Θα πήγαινα χωρίς τον παραμικρό φόβο,διότι έχω την ακλόνητη πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να το κολλήσω,ή,αν το κολλήσω,δεν θα το περάσω πολύ βαριά.Δεν με φοβίζει καν η ιδέα ότι θα είμαι ανάμεσα σε δεκάδες ασθενείς με τον ιό και το λέω ειλικρινά.Η αλήθεια είναι ότι μία μέρα πήγα μέχρι την πύλη του νοσοκομείου στην πόλη μου και ρώτησα εάν μπορώ να συνδράμω εθελοντικά με οποιονδήποτε τρόπο,αλλά μου είπαν ότι πρέπει να έχω χαρτί νοσηλευτικής κλπ,δηλαδή δεν θα μπορούσα να προσφέρω ουσιαστικά εκεί που έχουν άμεση ανάγκη.
Ο Λαμπρούλης,που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι ωραίος και συμπαθέστατος τύπος,έχω μιλήσει καναδυό φορές μαζί του,μπράβο του που πήρε την πρωτοβουλία γιατί σήμερα διάβασα ότι ακολουθούνε και άλλοι,από ΝΔ και από ένα άλλο περίεργο κώμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευχαριστώ τους εθελοντές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ευχαριστώ τους εθελοντές
Σάρκα από την σάρκα του λαού.ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 15:49 Να πούμε ένα μπράβο και στον Λαμπρούλη
Βουλή: Προσωρινή απαλλαγή από τα καθήκοντά του ζητά ο Γιώργος Λαμπρούλης για να ενισχύσει το νοσοκομείο Λάρισας
https://www.protothema.gr/politics/arti ... is-gia-an/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-