπέκικα, οι επιθέσεις φιλίας, η απαξίωση του στρατού, η τυφλή εμπιστοσύνη στην Αγία ΕΕ και ο κατάλογος είναι ατελείωτος.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
opsimasmenos

Gewponos90 έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:16
Gewponos90 έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:42

Είπε ότι θα το φτιάξει;
Ρε φίλε ας σοβαρευτούμε λίγο. Με το αν κουβέντα δεν γίνεται. Ναι αν οι συνθήκες επιβάλλουν να γίνει θα γίνει. Προς το παρόν μιλάμε για μια παπατζα που πέταξε προεκλογικά ο Τραμπ, είπε μέχρι και ότι θα το πληρώσει το Μεξικό και όταν ήρθε η ώρα της υλοποίησης βγήκε τελείως ασύμφορο καθώς κατασκευαστικές πολύ λιγότερο από όσο δήλωνε με πολύ περισσότερο κόστος. Για αυτό σου λέω αυτή την ιστορία αφήστε την να πάει στο διαολο
Αν το δούνε ως μπιζνα, φτιάχνουν τα πρώτα χιλιόμετρα,
θα δίνουν πράσινη κάρτα στις πύλες εισόδου (εδώ κολλάει το θα πληρώσουν οι Μεξικάνοι)
θα έχουν καταγραφή στο σύστημα όλων των μεταναστών, (φόροι)
Και στην πορεία φτιάχνουν και άλλα.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

opsimasmenos, συνεχίζεις να λες στους αμερικανούς τι και πως να το κάνουν!

Δεν μου είπες όμως...οι λυσσαλέοι τραμπικοί που έφτασαν σε ακραίες καταστάσεις, τους λες ή δεν τους λες φασίστες;
opsimasmenos

Λοξίας έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:46 opsimasmenos, συνεχίζεις να λες στους αμερικανούς τι και πως να το κάνουν!

Δεν μου είπες όμως...οι λυσσαλέοι τραμπικοί που έφτασαν σε ακραίες καταστάσεις, τους λες ή δεν τους λες φασίστες;
Τους λέω. Εσύ πως λες αυτούς (αν αποδειχθεί) που προσθέτουν ψήφους με ένα λογισμικό;
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

opsimasmenos έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:42
Gewponos90 έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:16
Αν το δούνε ως μπιζνα, φτιάχνουν τα πρώτα χιλιόμετρα,
θα δίνουν πράσινη κάρτα στις πύλες εισόδου (εδώ κολλάει το θα πληρώσουν οι Μεξικάνοι)
θα έχουν καταγραφή στο σύστημα όλων των μεταναστών, (φόροι)
Και στην πορεία φτιάχνουν και άλλα.

Αν το δούμε σαν μπίζνα φτιάχνεις κάποια χιλιόμετρα για αρχή ξοδευοντας δις και οι Μεξικανοί περνάνε από γύρω η ακόμα και από κάτω. Το τεράστιο πρόβλημα της παρατυπης μετανάστευσης υπάρχει ακριβώς γιατί είναι μεγάλη μπίζνα. Δεν λύνεται με φράκτες, πόσο μάλλον με φράκτες που δεν καλύπτουν ούτε το 1/5 των συνόρων. Μια προεκλογική παπάρια ήταν για να παίξει με αντανακλαστικά.

Ξέρεις ποιοι θα είχε μεγαλύτερο αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου και είναι και δωρεάν. Νομός ότι οποίος πιαστεί να απασχολεί παράτυπο μετανάστη γαμηθηκε οριστικά. Χωρίς αστερίσκους, δικαιολογίες κτλ.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

opsimasmenos έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:51
Λοξίας έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:46 opsimasmenos, συνεχίζεις να λες στους αμερικανούς τι και πως να το κάνουν!

Τους λέω. Εσύ πως λες αυτούς (αν αποδειχθεί) που προσθέτουν ψήφους με ένα λογισμικό;
Κοίτα, δεν έχει νόημα μια συζήτηση στην βάση: "μου την λες, σου την λέω", ούτε με το ποιος την έχει πιο μεγάλη.
Εγώ προσπάθησα να σου δείξω ότι μεταχειρίζεσαι την λέξη φασίστες για να χαρακτηρίσεις όσους έχουν αντίθετη γνώμη με την δική σου ή πράττουν αντίθετα με τα όσα πρεσβεύεις εσύ. Και αυτό δείχθηκε με πολύ καθαρό τρόπο και είναι λάθος τρόπος σκέψης. Δεν στην λέω...

Θέλεις να χαρακτηρίσω φασίστες όσους διαπράττουν καλπονοθεία; κανένα πρόβλημα, τους αποκαλώ φασίστες.
Αυτό όμως θα σε κάνει να καταλάβεις πως εσύ χρησιμοποιείς την λέξη φασίστες σαν πασπαρτού και το ίδιο έκανα και εγώ μόλις τώρα;

Επίσης, μπορείς να σκεφτείς πως οι κατηγορίες για καλπονοθεία εκπίπτουν η μία μετα την άλλη και στο τέλος εσύ θα μείνεις ως ένας από αυτούς που απήγγειλαν κατηγορίες αβάσιμες; Με κίνδυνο να χαρακτηριστείς υποστηρικτής των φασιστών;
opsimasmenos

Λοξίας έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 14:01
opsimasmenos έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:51

Κοίτα, δεν έχει νόημα μια συζήτηση στην βάση: "μου την λες, σου την λέω", ούτε με το ποιος την έχει πιο μεγάλη.
Εγώ προσπάθησα να σου δείξω ότι μεταχειρίζεσαι την λέξη φασίστες για να χαρακτηρίσεις όσους έχουν αντίθετη γνώμη με την δική σου ή πράττουν αντίθετα με τα όσα πρεσβεύεις εσύ. Και αυτό δείχθηκε με πολύ καθαρό τρόπο και είναι λάθος τρόπος σκέψης. Δεν στην λέω...

Θέλεις να χαρακτηρίσω φασίστες όσους διαπράττουν καλπονοθεία; κανένα πρόβλημα, τους αποκαλώ φασίστες.
Αυτό όμως θα σε κάνει να καταλάβεις πως εσύ χρησιμοποιείς την λέξη φασίστες σαν πασπαρτού και το ίδιο έκανα και εγώ μόλις τώρα;

Επίσης, μπορείς να σκεφτείς πως οι κατηγορίες για καλπονοθεία εκπίπτουν η μία μετα την άλλη και στο τέλος εσύ θα μείνεις ως ένας από αυτούς που απήγγειλαν κατηγορίες αβάσιμες; Με κίνδυνο να χαρακτηριστείς υποστηρικτής των φασιστών;
Η δημοκρατία τα πρεσβεύει αυτά. Το πρώτο που καταργει ο φασισμός είναι οι εκλογές.
Το να κατέβεις με όπλα στην πόλη είναι φασιστικό όταν υπάρχουν ακόμα δικαστηρία.
Η ενέργεια αυτή επιδέχεται ελαφρύτερη κριτική όταν προηγήθηκε παραβίαση ακροτελεύτιου άρθρου του συντάγματος, αν αποδειχθεί ξαναλέω. Εμπίπτει στο νόμο δράσης αντίδρασης. Η μη πρέπουσα αντίδραση προήλθε από μια απρεπή δράση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”