Γιατι δεν ανοιξες θεμα για τον ταλαιπωρο ? γιατρος 3 παιδια και ψωνιζει απο τα λιντλ.Σενέκας έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 19:39Άμα δεις ένα καλό σου φίλο, ευυπόληπτο και σοβαρό,γιατρό με 3 παιδιά ξερω γω, να βαράει oxy στο γραφείο του παρέα με μια τύπισσα που μοιάζει με τη Σιντυ απο το bb, θεωρείται επίθεση να αναρωτιέσαι τι του συνέβη;EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 19:32 Κάποιος στο παραφορουμ μου φαίνεται ψεκας καθυστερ ή διαφωνώ μαζί του, ας κάνω ενα θεμα να τον κράξω![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι συνέβη στον Hellegennes;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Τι συνέβη στον Hellegennes;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 18:00 Καταγγέλλω το νήμα. Τάσσομαι υπέρ του Χέλι διότι ανεξάρτητα του αν συμφωνώ ή όχι, μιλάει με επιχειρήματα και όχι με πορδές.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ναι ναι όπως βία είναι να σου κόβουν το δώρο χριστουγέννων.Perastikos123 έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 17:22 Ψεκιά είναι να νομίζεις ότι όλα είναι straightforward και δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις που το κάνουν δύσκολο να αποφανθείς αν κάτι τελικά είναι καλό ή κακό.
άσε μας ρε φίλε.
εγώ πάντως ό,τι έχω διαβάσει από αύγουστο και μετά κατά 99.8% ακόμα και η λέξη 'πορδή' θα ήταν τίτλος τιμής για δαύτο.Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 18:00 Καταγγέλλω το νήμα. Τάσσομαι υπέρ του Χέλι διότι ανεξάρτητα του αν συμφωνώ ή όχι, μιλάει με επιχειρήματα και όχι με πορδές.
οι πρωτες δυο (και μοναδικες ως τωρα) αληθοφανεις εξηγησειςΝon4me έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 19:41 Λογικα παει γαμιωντας ( οπως ολα τα μινι μαρκετ σ αυτο και στο προηγουμενο πουτ δε λοκ νταουν σλω ουλη )
poll επί αυτών των δύο, να λήξει το θέμα
και αυτό βία είναι, αλλά είσαι καλομαθημένος παπάραςfoscilis έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 19:43ναι ναι όπως βία είναι να σου κόβουν το δώρο χριστουγέννων.Perastikos123 έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 17:22 Ψεκιά είναι να νομίζεις ότι όλα είναι straightforward και δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις που το κάνουν δύσκολο να αποφανθείς αν κάτι τελικά είναι καλό ή κακό.
άσε μας ρε φίλε.
εκτός από γουρλομάτης
Εσύ πράγματι το έγραψες αυτό;Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 18:03 Έλα γύρνα πίσω στο πχώρουμ
Από κείνον τον δρόμο
τον στενό πίσω από τα δικαστήρια
που δυό πρεζόνια ζευγάρι
ερωτεύονταν την πρέζα
Να έρθεις Βαθύς
μασουλώντας σάντουιτς
Οι λέξεις σου κι αυτές
θα ' ναι λόγχες
ικανές να σχίσουν "απολιθώματα"
ξανά και ξανά
Θα ρίχνω πέτρες κάτι γέλια
που ξεχάστηκαν στους δρόμους
μέχρι αργά να περπατούν
μες στο σκοτάδι
με σχισμένα adidas
Ύστερα θα τ' ακούω
να πέφτουν και να σβήνουν
ως μέσα στα βαθιά σου.
Ένα καλοκαιρινό βράδυ
όμως,
άμα τύχει ,
μπορεί να ρίξω μέσα σου
ολόκληρη αμυγδαλιά
που ξέρει
πως να μαγεύει τα νερά.
Μήπως παίζει ρόλο το ότι έπρεπε να κάνει καταγγελία;
viewtopic.php?f=33&t=26741&start=15
viewtopic.php?f=33&t=26741&start=15
Δουλεύω 19 χρόνια και μόνο 3 πήρα δώρο χριστουγέννων γιατί τα υπόλοιπα 16 ήμουν/είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.Adidas έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 19:47και αυτό βία είναι, αλλά είσαι καλομαθημένος παπάραςfoscilis έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 19:43ναι ναι όπως βία είναι να σου κόβουν το δώρο χριστουγέννων.Perastikos123 έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 17:22 Ψεκιά είναι να νομίζεις ότι όλα είναι straightforward και δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις που το κάνουν δύσκολο να αποφανθείς αν κάτι τελικά είναι καλό ή κακό.
άσε μας ρε φίλε.
Αλλά συνήθως αγαπητέ ηλίθιε αυτό στο λένε σχολιάζοντας ειδήσεις του τύπου "πλήθος έκαψε ζωντανή έγκυο στη Μαρφίν".
άρα μάθαμεfoscilis έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 19:54Δουλεύω 19 χρόνια και μόνο 3 πήρα δώρο χριστουγέννων γιατί τα υπόλοιπα 16 ήμουν/είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.
Αλλά συνήθως αγαπητέ ηλίθιε αυτό στο λένε σχολιάζοντας ειδήσεις του τύπου "πλήθος έκαψε ζωντανή έγκυο στη Μαρφίν".
-βία είναι ό,τι ασκήθηκε σε εμάς και αποφανθήκαμε ότι μας πείραξε
-η ορθοτητα μιας προτασης προκυπτει απο το σε ποιό θέμα επιλέγει να απαντήσει με αυτήν, κάποιος
Το δεύτερο το ξέραμε ήδη. Το νόημα οποιασδήποτε πρότασης διαφοροποιείται ανάλογα με το context στο οποίο διατυπώνεται.Adidas έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 19:59άρα μάθαμεfoscilis έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 19:54Δουλεύω 19 χρόνια και μόνο 3 πήρα δώρο χριστουγέννων γιατί τα υπόλοιπα 16 ήμουν/είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.
-βία είναι ό,τι ασκήθηκε σε εμάς και αποφανθήκαμε ότι μας πείραξε
-η ορθοτητα μιας προτασης προκυπτει απο το σε ποιό θέμα επιλέγει να απαντήσει με αυτήν, κάποιος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση