!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζητειται αιμοδοτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Ζητειται αιμοδοτης
Είχα στείλει προσωπικό μήνυμα στον Νάνδρο για το θέμα, αλλά δεν απάντησε -φαντάζομαι δεν το είδε.
Για να δώσει κάποιος αίμα πρέπει να έχει τα στοιχεία του ασθενή και το νοσοκομείο/κλινική.
Για να δώσει κάποιος αίμα πρέπει να έχει τα στοιχεία του ασθενή και το νοσοκομείο/κλινική.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ο μεγαλύτερος
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο πατέρας μου ετσι σταματησε να δίνει αιμα, γιατί ανεβασε πίεση, και ο γιατρός του προτεινε να πάει να κάνει στεφανιογραφημα. Του βρήκαν την μια αρτηρια κλειστή κατα 95%, η δεύτερη ειχε κανει ηδη παρακαμψη.Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:00Καλά ,εγώ είμαι και υπερτασικός απ' τα 45 και μετά , κάποιες φορές με "κόψανε" τα τελευταία χρόνια.Gewponos90 έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 23:34 Περαστικα. Και καλό είναι όσοι μπορούν να γίνουν αιμοδότες σε σταθερη βάση. Άσχετα με το αν το χρειάζεται κάποιος γνωστός μας η όχι
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο ΝΑΝΔΡΟΣ υποβλήθηκε χτες σε μια, σχετικά μικρή, χειρουργική επέμβαση.
Σήμερα το πρωί ήταν πολύ καλά και αύριο παίρνει εξιτήριο.
-
Uppercut
Ξέρουμε αν χρειάζεται ακόμα; Είναι κανένας άλλος σ' επικοινωνία πέρα απ' τον OP? Ας μου στείλει πμ.
- Λίνο Βεντούρα
Περαστικά και σιδερένιος
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Uppercut
Α, όλα καλά τότε.Λοξίας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:10 Ο ΝΑΝΔΡΟΣ υποβλήθηκε χτες σε μια, σχετικά μικρή, χειρουργική επέμβαση.
Άντε, καλή επιστροφή και στο πχώρουμ
-
Uppercut
Κάτι τέτοιοι πρέπει να μπανάρονται, όχι να γίνεται συζήτηση μαζί τους.
Τελευταία φορά που έδωσα τον Ιούνιο , μετά αισθανόμουν μια χαρά για αρκετές μέρες . Μήπως οι υπερτασικοί πρέπει να δίνουμε πιο συχνά ,να πέφτει κι η πίεση;Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:09Ο πατέρας μου ετσι σταματησε να δίνει αιμα, γιατί ανεβασε πίεση, και ο γιατρός του προτεινε να πάει να κάνει στεφανιογραφημα. Του βρήκαν την μια αρτηρια κλειστή κατα 95%, η δεύτερη ειχε κανει ηδη παρακαμψη.Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:00Καλά ,εγώ είμαι και υπερτασικός απ' τα 45 και μετά , κάποιες φορές με "κόψανε" τα τελευταία χρόνια.Gewponos90 έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 23:34 Περαστικα. Και καλό είναι όσοι μπορούν να γίνουν αιμοδότες σε σταθερη βάση. Άσχετα με το αν το χρειάζεται κάποιος γνωστός μας η όχι
Μπορεί δε ξερω, το έχω ακουσειΣτύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:19
Τελευταία φορά που έδωσα τον Ιούνιο , μετά αισθανόμουν μια χαρά για αρκετές μέρες . Μήπως οι υπερτασικοί πρέπει να δίνουμε πιο συχνά ,να πέφτει κι η πίεση;![]()
Λογικά, η πιεση είναι αυτή που ασκεί το αίμα στα τοιχώματα των αρτηριών
Το πρώτο ντουπ στην ακρόαση είναι η μικρή πιεση, αυτή στις αρτηρίες της καρδιας, το δευτερο ντουπ το πιο δυνατό καθώς κατεβαίνει στο σώμα
Ελέγχεται από το φυτικο ν. συστημα
Βγάλε συμπέρασμα
Περαστικά Νανδρος!!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δίαιτα και χαλαρούιτα σε όσα συμβαίνουν...Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:19Τελευταία φορά που έδωσα τον Ιούνιο , μετά αισθανόμουν μια χαρά για αρκετές μέρες . Μήπως οι υπερτασικοί πρέπει να δίνουμε πιο συχνά ,να πέφτει κι η πίεση;Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:09Ο πατέρας μου ετσι σταματησε να δίνει αιμα, γιατί ανεβασε πίεση, και ο γιατρός του προτεινε να πάει να κάνει στεφανιογραφημα. Του βρήκαν την μια αρτηρια κλειστή κατα 95%, η δεύτερη ειχε κανει ηδη παρακαμψη.Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:00
Καλά ,εγώ είμαι και υπερτασικός απ' τα 45 και μετά , κάποιες φορές με "κόψανε" τα τελευταία χρόνια.![]()
Παρατηρητής...
Θέλει πολυ χαλαρουιτα
το φυτικο
Από μόνο καθορίζει τις λειτουργίες μας για αυτό, έτσι είναι φτιαγμένο
Δε μπορείς να πεις στομάχι σταματα
το φυτικο
Ζητείται μεταφραστήςbluerose έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:32 Θέλει πολυ χαλαρουιτα
το φυτικο
Λοξίας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:10 Ο ΝΑΝΔΡΟΣ υποβλήθηκε χτες σε μια, σχετικά μικρή, χειρουργική επέμβαση.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-