!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ζητειται αιμοδοτης

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Ζητειται αιμοδοτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Είχα στείλει προσωπικό μήνυμα στον Νάνδρο για το θέμα, αλλά δεν απάντησε -φαντάζομαι δεν το είδε.
Για να δώσει κάποιος αίμα πρέπει να έχει τα στοιχεία του ασθενή και το νοσοκομείο/κλινική.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Adidas έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:06
xioni έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:05 Είναι αυτοί οι δύο που δεν γράψανε να υποθέσω; Ευχαριστώ που με δικαιώνεις.
θα ξέχασαν να συμπληρώσουν με τικ στην φόρμα της νοσηλεύτριας το πεδίο: να ειδοποιηθεί άμεσα ο χιόνης, τύπε
Ποιος μαλάκας είσαι;
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

xioni έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:07
Adidas έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:06
xioni έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:05 Είναι αυτοί οι δύο που δεν γράψανε να υποθέσω; Ευχαριστώ που με δικαιώνεις.
θα ξέχασαν να συμπληρώσουν με τικ στην φόρμα της νοσηλεύτριας το πεδίο: να ειδοποιηθεί άμεσα ο χιόνης, τύπε
Ποιος μαλάκας είσαι;
ο μεγαλύτερος
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:00
Gewponos90 έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 23:34 Περαστικα. Και καλό είναι όσοι μπορούν να γίνουν αιμοδότες σε σταθερη βάση. Άσχετα με το αν το χρειάζεται κάποιος γνωστός μας η όχι
Καλά ,εγώ είμαι και υπερτασικός απ' τα 45 και μετά , κάποιες φορές με "κόψανε" τα τελευταία χρόνια.
Ο πατέρας μου ετσι σταματησε να δίνει αιμα, γιατί ανεβασε πίεση, και ο γιατρός του προτεινε να πάει να κάνει στεφανιογραφημα. Του βρήκαν την μια αρτηρια κλειστή κατα 95%, η δεύτερη ειχε κανει ηδη παρακαμψη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ο ΝΑΝΔΡΟΣ υποβλήθηκε χτες σε μια, σχετικά μικρή, χειρουργική επέμβαση.
Σήμερα το πρωί ήταν πολύ καλά και αύριο παίρνει εξιτήριο.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Ξέρουμε αν χρειάζεται ακόμα; Είναι κανένας άλλος σ' επικοινωνία πέρα απ' τον OP? Ας μου στείλει πμ.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Περαστικά και σιδερένιος
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Uppercut

Λοξίας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:10 Ο ΝΑΝΔΡΟΣ υποβλήθηκε χτες σε μια, σχετικά μικρή, χειρουργική επέμβαση.
Α, όλα καλά τότε.

Άντε, καλή επιστροφή και στο πχώρουμ :smt038 :smt038
Uppercut

Κάτι τέτοιοι πρέπει να μπανάρονται, όχι να γίνεται συζήτηση μαζί τους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:09
Gewponos90 έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 23:34 Περαστικα. Και καλό είναι όσοι μπορούν να γίνουν αιμοδότες σε σταθερη βάση. Άσχετα με το αν το χρειάζεται κάποιος γνωστός μας η όχι
Καλά ,εγώ είμαι και υπερτασικός απ' τα 45 και μετά , κάποιες φορές με "κόψανε" τα τελευταία χρόνια.
Ο πατέρας μου ετσι σταματησε να δίνει αιμα, γιατί ανεβασε πίεση, και ο γιατρός του προτεινε να πάει να κάνει στεφανιογραφημα. Του βρήκαν την μια αρτηρια κλειστή κατα 95%, η δεύτερη ειχε κανει ηδη παρακαμψη.
Τελευταία φορά που έδωσα τον Ιούνιο , μετά αισθανόμουν μια χαρά για αρκετές μέρες . Μήπως οι υπερτασικοί πρέπει να δίνουμε πιο συχνά ,να πέφτει κι η πίεση; :smt017
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:19

Τελευταία φορά που έδωσα τον Ιούνιο , μετά αισθανόμουν μια χαρά για αρκετές μέρες . Μήπως οι υπερτασικοί πρέπει να δίνουμε πιο συχνά ,να πέφτει κι η πίεση; :smt017
Μπορεί δε ξερω, το έχω ακουσει
Λογικά, η πιεση είναι αυτή που ασκεί το αίμα στα τοιχώματα των αρτηριών
Το πρώτο ντουπ στην ακρόαση είναι η μικρή πιεση, αυτή στις αρτηρίες της καρδιας, το δευτερο ντουπ το πιο δυνατό καθώς κατεβαίνει στο σώμα
Ελέγχεται από το φυτικο ν. συστημα

Βγάλε συμπέρασμα

Περαστικά Νανδρος!!
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:19
Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:09

Δίαιτα και χαλαρούιτα σε όσα συμβαίνουν...
Παρατηρητής...
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Θέλει πολυ χαλαρουιτα
το φυτικο
Από μόνο καθορίζει τις λειτουργίες μας για αυτό, έτσι είναι φτιαγμένο
Δε μπορείς να πεις στομάχι σταματα
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

bluerose έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:32 Θέλει πολυ χαλαρουιτα
το φυτικο
Από μόνο καθορίζει τις λειτουργίες μας για αυτό, έτσι είναι φτιαγμένο
Δε μπορείς να πεις στομάχι σταματα
Ζητείται μεταφραστής
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Λοξίας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:10 Ο ΝΑΝΔΡΟΣ υποβλήθηκε χτες σε μια, σχετικά μικρή, χειρουργική επέμβαση.
:hebit:
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”