Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:48
Αν δεν το επιδιώκει δεν είναι και καληνύχτακιας
Αυτό, ας μην μπερδεύουμε μια καλή κίνηση με κάποιον ο οποίος έχει κάποιον σκοπό απο πίσω. Το έχω ξαναπεί, η διαφορά είναι στο πχ βοηθάς μια γριά γειτόνισσα να μετακινήσει ένα έπιπλο γιατί απλά.. είναι ανθρώπινο vs τη βοηθάς επειδή ελπίζεις οταν τα κακαρωσει, εύχεσαι σύντομα, να σου γράψει το σπίτι.
Ποιος πάει σπίτι της τη γκόμενα αν δεν ελπίζει ότι θα γαμήσει; (Οκ και τον φίλο σου θα τον συνοδέψεις μέχρι το σπίτι για παρέα αλλά δε μιλάμε γι' αυτό). Ποιος ασχολείται καν αν δεν πιστεύει ότι κάτι θα βγει; Ας είμαστε ειλικρινείς.
Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:48
Αν δεν το επιδιώκει δεν είναι και καληνύχτακιας
Αυτό, ας μην μπερδεύουμε μια καλή κίνηση με κάποιον ο οποίος έχει κάποιον σκοπό απο πίσω. Το έχω ξαναπεί, η διαφορά είναι στο πχ βοηθάς μια γριά γειτόνισσα να μετακινήσει ένα έπιπλο γιατί απλά.. είναι ανθρώπινο vs τη βοηθάς επειδή ελπίζεις οταν τα κακαρωσει, εύχεσαι σύντομα, να σου γράψει το σπίτι.
Αυτό ακριβώς. Δεν είναι όλα δούναι και λαβείν. Υπάρχει και η απλή ανθρώπινη συμπεριφορά.
Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:59
Μαλάκας είναι γιατί δρα σκόπιμα. Συνοδεύει την άλλη σπίτι της δήθεν για την ασφάλεια της, παρέα κτλ με σκοπό να πηδηξει. Το ότι μένει με το πουλί στο χέρι είναι δική του ευθυνη που θεώρησε ότι θα πηδηξει. Η άλλη που θα εκμεταλλευτει την φαντασία του άλλου και θα καβατζώσει οδηγό την λες και ιέρεια της δικαιοσύνης
Δεν διαφωνώ ότι είναι μαλάκας. Μπορεί βέβαια να είναι το πιο ερωτευμένο αθώο και αγαθό παιδί που ελπίζει ότι θα ενδιαφερθεί ο μεγάλος του έρωτας. Ναι την άλλη τη λες ιέρεια της δικαιοσύνης, τη λες βέβαια και κομπλεξική μικρό-Κατίνα, κακομαθημένη, εκμεταλλεύτρια του κερατά.
Γιατί γελάς; Ιδανικά τη συνοδεία τη ζητάς από κάποιον που δε θα την ερμηνεύσει αλλιώς. Αν είναι να δημιουργείς μπελάδες από το πουθενά, καλύτερα ταξί.
Ξέρεις , πολλες γυναίκες θέλουν και οι ίδιες να τους κάνουν καμάκι οι άνδρες και ζητούν συνοδεία από άνδρες που θα το ερμηνεύσουν αλλιώς ..
Ε, ναι, τότε θέλεις να δεις πως θα αντιδράσει. Αν ενδιαφέρεσαι, είναι μέρος του παιχνιδιού.
Αλλά μιλάω για περιπτώσεις που δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ιδανικά θα ζητήσω συνοδεία από κάποιον που έχει σχέση με φίλη μου και μάλιστα μπροστά της.
Εδώ δεν κρίνουμε το τι θα έκανες εσύ αλλά η πλειοψηφία των γυναικών μπορεί να σκέφτεται και να λειτουργεί διαφορετικά από εσένα
Πολλές γυναίκες θέλουν το καμάκι από άνδρες και δεν βλέπουν το φλερτ σαν εχθρική σε αυτές κίνηση ..
Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:42
Γιατί γελάς; Ιδανικά τη συνοδεία τη ζητάς από κάποιον που δε θα την ερμηνεύσει αλλιώς. Αν είναι να δημιουργείς μπελάδες από το πουθενά, καλύτερα ταξί.
Οι γυναίκες ωριμάζουν γρηγορότερα, συνήθως ξέρουν, έστω και κατά βάθος, ότι τον εκμεταλλεύονται τον μαλάκα.
Μαλάκας είναι γιατί δρα σκόπιμα. Συνοδεύει την άλλη σπίτι της δήθεν για την ασφάλεια της, παρέα κτλ με σκοπό να πηδηξει. Το ότι μένει με το πουλί στο χέρι είναι δική του ευθυνη που θεώρησε ότι θα πηδηξει. Η άλλη που θα εκμεταλλευτει την φαντασία του άλλου και θα καβατζώσει οδηγό την λες και ιέρεια της δικαιοσύνης
Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:59
Ποιος πάει σπίτι της τη γκόμενα αν δεν ελπίζει ότι θα γαμήσει;
Εγω. Ειναι άσχετο το ένα με το αλλο. Θα τη γυρναγα σπίτι κ αφού μου έχει ρίξει χυλόπιτα. Σιγα μην την πετάξω κ εξω απο το αμαξι ή να της ζητήσω τα λεφτά του κερασμενου καφε επειδή αποφασισε οτι δε θελει να της το δω
Οι γυναίκες ωριμάζουν γρηγορότερα, συνήθως ξέρουν, έστω και κατά βάθος, ότι τον εκμεταλλεύονται τον μαλάκα.
Τα ίδια σκατά είναι αν με δόλο το εκμεταλλεύεται.
μα συνηθως δεν το εκμεταλευονται, απλα ο αλλος φτανει μεχρι την πορτα της μεχρι να παρει χαμπαρι πως δεν..
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ξέρεις , πολλες γυναίκες θέλουν και οι ίδιες να τους κάνουν καμάκι οι άνδρες και ζητούν συνοδεία από άνδρες που θα το ερμηνεύσουν αλλιώς ..
Ε, ναι, τότε θέλεις να δεις πως θα αντιδράσει. Αν ενδιαφέρεσαι, είναι μέρος του παιχνιδιού.
Αλλά μιλάω για περιπτώσεις που δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ιδανικά θα ζητήσω συνοδεία από κάποιον που έχει σχέση με φίλη μου και μάλιστα μπροστά της.
Εδώ δεν κρίνουμε το τι θα έκανες εσύ αλλά η πλειοψηφία των γυναικών μπορεί να σκέφτεται και να λειτουργεί διαφορετικά από εσένα
Πολλές γυναίκες θέλουν το καμάκι από άνδρες και δεν βλέπουν το φλερτ σαν εχθρική σε αυτές κίνηση ..
Αγαπητέ, άμα φτάσει το θέμα στη συνοδεία στο σπίτι, το φλερτ έχει γίνει προ πολλού και έχει υπάρξει απόφαση: για να δούμε τι παίζει εδώ. Αν η απόφαση ήταν όχι, δε θα παίξει συνοδεία. Και κανονικά, θα πρέπει να το έχει αντιληφθεί.
ηδη οποιος ξεκινα ετσι, ξεκινα λαθος. Και συνηθως δεν τα καταφερνει.
Αυτό είναι άλλο ζήτημα που αφορά την αποτελεσματικότητα σαν μέθοδο ..
Αν την κερναγε ένα μπουκάλι ουίσκι μπορεί να είχε καλύτερα αποτελέσματα
οχι, αφορα την ψυχολογια. Ουτε τα κερασματα ειναι εγγυηση, ουτε να την μεθυσει σωστο.
Θέμα μεθοδολογίας
Ποιος είπε ότι εάν κεράσεις μια γυναίκα ένα μπουκάλι ουίσκι θα ..μεθύσει και δεν θα έρθει με δική της θέληση στο κρεβάτι σου για να κάνετε έρωτα ;
Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:59
Ποιος πάει σπίτι της τη γκόμενα αν δεν ελπίζει ότι θα γαμήσει;
Εγω. Ειναι άσχετο το ένα με το αλλο. Θα τη γυρναγα σπίτι κ αφού μου έχει ρίξει χυλόπιτα. Σιγα μην την πετάξω κ εξω απο το αμαξι ή να της ζητήσω τα λεφτά του κερασμενου καφε επειδή αποφασισε οτι δε θελει να της το δω
Εκπληκτικέ πρέπει να πάμε για μπύρες. Είμαι σίγουρος ότι θα έχεις πολλά να διηγηθείς μετά το 3 ποτήρι.
Αγαπητέ, άμα φτάσει το θέμα στη συνοδεία στο σπίτι, το φλερτ έχει γίνει προ πολλού και έχει υπάρξει απόφαση: για να δούμε τι παίζει εδώ. Αν η απόφαση ήταν όχι, δε θα παίξει συνοδεία. Και κανονικά, θα πρέπει να το έχει αντιληφθεί.
Άρα το πρόβλημα που είναι ;
Στο ότι θα συνόδεψω μια γυναίκα ως το σπίτι της με σκοπό να την φλερτάρω ;
Και εάν μου πει όχι , θα σεβαστώ μεν την απόφαση της αλλά ..δεν θα την ξανασυνοδεψω στο σπίτι της ούτε θα την ξανακερασω ποτό στο μπαράκι ;