ναι λογικό θα ήταν περίπου, αν και θα έφτιαχνε μόνο του μετά, θα τον έλειωνε σταδιακά. Τεσπα το λέω για πλάκα, έπιασε πάγο ναι, τόσο ώστε να βγάλει την φίσα της αντίστασης, απίστευτο ρε γαμώτο, έλεγα γιατί δεν ακούω τίποτα, γιατί είναι τόσο ήσυχο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ψυγείο τα φτύνει...
Re: Το ψυγείο τα φτύνει...
θα το ανοίξω αύριο να δω αλλά δεν νομίζω να φταίει κάτι τέτοιο. Το μοτέρ στο σβήσιμο κοπανάει πολύ και είναι καλά βιδωμένο και τα λάστιχα εντάξει. .enaon έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 23:22ναι λογικό θα ήταν περίπου, αν και θα έφτιαχνε μόνο του μετά, θα τον έλειωνε σταδιακά. Τεσπα το λέω για πλάκα, έπιασε πάγο ναι, τόσο ώστε να βγάλει την φίσα της αντίστασης, απίστευτο ρε γαμώτο, έλεγα γιατί δεν ακούω τίποτα, γιατί είναι τόσο ήσυχο.
the end
το μοτέρ τί μάρκα είναι;
Γιατί όταν κοιτάμε ψυγεία δεν συζητάμε για μοτέρ αλλά για μάρκες γενικά; Αφού η μπός για παράδειγμα, βγάζει ψυγεία με διάφορα μοτέρ, δεν είναι το μοτέρ πιο σημαντικό απο όλα;
Γιατί όταν κοιτάμε ψυγεία δεν συζητάμε για μοτέρ αλλά για μάρκες γενικά; Αφού η μπός για παράδειγμα, βγάζει ψυγεία με διάφορα μοτέρ, δεν είναι το μοτέρ πιο σημαντικό απο όλα;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν επιμένω.Μπορεί να έχεις δίκιο.αλλά σε όσα καταστήματα έψαχνα για φούρνο και πλυντήριο ακουγα πολύ καλά λογια.stergiosbik έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 23:22Μη βαζεις στοιχημα γιατι θα το χασεις.Λευκός Λύκος έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 23:18Τα electrolux μια χαρά είναι ρε συ.όπως και στις κουζίνες.η μαμα εταιρεία της AEG είναι.stergiosbik έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 11:32
Sorry που θα στο πω αλλα καλο ψυγειο με αυτα τα χαρακτηριστικα και με τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις δεν θα βρεις.
Τιποτα μαρκες της πλακας οπως Αriston,Zanussi,Electrolux και no name.
Samsung είναι νο φροστ, νομίζω έχει δικά της μοτέρ.enaon έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 23:29 το μοτέρ τί μάρκα είναι;
the end
-
stergiosbik
Γιατι οι φθηνες μαρκες που δεν εχουν "χτυπημενες" τιμες εχουν μεγαλυτερο κερδος και δινουν και μεγαλυτερα bonus στο τελος του χρονου. 
Οχι.enaon έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 23:29 το μοτέρ τί μάρκα είναι;
Το πιο σημαντικό είναι το ονομα η εμφάνα και να είναι μεγαλύτερο απο του ξαδέλφου ααααα να είναι και γλυκούλι.
Μοτερ - καταναλώσεις - κ αλλα τεχνικά -κομπιουτερ και αριθμοι -τεχνοκρατικά είναι σπαστικά και βαρετά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά δεν θα δώσω κανένα πεντοχίλιαρο για ντουλάπα, ένα από τα πιο φθηνά θα πάρω...(ψυγειοκαταψήκτης)
the end
Ένα siemens που το είχα χρυσοπληρώσει όταν παντρεύτηκα στα τρία χρόνια έκαψε πλακέτα 150€.
the end
Για ψυγείο ύψους 178 εκ νομίζω ότι η κατάψυξη είναι δυσανάλογα μεγάλη και περιορίζει το χώρο της συντήρησης.Πάνας έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 10:46 Το μπάζετ που διαθέτω είναι 350€ και το ψυγείο που έχω σταμπάρει είναι ένα samsung
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ναι, έχω Samsung και η κατάψυξη είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με τη ψυξη.
Απο την αλλη έχει φρουτοδοχείο και ξχωριστό δοχειο 0 βαθμών που είναι πολύ χρήσιμα και αναδιπλούμενο ράφι για μεγάλα σκευη.
Εχει μαυρο γυαλί που είναι της μοδός αλλά εκει να δειτε τι γινεται με τις δαχτυλιές
Απο την αλλη έχει φρουτοδοχείο και ξχωριστό δοχειο 0 βαθμών που είναι πολύ χρήσιμα και αναδιπλούμενο ράφι για μεγάλα σκευη.
Εχει μαυρο γυαλί που είναι της μοδός αλλά εκει να δειτε τι γινεται με τις δαχτυλιές
Δηλ. δεν είχες γεννηθεί όταν αγοράστηκε
Χωρίς πλάκα, τι μάρκα είναι, 18 χρόνια με ελληνικές ζέστες το βρίσκω αθάνατο. Καιρός να το αλλάξεις όντως
Έχω κινητά Samsung, γαμάτα τα βρίσκω. Τώρα, για ψυγεία...
Πολύ πιθανόν. Ασφάλεια έχεις στην πρίζα;Spiros252 έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 11:13 Εμένα πάει και δεύτερο. Το πρώτο τα παίξε προπερσι. Κάτι δεν πάει καλά με το ρεύμα υποψιάζομαι , όλες οι λευκές (και άλλες) ηλεκτρικές συσκευές παρουσιάζουν προβλήματα..![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στην μακροζωία παίζει ρόλο αν ανοιγοκλείνει συνέχεια, αν είναι άδειο και του πετάς ενα καρότσι απο σουπερμάρκετ , αν το ανοίγεις και κάθεσαι και το κοιτάς λες και θα γεννήσει τίποτα, και αν διπλά του είναι η κουζίνα που μαγειρεύεις.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.