Όχι.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:06Έχω άδικο;likosmokeses έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 18:31![]()
Διείσδυση ανδρικού οργάνου στο γυναικείο = εξευτελισμός
Διείσδυση ανδρικού οργάνου στον ανδρικό πρωκτό = ενδιαφέρουσα περίπτωση, δεν το είχα σκεφτεί, μισό να εξετάσω το δικαίωμά μου...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
likosmokeses
Re: Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
Εγώ λέω να απαγορεύσουμε και την εργασία γενικότερα. Να παίρνουμε επιδόματα από το κράτος-πατερούλη
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
Βιάζεσαι, αυτό θα το κάνουμε όταν τα ρομπότ μπορούν να μας αντικαταστήσουν παντού.AlienWay έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:15 Εγώ λέω να απαγορεύσουμε και την εργασία γενικότερα. Να παίρνουμε επιδόματα από το κράτος-πατερούλη
Δε φταίει τα λουκάνικα εεε οι άντρες αυτοί που σκέφτονται έτσι . Φταίει ο καπιταλισμός που στην αλεστικη του μηχανή αλέθει ανθρώπους.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 19:22Αγαπητέ δεν είμαι μίσανδρη. Ούτε ιδιαίτερα φιλική με τους lgbt, ιδεολογικά διαφωνώ σε πολλά με το κίνημά τους. Οπότε μην μου το απευθύνεις.Adidas έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 19:01και οι γκει/γυναικες εχουν σωστα σεξουαλικα προτυπα, δεν επηρεαζονται απο τσοντες και δεν εθιζονται κιολαςΚαραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 18:38
Ως προς αυτό ισχύει, δεν έχω καμία αντίρρηση. Αλλά αυτό είναι μία διάσταση του προβλήματος.
Τη διάσταση του εθισμού και αυτή των σεξουαλικών προτύπων δεν την ξέρω.
ενω οι λουκανοφοροι εχουν εκφυλιστει
σωστα; το βρηκααααα;
Αν τώρα μερικοί άνδρες είναι μόνο λουκάνικα, αυτό είναι γιατί το επέλεξαν. Εμείς αγωνιζόμαστε να τους κάνουμε ανθρώπους. Και το πρώτο βήμα είναι να τους κόψουμε τις τσόντες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνο στους straight θα την κόψετε ή και στους γκεη; Οι γκεη δεν έχουν το δικαίωμα να γίνουν άνθρωποι;Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 19:22 Εμείς αγωνιζόμαστε να τους κάνουμε ανθρώπους. Και το πρώτο βήμα είναι να τους κόψουμε τις τσόντες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Winston Smith
Κανόνας νο1: Πρωτού αρχίζουμε εξουσιομανείς δηλώσεις όπως: θα τους τα κόψουμε όλα/θα πάρουμε την εξουσία/θα πείσουμε την εξουσία 5 χρονάκια δώκετε μας κλπ, ελέγχουμε αν αυτά που λέμε είναι συνεπή μεταξύ τους σε κάποιο βασικό λέβελ.
Εγώ θα την έκοβα σε όλους ανεξαιρέτως.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:30Μόνο στους straight θα την κόψετε ή και στους γκεη; Οι γκεη δεν έχουν το δικαίωμα να γίνουν άνθρωποι;Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 19:22 Εμείς αγωνιζόμαστε να τους κάνουμε ανθρώπους. Και το πρώτο βήμα είναι να τους κόψουμε τις τσόντες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αφήστε τον λαό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του επιτέλους.
Όχι, θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν κόψεις κάτι πρέπει να δώσεις κάτι άλλο στη θέση του. Στη φάση που έκοψα τον καφέ έπινα αβέρτα πράσινο τσάι.Naida έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:34Εγώ θα την έκοβα σε όλους ανεξαιρέτως.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:30Μόνο στους straight θα την κόψετε ή και στους γκεη; Οι γκεη δεν έχουν το δικαίωμα να γίνουν άνθρωποι;Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 19:22 Εμείς αγωνιζόμαστε να τους κάνουμε ανθρώπους. Και το πρώτο βήμα είναι να τους κόψουμε τις τσόντες.
Εφόσον κόψεις την τσόντα τι είσαι διατεθειμένη να δώσεις instead;
ΑγαπηGherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:37Αν κόψεις κάτι πρέπει να δώσεις κάτι άλλο στη θέση του. Στη φάση που έκοψα τον καφέ έπινα αβέρτα πράσινο τσάι.Naida έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:34Εγώ θα την έκοβα σε όλους ανεξαιρέτως.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:30
Μόνο στους straight θα την κόψετε ή και στους γκεη; Οι γκεη δεν έχουν το δικαίωμα να γίνουν άνθρωποι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εύγε! Παρόλα αυτά μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο που δεν θα δουλέψει. Τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση.Naida έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:39ΑγαπηGherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:37Αν κόψεις κάτι πρέπει να δώσεις κάτι άλλο στη θέση του. Στη φάση που έκοψα τον καφέ έπινα αβέρτα πράσινο τσάι.
Εφόσον κόψεις την τσόντα τι είσαι διατεθειμένη να δώσεις instead;![]()
Τότε ας γυριστούν και τσόντες με ρομπότ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:18Βιάζεσαι, αυτό θα το κάνουμε όταν τα ρομπότ μπορούν να μας αντικαταστήσουν παντού.AlienWay έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:15 Εγώ λέω να απαγορεύσουμε και την εργασία γενικότερα. Να παίρνουμε επιδόματα από το κράτος-πατερούλη
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν πειράζει θα κάνουν υπομονή μέχρι να δουλέψει. Θα επιτρέπονται τα ερασιτεχνικά βιδεο.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:40
Εύγε! Παρόλα αυτά μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο που δεν θα δουλέψει. Τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Winston Smith
Δεν χρειάζεται να δώσεις κάτι, παραμόνο σοβαρούς και πειστικούς λόγους για απαγορεύσεις που έχουν επεκτάσεις στην ελευθερία του λόγου. Πρέπει να ορίσεις τι είναι πορνογραφία πχ και ανάλογα πως θα την ορίσεις η απαγόρευσή της μπορεί να έχει επίπτωση στη ελευθερία έκφρασης και στη τέχνη: κάποιοι θα διστάζουν να παράγουν έργα που ίσως θεωρηθούν πορνογραφικά και άρα παρανομήσουν. Απλά νομίζω αυτά θέλουν σκέψη και προτιμούνται τσιτσάτα για να κάνουμε τον φεμινιστικό ακτιβισμό μας.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:37Αν κόψεις κάτι πρέπει να δώσεις κάτι άλλο στη θέση του. Στη φάση που έκοψα τον καφέ έπινα αβέρτα πράσινο τσάι.Naida έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:34Εγώ θα την έκοβα σε όλους ανεξαιρέτως.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:30
Μόνο στους straight θα την κόψετε ή και στους γκεη; Οι γκεη δεν έχουν το δικαίωμα να γίνουν άνθρωποι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-