!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχόλια Επισκεπτών
-
reborn
Re: Σχόλια Επισκεπτών
Έχουμε καταδηθεί και επιστρέφουμε με μπουρμπουλήθρες στην αγκαλιά εκείνων που μας αγάπησαν σαν παιδιά και τώρα μας προσφωνούν "φίλε" με μια φωνή καθαρή και χωρίς απαιτήσεις. Προτάσουμε εγωιστικά την αγάπη που μας είχαν σαν παιδιά, για να πατήσουμε στη γη και πάλι.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
5 προειδοποιήσεις μετά το προηγούμενο μπαν δεν σου ήταν αρκετές για να καταλάβεις το λόγο;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Εδώ μετά το δημοψήφισμα και την τροπή που πήρε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.... τι περιμένεις; 
the end
Για τους άλλους που ψήφισαν ξανά νου δου και Πασόκ γιατί δεν λες;
(Και ο γυμναστής είναι ωραίος. Μπράβο του)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για όλους έχω ράμματα αλλά αυτός έχει και το όνομα.Χαοτικός έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 17:42 Για τους άλλους που ψήφισαν ξανά νου δου και Πασόκ γιατί δεν λες;
the end
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Οι προειδοποιήσεις πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν σοβαρά. Το σύστημα ποινών θα γίνει πιο αυστηρό σύντομα. Δεν γίνεται να ασχολούμαστε συνεχώς με τον καθένα και να μας γράφει. Έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε.
Όταν λέμε - ειδικά με προειδοποίηση - ότι κάτι δεν είναι ανεκτό στο φόρουμ, σημαίνει ότι δεν είναι. Τέλος συζήτησης.
Όταν λέμε - ειδικά με προειδοποίηση - ότι κάτι δεν είναι ανεκτό στο φόρουμ, σημαίνει ότι δεν είναι. Τέλος συζήτησης.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Πρέπει να το επιδιώξεις.
Αν το ψάχνεις σαν έντονη εμπειρία να σου δώσουν την διεύθυνση των γκουλάγκ, ελεύθερο λέγεται
Είσαι ο παλιός γενιας ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Γενιά Unlimited
Είναι μεγάλη βραδιά για εξομολογήσεις...Μπίστης έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:47Πρέπει να το επιδιώξεις.
Αν το ψάχνεις σαν έντονη εμπειρία να σου δώσουν την διεύθυνση των γκουλάγκ, ελεύθερο λέγεται
Είσαι ο παλιός γενιας ;
Είμαι τόσοι-ες πολλοί-ες αλλά νιώθω τόσο μόνη. Θέλω να με καταλάβεις
τα γκούλαγκ δεν υπάρχουν πια, εγώ στα αυθεντικά θα έκανα καλή παρέα με τα παλικάρια
είχα σκοπό να ήμουν ο εαυτός μου στο φόρουμ γι' αυτό και το ερώτημα
Θα φας αρκετό δούλεμα όσο είσαστε νέοι-ες αλλά είναι καλό καφενείο με ποικιλία τροφίμων αν αντέξεις να μείνεις και να μας πείσεις.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 687 Απαντήσεις