αν δεν κανω λαθος πρασινογαλαζοι κυβερνουσαν τοσα χρονια και τα δικα τους παιδια βαζανε εκει μεσα και στις εκλογες τους ψηφοφορους τους μετεφεραν και αλλα πολλα και ιδωτικοποιηθηκε για να γλυτωσουμε τα βαρη και φτασαμε να επιδοτουμε τον βασιλακη ,ολα καλα και φιλελευθερα.panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:06Πρώτον η ολυμπιακή ήταν εταιρεία δυσφήμιση για την χώρα, και δεύτερον αυτή έμπαινε μέσα με τα μπουνιά και χωρίς κορονοϊό.rednick έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 23:22η ολυμπιακη να δεις τι κοσμο εφερνεpanos291 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 17:05 Εδώ δίνουν λεφτά εν μέσω πανδημίας στο κάθε αεργο κοπρόσκυλο, η ενίσχυση στην Aegean που φέρνει τόσο κόσμο στην Ελλάδα σας πείραξε.
Ουστ ρε.
https://el.about.aegeanair.com/media-ce ... ic-record/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα η μάστιγα του ΤσιπροΜητσοτακισμου
Re: Λεφτόδεντρα για τις αεροπορικές εταιρείες
Και καλά κάνουν και τον επιδοτουν. Δεν είναι μαλακες όλες οι χώρες που δεν αφήνουν τις - σε νορμάλ συνθήκες--υγιείς αεροπορικες εταιρείες να κλείσουν, λόγω μιας τεράστια καταστροφής για την οποία δεν εχουν καμία ευθυνη.rednick έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:36αν δεν κανω λαθος πρασινογαλαζοι κυβερνουσαν τοσα χρονια και τα δικα τους παιδια βαζανε εκει μεσα και στις εκλογες τους ψηφοφορους τους μετεφεραν και αλλα πολλα και ιδωτικοποιηθηκε για να γλυτωσουμε τα βαρη και φτασαμε να επιδοτουμε τον βασιλακη ,ολα καλα και φιλελευθερα.
Η ζημιά που θα πάθει η Ελλάδα θα είναι πολλαπλάσια αν κλείσει η Aegean, και ουτε μπορεί να την αντιμετώπισει όπως θα έκανε με ένα σουβλατζιδικο.
Φανταζομαι οτι απασχολησε στον τουριστικο τομεα και εχεις χεστει πανω σου ε? Μπαμ κανειpanos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:44Και καλά κάνουν και τον επιδοτουν. Δεν είναι μαλακες όλες οι χώρες που δεν αφήνουν τις - σε νορμάλ συνθήκες--υγιείς αεροπορικες εταιρείες να κλείσουν, λόγω μιας τεράστια καταστροφής για την οποία δεν εχουν καμία ευθυνη.rednick έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:36αν δεν κανω λαθος πρασινογαλαζοι κυβερνουσαν τοσα χρονια και τα δικα τους παιδια βαζανε εκει μεσα και στις εκλογες τους ψηφοφορους τους μετεφεραν και αλλα πολλα και ιδωτικοποιηθηκε για να γλυτωσουμε τα βαρη και φτασαμε να επιδοτουμε τον βασιλακη ,ολα καλα και φιλελευθερα.panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:06
Πρώτον η ολυμπιακή ήταν εταιρεία δυσφήμιση για την χώρα, και δεύτερον αυτή έμπαινε μέσα με τα μπουνιά και χωρίς κορονοϊό.
Η ζημιά που θα πάθει η Ελλάδα θα είναι πολλαπλάσια αν κλείσει η Aegean, και ουτε μπορεί να την αντιμετώπισει όπως θα έκανε με ένα σουβλατζιδικο.
Αν δε θελουν να κλεισει η aegean (ουτε εγω θελω) ας αγορασει το κρατος μετοχες/ ποσοστο με τα 120 εκ. Η' ας βρει εναν τροπο να μη χαθουν αυτα τα λεφτα σε βαθος χρονου. Μαζι στη χασουρα και μονη στα κερδη?
ή ας την επιτάξειΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:53Φανταζομαι οτι απασχολησε στον τουριστικο τομεα και εχεις χεστει πανω σου ε? Μπαμ κανειpanos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:44Και καλά κάνουν και τον επιδοτουν. Δεν είναι μαλακες όλες οι χώρες που δεν αφήνουν τις - σε νορμάλ συνθήκες--υγιείς αεροπορικες εταιρείες να κλείσουν, λόγω μιας τεράστια καταστροφής για την οποία δεν εχουν καμία ευθυνη.rednick έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:36
αν δεν κανω λαθος πρασινογαλαζοι κυβερνουσαν τοσα χρονια και τα δικα τους παιδια βαζανε εκει μεσα και στις εκλογες τους ψηφοφορους τους μετεφεραν και αλλα πολλα και ιδωτικοποιηθηκε για να γλυτωσουμε τα βαρη και φτασαμε να επιδοτουμε τον βασιλακη ,ολα καλα και φιλελευθερα.
Η ζημιά που θα πάθει η Ελλάδα θα είναι πολλαπλάσια αν κλείσει η Aegean, και ουτε μπορεί να την αντιμετώπισει όπως θα έκανε με ένα σουβλατζιδικο.![]()
Αν δε θελουν να κλεισει η aegean (ουτε εγω θελω) ας αγορασει το κρατος μετοχες/ ποσοστο με τα 120 εκ. Η' ας βρει εναν τροπο να μη χαθουν αυτα τα λεφτα σε βαθος χρονου. Μαζι στη χασουρα και μονη στα κερδη?
καλύτερα να την επιτάξει
Πρώτον, ούτε έναν τουριστα δεν έχω απο την Aegean, σε εμένα έρχονται όλοι με τσαρτερ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:53
Φανταζομαι οτι απασχολησε στον τουριστικο τομεα και εχεις χεστει πανω σου ε? Μπαμ κανει![]()
Και δεύτερον, το κράτος έχει ενισχύσει πάρα πολύ κόσμο και πολλές επιχειρήσεις με λεφτά αγύριστα.
Ένα ποσό λοιπόν είναι λογικό να πάρει και η Aegean σε αγύριστα, χωρίς να ξέρω πόσα.
Ο λόγος που την υπερασπιζομαι είναι ότι είναι εταιρεία κόσμημα, όσες φορές ταξίδεψα ήμουν πάντα ευχαριστημένος, είναι εξωστρεφής και επενδύει, και φέρνει και εκατομμύρια κόσμο. Τα έσοδα που φέρνει έμμεσα στην χωρα είναι πολλά περισσότερα από 120 εκ κάθε χρόνο..
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εντάξει και εγω είμαι ευχαριστημένος από κάποιες εταιρείες αλλά δε ζητώ να ενισχυθούν από το κράτος...panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 19:12Πρώτον, ούτε έναν τουριστα δεν έχω απο την Aegean, σε εμένα έρχονται όλοι με τσαρτερ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:53
Φανταζομαι οτι απασχολησε στον τουριστικο τομεα και εχεις χεστει πανω σου ε? Μπαμ κανει![]()
Και δεύτερον, το κράτος έχει ενισχύσει πάρα πολύ κόσμο και πολλές επιχειρήσεις με λεφτά αγύριστα.
Ένα ποσό λοιπόν είναι λογικό να πάρει και η Aegean σε αγύριστα, χωρίς να ξέρω πόσα.
Ο λόγος που την υπερασπιζομαι είναι ότι είναι εταιρεία κόσμημα, όσες φορές ταξίδεψα ήμουν πάντα ευχαριστημένος, είναι εξωστρεφής και επενδύει, και φέρνει και εκατομμύρια κόσμο. Τα έσοδα που φέρνει έμμεσα στην χωρα είναι πολλά περισσότερα από 120 εκ κάθε χρόνο..
Εν μέσω πανδημίας το κρατος ενισχύει ιδιώτες και επιχειρήσεις που πληγονται.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 19:14
Εντάξει και εγω είμαι ευχαριστημένος από κάποιες εταιρείες αλλά δε ζητώ να ενισχυθούν από το κράτος...
Ειναι λογικο να χρειάζεται περισσότερα λεφτά μια αεροπορική εταιρεία από μια ταβέρνα.
Και αν φαλιρησει για 120εκ ,το κρατος ίσως να χάνει πχ 1 δις/χρόνο. Τι θα κάνει?
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε χάνει τόσα αν πιστέψουμε τους ισολογισμούς της Aegeanpanos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 19:26Εν μέσω πανδημίας το κρατος ενισχύει ιδιώτες και επιχειρήσεις που πληγονται.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 19:14
Εντάξει και εγω είμαι ευχαριστημένος από κάποιες εταιρείες αλλά δε ζητώ να ενισχυθούν από το κράτος...
Ειναι λογικο να χρειάζεται περισσότερα λεφτά μια αεροπορική εταιρεία από μια ταβέρνα.
Και αν φαλιρησει για 120εκ ,το κρατος ίσως να χάνει πχ 1 δις/χρόνο. Τι θα κάνει?
https://el.about.aegeanair.com/media-ce ... l-results/
Αν μπούμε στη λογική αυτή πρέπει να γίνουν όλες οι επιχειρήσεις κρατικές.
Εν πάση περιπτώση, μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η κατάσταση αλλά η πλήρης κρατικοποίηση
φαίνεται πιό αποδτική και πιό λογική από επιλογές που είναι ντεμί ντεμί.
- Λίνο Βεντούρα
Έμαθες μια καινούργια λέξη και την κοπανάς με κάθε ευκαιρία.Fluffy έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:54ή ας την επιτάξειΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:53Φανταζομαι οτι απασχολησε στον τουριστικο τομεα και εχεις χεστει πανω σου ε? Μπαμ κανειpanos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:44
Και καλά κάνουν και τον επιδοτουν. Δεν είναι μαλακες όλες οι χώρες που δεν αφήνουν τις - σε νορμάλ συνθήκες--υγιείς αεροπορικες εταιρείες να κλείσουν, λόγω μιας τεράστια καταστροφής για την οποία δεν εχουν καμία ευθυνη.
Η ζημιά που θα πάθει η Ελλάδα θα είναι πολλαπλάσια αν κλείσει η Aegean, και ουτε μπορεί να την αντιμετώπισει όπως θα έκανε με ένα σουβλατζιδικο.![]()
καλύτερα να την επιτάξει
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ναι, γι' αυτό έγινε της πόρνης για να κρατηθεί το brand της.panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 18:06Πρώτον η ολυμπιακή ήταν εταιρεία δυσφήμιση για την χώρα, και δεύτερον αυτή έμπαινε μέσα με τα μπουνιά και χωρίς κορονοϊό.rednick έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 23:22η ολυμπιακη να δεις τι κοσμο εφερνεpanos291 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 17:05 Εδώ δίνουν λεφτά εν μέσω πανδημίας στο κάθε αεργο κοπρόσκυλο, η ενίσχυση στην Aegean που φέρνει τόσο κόσμο στην Ελλάδα σας πείραξε.
Ουστ ρε.
https://el.about.aegeanair.com/media-ce ... ic-record/
Την θυμόμαστε την κρατική Ολυμπιακή και τα έργα της, δεν πάθαμε αμνησία.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 19:38Δε χάνει τόσα αν πιστέψουμε τους ισολογισμούς της Aegeanpanos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 19:26Εν μέσω πανδημίας το κρατος ενισχύει ιδιώτες και επιχειρήσεις που πληγονται.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 19:14
https://el.about.aegeanair.com/media-ce ... l-results/
Αν μπούμε στη λογική αυτή πρέπει να γίνουν όλες οι επιχειρήσεις κρατικές.
Εν πάση περιπτώση, μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η κατάσταση αλλά η πλήρης κρατικοποίηση
φαίνεται πιό αποδτική και πιό λογική από επιλογές που είναι ντεμί ντεμί.
Το μπραντ εμεινε για τους αριστερους, τους γέρους και τους ηλιθιους. Οι υπόλοιποι θέλουμε να την ξεχάσουμε και να μην ξαναδούμε αυτό το όνομα ποτέ.
Προφανώς και λύσσαξε ο αγοραστής, γι' αυτό παρέμεινε το brand, γι' αυτό έγινε όλη αυτή η ιστορία με τον Βγενόπουλο και τη Μαρφίν.panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 20:00Το μπραντ εμεινε για τους αριστερους, τους γέρους και τους ηλιθιους. Οι υπόλοιποι θέλουμε να την ξεχάσουμε και να μην ξαναδούμε αυτό το όνομα ποτέ.
Το όνομα θα το βλέπεις, δρομολόγια σε όλο τον κόσμο δυστυχώς δε θα βλέπεις, γιατί το μεγαθήριο της Aegean χάρισε τα καλύτερα σλοτς και τώρα εξυπηρετούνται οι επιβάτες από "συμμάχους" που γαμάνε και δέρνουν. Αλλά εμείς έχουμε τον Αντετοκούνμπο να μας δείχνει πώς να δενόμαστε στη θέση μας.
ΥΓ: Μετοχές πήραμε ως κράτος, όπως έγινε πχ με τη Λουφτχάνσα; Θα ήθελα μια αεροπορική, να πω την αλήθεια.
- Λίνο Βεντούρα
Η Ολυμπιακή ήταν ένα μπουρδέλο, και γι αυτό ευθύνονται όλοι όσοι πότε εργάστηκαν εκεί. Μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις και το ότι δεν είχαμε δυστυχήματα και τραγωδίες είναι πραγματικά θαύμα. Από ‘κει και πέρα βεβαίως να αποκτήσει μερτικό το κράτος στην εταιρία μετά από βοήθεια (και όχι μόνον)stella έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 20:04Προφανώς και λύσσαξε ο αγοραστής, γι' αυτό παρέμεινε το brand, γι' αυτό έγινε όλη αυτή η ιστορία με τον Βγενόπουλο και τη Μαρφίν.
Το όνομα θα το βλέπεις, δρομολόγια σε όλο τον κόσμο δυστυχώς δε θα βλέπεις, γιατί το μεγαθήριο της Aegean χάρισε τα καλύτερα σλοτς και τώρα εξυπηρετούνται οι επιβάτες από "συμμάχους" που γαμάνε και δέρνουν. Αλλά εμείς έχουμε τον Αντετοκούνμπο να μας δείχνει πώς να δενόμαστε στη θέση μας.
ΥΓ: Μετοχές πήραμε ως κράτος, όπως έγινε πχ με τη Λουφτχάνσα; Θα ήθελα μια αεροπορική, να πω την αλήθεια.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση