Σε παρακκαλώ. Στην εταιρεία μου κάναμε 33 τεστ γιά να ιχνηλατήσουμε όσους είχα κολλήσει και όσους είχαν κολλήσει αυτοί. Ολα πληρωμένα από την εταιρεία. Μάλιστα, λόγω του μεγάλου αριθμού, φέραμε την Avicena από τα Σκόπια γιά να τα κάνει στο προσωπικό, στον χώρο εργασίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
Re: Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
33 test/μερα;Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:07Σε παρακκαλώ. Στην εταιρεία μου κάναμε 33 τεστ γιά να ιχνηλατήσουμε όσους είχα κολλήσει και όσους είχαν κολλήσει αυτοί. Ολα πληρωμένα από την εταιρεία. Μάλιστα, λόγω του μεγάλου αριθμού, φέραμε την Avicena από τα Σκόπια γιά να τα κάνει στο προσωπικό, στον χώρο εργασίας.
33 εν όλω. Λίγα είναι; Αφού δεν εντοπίσθηκε περαιτέρω μόλυνση, έπρεπε να τεστάρουμε ολόκληρο το προσωπικό;Fluffy έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:1533 test/μερα;Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:07Σε παρακκαλώ. Στην εταιρεία μου κάναμε 33 τεστ γιά να ιχνηλατήσουμε όσους είχα κολλήσει και όσους είχαν κολλήσει αυτοί. Ολα πληρωμένα από την εταιρεία. Μάλιστα, λόγω του μεγάλου αριθμού, φέραμε την Avicena από τα Σκόπια γιά να τα κάνει στο προσωπικό, στον χώρο εργασίας.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
απτο τιποτα καλη κι η παναγιωταινα
αν ομως πραγματοποιουνται εργασιες με ανθρωπους σε κοινους χωρους χρειαζονται τακτικα τεστ.
αν ομως πραγματοποιουνται εργασιες με ανθρωπους σε κοινους χωρους χρειαζονται τακτικα τεστ.
- Δημοκρατικός
Β. Μακεδονία, άλλος πολιτισμός.Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:07Σε παρακκαλώ. Στην εταιρεία μου κάναμε 33 τεστ γιά να ιχνηλατήσουμε όσους είχα κολλήσει και όσους είχαν κολλήσει αυτοί. Ολα πληρωμένα από την εταιρεία. Μάλιστα, λόγω του μεγάλου αριθμού, φέραμε την Avicena από τα Σκόπια γιά να τα κάνει στο προσωπικό, στον χώρο εργασίας.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Είπαμε, ελληνικών συμφερόντων εταιρεία.Δημοκρατικός έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:51Β. Μακεδονία, άλλος πολιτισμός.Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:07Σε παρακκαλώ. Στην εταιρεία μου κάναμε 33 τεστ γιά να ιχνηλατήσουμε όσους είχα κολλήσει και όσους είχαν κολλήσει αυτοί. Ολα πληρωμένα από την εταιρεία. Μάλιστα, λόγω του μεγάλου αριθμού, φέραμε την Avicena από τα Σκόπια γιά να τα κάνει στο προσωπικό, στον χώρο εργασίας.
1.
Στην εταιρεία που είμαι κάνουμε κάθε Παρασκευή τεστ όλο το προσωπικό 350 άτομα στη έδρα της εταιρείαςLeporello έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:07Σε παρακκαλώ. Στην εταιρεία μου κάναμε 33 τεστ γιά να ιχνηλατήσουμε όσους είχα κολλήσει και όσους είχαν κολλήσει αυτοί. Ολα πληρωμένα από την εταιρεία. Μάλιστα, λόγω του μεγάλου αριθμού, φέραμε την Avicena από τα Σκόπια γιά να τα κάνει στο προσωπικό, στον χώρο εργασίας.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Μπράβοοοο!hades έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 23:06Στην εταιρεία που είμαι κάνουμε κάθε Παρασκευή τεστ όλο το προσωπικό 350 άτομα στη έδρα της εταιρείαςLeporello έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:07Σε παρακκαλώ. Στην εταιρεία μου κάναμε 33 τεστ γιά να ιχνηλατήσουμε όσους είχα κολλήσει και όσους είχαν κολλήσει αυτοί. Ολα πληρωμένα από την εταιρεία. Μάλιστα, λόγω του μεγάλου αριθμού, φέραμε την Avicena από τα Σκόπια γιά να τα κάνει στο προσωπικό, στον χώρο εργασίας.
1.
Zω ωρέ ,4 μέρες με "βαρύ" κρύωμα: συνεχής καταρροή, αίσθημα κόπωσης ,πονοκέφαλος πρωί και βράδυ και πίεση 16-10 ( που δεν έπεφτε παρά τα χάπια) .
Το ότι είναι κρύωμα απο που το συμπεραίνεις ακριβώς; Απέκλεισες άλλες ασθένειες;
Άμα ήταν κορονοϊός ,μάλλον δεν θα σας έγραφα τώρα.Karolina έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 21:14Το ότι είναι κρύωμα απο που το συμπεραίνεις ακριβώς; Απέκλεισες άλλες ασθένειες;![]()
Δεν διασωληνώνονται όλοι.
Απο την αρχή.
Karolina έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 21:14Το ότι είναι κρύωμα απο που το συμπεραίνεις ακριβώς; Απέκλεισες άλλες ασθένειες;![]()
Ναι μπράβο που με με θάψατε κιόλας
Κεκτημένη ταχύτητα.. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 25 Νοέμ 2020, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 107 Απαντήσεις