Δεν είναι ο μόνος λόγος αυτό.Αν μπεις με με Proxy ή με VPN (με Tor δεν ξέρω αν θα έχεις τύχη) στο Netflix των ΗΠΑ θα δεις πλήθος ταινιών και σειρών από ένα σωρό χώρες του τρίτου κόσμου: viewtopic.php?f=19&t=8114&p=1624089&hil ... ς#p1624089 , viewtopic.php?f=19&t=8114&p=1624094&hil ... ς#p1624094 .Η Ελλάδα απο τη δεκατία του 80 και μετά σταμάτησε απλώς να επενδύει στον τομέα του θεάματος και αυτός πήρε την κάτω βόλτα.AlienWay έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:12Αν τυχόν προκύψει κάτι καλό, θα είναι σε πλατφόρμες. π.χ. "Έτερος Εγώ, χαμένες ψυχές" κλπ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν βγαίνουν αξιόλογες ελληνικές σειρές δράσης/ιστορίας/φαντασίας;
-
Mitharadir
Re: Γιατί δεν βγαίνουν αξιόλογες ελληνικές σειρές δράσης/ιστορίας/φαντασίας;
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Πολλά μπορείς να πεις για τον Mel Gibson αλλά όχι ότι δεν είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός.John Brown Gun Club έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 14:43...Ακομα κι εκεινη η παπαρια του υπερπατριωτη Αμερικανου εξ αυστραλιας Μελ Γκιμπσον εχει σε καποιο βαθμο απολογητικη διαθεση...
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αξιόλογες ως προς τι? Διαβάζω μία συζήτηση για το εμπορικό αποτύπωμα των ελληνικών σειρών αλλά η λέξη «αξιόλογος» μπορεί
να αναφέρεται και σε καλλιτεχνικά κριτήρια. Προσωπικά, μπορώ να αναφέρω την «Άμυνα Ζώνης» της ΕΡΤ ως ένα παράδειγμα αξιόλογης
σειράς αλλά δεν είχε επιτυχία.
να αναφέρεται και σε καλλιτεχνικά κριτήρια. Προσωπικά, μπορώ να αναφέρω την «Άμυνα Ζώνης» της ΕΡΤ ως ένα παράδειγμα αξιόλογης
σειράς αλλά δεν είχε επιτυχία.
Scouser έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 14:06 Που θεωρείτε ότι υστερούμε και αποτυγχάνουμε εντελώς στο να παράγουμε σειρές με τέτοιο περιεχόμενο; Μπαίνεις να χαζέψεις στο Netflix και βλέπεις ένα σωρό αντίστοιχες τουρκικές σειρές, λιγότερο ή περισσότερο καλές. Εμείς γιατί παράγουμε μόνο κωμικές ή κοινωνικές σειρές, και μάλιστα αποκλειστικά για εγχώρια κατανάλωση;
Κάποτε ( επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας) είχε βγει η πολυδάπανη σειρά : "Πορφύρα και Αίμα" για τον Ρωμανό Δ' τον Διογένη ( Ματζικέρτ) και την έβλεπα ως πιτσιρικάς στην ΥΕΝΕΔ. Ε κάποιοι βλάκες επανέγραψαν πάνω στις μπομπίνες ποδοσφαιρικούς αγώνες ! και τώρα δεν σώζεται τίποτα απ' τη σειρά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 25 Νοέμ 2020, 00:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
.
Από τή στιγμή πού είχαμε ταινίες επιπέδου ..... Νύφες.....καί Ελ Γκρέκο.....μπορούμε νά κάνουμε τά πάντα.....
Τά λεφτά πάλι δέν είναι πρόβλημα.....αφού θά τα πάρεις πίσω από τίς πωλήσεις.....
Ποιός δε θα έβλεπε ένα " Γράμμο Βίτσι καί κοπάνα ".....
Μιά σειρά μέ τήν ιστορία τού Ρεμπέτικου θά μού άρεσε.....
Θά έλεγα καί τού Λαικού.....
.
Από τή στιγμή πού είχαμε ταινίες επιπέδου ..... Νύφες.....καί Ελ Γκρέκο.....μπορούμε νά κάνουμε τά πάντα.....
Τά λεφτά πάλι δέν είναι πρόβλημα.....αφού θά τα πάρεις πίσω από τίς πωλήσεις.....
Ποιός δε θα έβλεπε ένα " Γράμμο Βίτσι καί κοπάνα ".....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Rocco Siffredi
δεν ηταν κακο σαν ιδεα και σαν παραγωγηAlienWay έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:12
Αν τυχόν προκύψει κάτι καλό, θα είναι σε πλατφόρμες. π.χ. "Έτερος Εγώ, χαμένες ψυχές" κλπ
και τα αστυνομικα πουλανε και στο εξωτερικο
αλλα σεναριακα και ερμηνειες μετριο
-
Mitharadir
Σε σχέση με το τι σειρές και ταινίες βγάζει τα τελευταία 40 χρόνια η Ελλάδα το Ετερος Εγω είναι και με διαφορά το καλύτερο (ελλειψη ανταγωνισμού απο άλλη αξιόλογη ελληνική σειρά/ταινία).Ομως δεν κατόρθωσε να μπει στο Netflix.Αυτό είναι απογοητευτικό αν σκεφτείς τις τόσες πολλές σειρές και ταινίες τριτοκοσμικών κρατών που υπάρχουν στο Netflix.Για Netflix χρειάζεται κάτι ακόμα καλύτερο ως Ελλάδα απο το Ετερος Εγώ.Rocco Siffredi έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 14:25δεν ηταν κακο σαν ιδεα και σαν παραγωγηAlienWay έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:12
Αν τυχόν προκύψει κάτι καλό, θα είναι σε πλατφόρμες. π.χ. "Έτερος Εγώ, χαμένες ψυχές" κλπ
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
H καλυτερη πολεμικη ταινια των τελευταιων χρονων. Αρκετα καλες μαχες για τα Ελληνικα δεδομενα. Αλλα μια τετοια ταινια στοχευει αποκλειστικα το Ελληνικο κοινο. Ποσα χρηματα να βγαλει σε μια χωρα 10 εκατομμυριων? Ενα star wars αντιθετως στοχευει σε χωρες με συνολικο πλυθησμο δισεκατομμυριων
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά σκέψου ότι και το "Ετερος Εγώ" στην πλατφόρμα του ΟΤΕ ξεκίνησε. Στην "κανονική" τηλεόραση δεν θα χρηματοδοτούνταν ούτε καν αυτό.Mitharadir έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 14:34Σε σχέση με το τι σειρές και ταινίες βγάζει τα τελευταία 40 χρόνια η Ελλάδα το Ετερος Εγω είναι και με διαφορά το καλύτερο (ελλειψη ανταγωνισμού απο άλλη αξιόλογη ελληνική σειρά/ταινία).Ομως δεν κατόρθωσε να μπει στο Netflix.Αυτό είναι απογοητευτικό αν σκεφτείς τις τόσες πολλές σειρές και ταινίες τριτοκοσμικών κρατών που υπάρχουν στο Netflix.Για Netflix χρειάζεται κάτι ακόμα καλύτερο ως Ελλάδα απο το Ετερος Εγώ.Rocco Siffredi έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 14:25δεν ηταν κακο σαν ιδεα και σαν παραγωγηAlienWay έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:12
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 05:48 .
Ποιός δε θα έβλεπε ένα " Γράμμο Βίτσι καί κοπάνα ".....![]()
.
- Δημοκρατικός
Ο Φώσκολος το έχει σκηνοθετήσει σίγουρα.Στύγιος έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 00:50Scouser έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 14:06 Που θεωρείτε ότι υστερούμε και αποτυγχάνουμε εντελώς στο να παράγουμε σειρές με τέτοιο περιεχόμενο; Μπαίνεις να χαζέψεις στο Netflix και βλέπεις ένα σωρό αντίστοιχες τουρκικές σειρές, λιγότερο ή περισσότερο καλές. Εμείς γιατί παράγουμε μόνο κωμικές ή κοινωνικές σειρές, και μάλιστα αποκλειστικά για εγχώρια κατανάλωση;
Κάποτε ( επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας) είχε βγει η πολυδάπανη σειρά : "Πορφύρα και Αίμα" για τον Ρωμανό Δ' τον Διογένη ( Ματζικέρτ) και την έβλεπα ως πιτσιρικάς στην ΥΕΝΕΔ. Ε κάποιοι βλάκες επανέγραψαν πάνω στις μπομπίνες ποδοσφαιρικούς αγώνες ! και τώρα δεν σώζεται τίποτα απ' τη σειρά..
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
"Βουλωμένο γράμμα" διαβάζειςΔημοκρατικός έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:00Ο Φώσκολος το έχει σκηνοθετήσει σίγουρα.Στύγιος έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 00:50Scouser έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 14:06 Που θεωρείτε ότι υστερούμε και αποτυγχάνουμε εντελώς στο να παράγουμε σειρές με τέτοιο περιεχόμενο; Μπαίνεις να χαζέψεις στο Netflix και βλέπεις ένα σωρό αντίστοιχες τουρκικές σειρές, λιγότερο ή περισσότερο καλές. Εμείς γιατί παράγουμε μόνο κωμικές ή κοινωνικές σειρές, και μάλιστα αποκλειστικά για εγχώρια κατανάλωση;
ΣΣ: στομφώδεις διάλογοι και τα ρέστα ,από τότε έκανε προπόνηση..
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Nαι αλλα θυμιζει θεατρικο εργο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Δημοκρατικός
Και το θέατρο μια αηδία είναι όταν ερμηνεύουν με στόμφο.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 178 Προβολές