ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:39Μην κολας σε λεπτομέρειες...χρήση κανει ως παράδειγμα.Σπύρος έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:34Ο Ήλιος είναι ένα (απειροελάχιστα μικρό) τμήμα του κόσμου. Ο θεός δεν είναι τμήμα του κόσμου. Αν ήταν δεν θα ήταν δυνατόν να είναι πανταχού παρών.relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:23 Μα αγαπητή φίλη, πρέπει να είσαι πιό ευέλικτη στο θέμα αντίληψη.
Τον ήλιο απλά τον χρησιμοποιεί ως κατευναστικό μέσω για να αποφύγει αντιδράσεις θρησκόληπτων.
Είναι απλά ένας ελιγμός.
Όπου ήλιος, αντικατέστησέ το με Θεός.
Και όπου Θεός με το είναι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο πραγματικός είναι ο κόσμος που ζούμε ?
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Re: Πόσο πραγματικός είναι ο κόσμος που ζούμε ?
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:40Φίλε συνεχίζει να λές αρλούμπες.seismic έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:05Είδες πόσο άσχετος είσαι.relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 21:44
Έχει πολλά σπήλαια ο πλανήτης.
Το " Επιστημονικά " ξέχνα το είναι σε απόλυτη διάσταση μαζί σου. Εάν
εννοείς την αερολογία που μας παράθεσες στο πανωσέντονο , εάν ειχε έστω και το αμυδρότερο ψήγμα
Επηστημονικοτητας, θα μπορούσα να το εντάξω στην
" Πνευματική μηχανική " αλλά ντέν !!!
Ούτε εκεί κολλάει.
Οπότε άστο δεν το έχεις.
Αυτά δεν είναι επιστημονικά 'ε!
Ποιο ιδικός επιστήμονας από αυτόν που λέει αυτά που έγραψα δεν υπάρχει.
Για αυτό και στα αντισεισμικά σας γράφω και εγώ γιατί εκφέρεται γνώμη χωρίς γνώση.![]()
Εγώ είμαι αποδεδειγμένος και βαθμολογημένος ερευνητής https://www.researchgate.net/profile/Ioannis_Lymperis
Αυτοί που με κρίνουν τι είναι?
Δεν σε αποκάλεσα άσχετο στα αντισεισμικά θέματα, τουναντίον σου το αναγνώρισα.
Άσχετος είσαι στην θεματολογία του νήματος.
Και πάλι ξανά λάθος. Υπάρχει πολύ ανώτερος, αναγνωρισμένη αυθεντία παγκόσμιας εμβέλειας.
Απλά δεν το έχω στα Ελληνικά, αλλά στην Γερμανική γλώσσα.
Το αφιερώνω στους πολιτικούς μηχανικούς.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- relativer777
Μικρή διόρθωση Εάν επιτρέπεις.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:38 Ήλιος φως θεός...επαναλαμβάνει διαρκώς προσπαθώντας να εξηγήσει και να τεκμηριώσει τον λόγο του και καλα τα λέει για τον ήλιο και για το φως ομως το Θειον τι σχέση εχει με ολα αυτά;
Να το πω πιο απλά...ο ήλιος και το φως ειναι τα της ζωής ενώ το Θειον ειναι τα το μετά της ζωής...ήτοι δεν κανει διακρίσεις γιατί δεν μετέχει καθόλου ...
Κατανοητή;
.ο ήλιος και το φως ειναι τα της ζωής ενώ το Θειον ειναι τα το μετά της ζωής..
Ξέχασες το οτι: το θείον είναι και πριν την ζωή.
Είναι Ζωή !!!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν παρακολουθώ Λιακόπουλο και ρώτησα άλλο...
Γιατί Τα προσθέτεις; Η συνεπαγωγή θα ταίριαζε καλύτερα...δεν βγαίνει ο λεξαριθμος;
Ο Έρωτας γιατί κρατάει βέλος;
Παρατηρητής...
- ksk
Δεν πιστεύω στην ζωσα ψυχή διότι τότε κατα Αριστοτελη θα πέθαινε μαζί μας...relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:48Μικρή διόρθωση Εάν επιτρέπεις.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:38 Ήλιος φως θεός...επαναλαμβάνει διαρκώς προσπαθώντας να εξηγήσει και να τεκμηριώσει τον λόγο του και καλα τα λέει για τον ήλιο και για το φως ομως το Θειον τι σχέση εχει με ολα αυτά;
Να το πω πιο απλά...ο ήλιος και το φως ειναι τα της ζωής ενώ το Θειον ειναι τα το μετά της ζωής...ήτοι δεν κανει διακρίσεις γιατί δεν μετέχει καθόλου ...
Κατανοητή;
Είναι Ζωή !!!
Την ζωη την ονοματίζω όπως συμφωνήθηκε μεταξύ των ανθρώπων επομένως το Θειον δεν ειναι ζωη...ειμαι ένθεη το ξαναλέω...
Παρατηρητής...
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Εξηγεί το γιατί υποτίθεται δεν ενδιαφέρεται ο Θεός για εμάς με το επιχείρημα ότι δεν μας γνωρίζει ο Ήλιος. Ένα επιχείρημα το ο οποίο έχει καταρρίψει η κβαντική φυσική. 'Γνωρίζει' πολύ καλά τον καθέναν μας και ο Ήλιος και η Σελήνη.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- relativer777
Βρε αερολογε της συμφοράς, δεν είμαι πολιτικός μηχανικός, Φυσικός είμαι μπουμπούνα και με αποκαλείς άσχετο στον τομέα μου.seismic έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:43relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:40Φίλε συνεχίζει να λές αρλούμπες.seismic έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:05 Είδες πόσο άσχετος είσαι.
Αυτά δεν είναι επιστημονικά 'ε!
Ποιο ιδικός επιστήμονας από αυτόν που λέει αυτά που έγραψα δεν υπάρχει.
Για αυτό και στα αντισεισμικά σας γράφω και εγώ γιατί εκφέρεται γνώμη χωρίς γνώση.![]()
Εγώ είμαι αποδεδειγμένος και βαθμολογημένος ερευνητής https://www.researchgate.net/profile/Ioannis_Lymperis
Αυτοί που με κρίνουν τι είναι?
Δεν σε αποκάλεσα άσχετο στα αντισεισμικά θέματα, τουναντίον σου το αναγνώρισα.
Άσχετος είσαι στην θεματολογία του νήματος.
Και πάλι ξανά λάθος. Υπάρχει πολύ ανώτερος, αναγνωρισμένη αυθεντία παγκόσμιας εμβέλειας.
Απλά δεν το έχω στα Ελληνικά, αλλά στην Γερμανική γλώσσα.![]()
Το αφιερώνω στους πολιτικούς μηχανικούς.
- ksk
Μήπως να το ξαναδείς;Σπύρος έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:54Εξηγεί το γιατί υποτίθεται δεν ενδιαφέρεται ο Θεός για εμάς με το επιχείρημα ότι δεν μας γνωρίζει ο Ήλιος. Ένα επιχείρημα το ο οποίο έχει καταρρίψει η κβαντική φυσική. 'Γνωρίζει' πολύ καλά τον καθέναν μας και ο Ήλιος και η Σελήνη.
Παρατηρητής...
- ksk
Να συμπληρώσω ότι το πριν τη ζωη δεν ειναι το ίδιο με το μετά τη ζωή...υπάρχει μια μικρή αναβάθμιση...ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:54Δεν πιστεύω στην ζωσα ψυχή διότι τότε κατα Αριστοτελη θα πέθαινε μαζί μας...relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:48Μικρή διόρθωση Εάν επιτρέπεις.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:38 Ήλιος φως θεός...επαναλαμβάνει διαρκώς προσπαθώντας να εξηγήσει και να τεκμηριώσει τον λόγο του και καλα τα λέει για τον ήλιο και για το φως ομως το Θειον τι σχέση εχει με ολα αυτά;
Κατανοητή;
Είναι Ζωή !!!
Την ζωη την ονοματίζω όπως συμφωνήθηκε μεταξύ των ανθρώπων επομένως το Θειον δεν ειναι ζωη...ειμαι ένθεη το ξαναλέω...
Όλα αυτά σύμφωνα με την θέαση πίστης μου...
Παρατηρητής...
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Αν κάτι έχει δύο όρια, αρχή και τέλος, τότε είναι πιθανόν το άθροισμά τους να σχετίζεται με αυτό το κάτι. Έχει επικρατήσει καταχρηστικά η λεξαριθμητική συνεπαγωγή με μία φράση να οδηγεί σε μία άλλη με μεγαλύτερη αξία. Όμως αυτό είναι αυθαίρετο. Η ισότητα είναι το μόνο σίγουρο μέσον για να διερευνήσεις την συσχέτιση δύο εννοιών. Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι προϋποθέτει ταύτιση εννοιών.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:48 Δεν παρακολουθώ Λιακόπουλο και ρώτησα άλλο...
Γιατί Τα προσθέτεις; Η συνεπαγωγή θα ταίριαζε καλύτερα...δεν βγαίνει ο λεξαριθμος;
[/α]
- ksk
Δεν θα συνεννοηθούμε...ας το πάρουμε απαλά το τιμόνι...όταν λες νεκυια τι εννοείς; Τον νεκρό και άρα τον θάνατο ' η την ομηρική έννοια;Σπύρος έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:08Αν κάτι έχει δύο όρια, αρχή και τέλος, τότε είναι πιθανόν το άθροισμά τους να σχετίζεται με αυτό το κάτι. Έχει επικρατήσει καταχρηστικά η λεξαριθμητική συνεπαγωγή με μία φράση να οδηγεί σε μία άλλη με μεγαλύτερη αξία. Όμως αυτό είναι αυθαίρετο. Η ισότητα είναι το μόνο σίγουρο μέσον για να διερευνήσεις την συσχέτιση δύο εννοιών. Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι προϋποθέτει ταύτιση εννοιών.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:48 Δεν παρακολουθώ Λιακόπουλο και ρώτησα άλλο...
Παρατηρητής...
- relativer777
Μα δέν αναφέρθηκα σε ψυχή !!!ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:54Δεν πιστεύω στην ζωσα ψυχή διότι τότε κατα Αριστοτελη θα πέθαινε μαζί μας...relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:48Μικρή διόρθωση Εάν επιτρέπεις.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:38 Ήλιος φως θεός...επαναλαμβάνει διαρκώς προσπαθώντας να εξηγήσει και να τεκμηριώσει τον λόγο του και καλα τα λέει για τον ήλιο και για το φως ομως το Θειον τι σχέση εχει με ολα αυτά;
Κατανοητή;
Είναι Ζωή !!!
Είπα ότι το θείον είναι η ζωή.
Το πώς θα την ονομάζεις Εσύ, εγώ είναι αδιάφορο.
Απλά το θείον " Είναι " Εκεί σταματούν όλα.
Στο ΕΙΝΑΙ !!!
- ksk
Έχουμε τελείως διαφορετικό ορισμό για το Θειον και για το Ειναι και Ενα όποτε δεν μπορούμε να προχωρήσουμε εκ των πραγμάτων σε τέτοια συζήτηση χωρίς να μετατραπεί σε Βαβέλ...σαν σώφρονες πρέπει να επανέλθουμε στο θεμα σου.relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:18Μα δέν αναφέρθηκα σε ψυχή !!!ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:54Δεν πιστεύω στην ζωσα ψυχή διότι τότε κατα Αριστοτελη θα πέθαινε μαζί μας...relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:48
Μικρή διόρθωση Εάν επιτρέπεις.
Είναι Ζωή !!!
Στο ΕΝΑΙ !!!![]()
Παρατηρητής...
- relativer777
Μα ειναι αδύνατον να συμφωνούμε σε όλα.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:25Έχουμε τελείως διαφορετικό ορισμό για το Θειον και για το Ειναι και Ενα όποτε δεν μπορούμε να προχωρήσουμε εκ των πραγμάτων σε τέτοια συζήτηση χωρίς να μετατραπεί σε Βαβέλ...σαν σώφρονες πρέπει να επανέλθουμε στο θεμα σου.relativer777 έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:18Μα δέν αναφέρθηκα σε ψυχή !!!ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:54
Δεν πιστεύω στην ζωσα ψυχή διότι τότε κατα Αριστοτελη θα πέθαινε μαζί μας...
Στο ΕΝΑΙ !!!![]()
Εντάξει συνεχίζουμε με την θεματολογία.
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Ο νεκρός αντιστοιχεί στην λέξη νέκυς. Είναι γένους αρσενικού. Το νέκυια το συσχετίζω με τον θάνατο καθώς είναι θηλυκού γένους όπως και η λέξη γένεσις.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:16 Δεν θα συνεννοηθούμε...ας το πάρουμε απαλά το τιμόνι...όταν λες νεκυια τι εννοείς; Τον νεκρό και άρα τον θάνατο ' η την ομηρική έννοια;
Την λέξη νέκυς την βρίσκω ενδιαφέρουσα καθώς:
ΝΕΚΥΣ = ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Υ = ΙΕΡΟΝ ΟΡΟΣ = 675
Έτσι ο νεκρός φαίνεται να σχετίζεται με ένα πλανητικό σύστημα.
[/α]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση