Εγώ συνήθως μετά, γιατί με έπιανε κατάθλιψη μετά κι ήθελα γλυκό.Athina__P έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:41 Σοβαρά τώρα, κορίτσια, στις μεγάλες σας στιγμές με τους άντρες της ζωής σας, ξεκίνησαν με φαγητό και θυμάστε και τι φάγατε; Αδύνατον να θυμηθώ. Κάτι σαν να θυμάμαι για το μετά... στο σπίτι του να σηκώνομαι να βάλουμε κάτι στο στόμα μας.
Δεν νομίζω ότι είχαμε πάει για φαγητό καν πριν, ίσως ήταν οι αφραγκίες ίσως ήταν το πού μυαλό και διάθεση για φαγητό...
Αν και αυτό με την παγκόσμια μπουνάτσα ακούγεται πολύ ποιητικό.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσκληση σε Γευμα
Re: Προσκληση σε Γευμα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κατάθλιψη; Στρώνουν οι ορμόνες ολονών νόμιζα...Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:49Εγώ συνήθως μετά, γιατί με έπιανε κατάθλιψη μετά κι ήθελα γλυκό.Athina__P έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:41 Σοβαρά τώρα, κορίτσια, στις μεγάλες σας στιγμές με τους άντρες της ζωής σας, ξεκίνησαν με φαγητό και θυμάστε και τι φάγατε; Αδύνατον να θυμηθώ. Κάτι σαν να θυμάμαι για το μετά... στο σπίτι του να σηκώνομαι να βάλουμε κάτι στο στόμα μας.
Δεν νομίζω ότι είχαμε πάει για φαγητό καν πριν, ίσως ήταν οι αφραγκίες ίσως ήταν το πού μυαλό και διάθεση για φαγητό...
Αν και αυτό με την παγκόσμια μπουνάτσα ακούγεται πολύ ποιητικό.![]()
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εσυ ντολμαδακια εγω γιουβαρλακια...για αρχή!Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:40Θα φάμε ή θα μείνουμε νηστικές;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:37θα φάμε καλά αυτό μετράει!Nameless Ghoul έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:36
Δεν ξέρω, είστε επικίνδυνες εσείς, σας φοβάμαι. Είναι σαν να με λες ότι πρώτα θα φάμε τα γιουβαρλάκια και μετά θα φάω κάτι άλλο...
Και μάλλον δεν εννοείς τους λαχανοντολμάδες.
όλα τ'άλλα είναι ασήμαντα!
μετά θα αυτοσχεδιάσουμε!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Έτσι πίστευα και εγώ αλλά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:51εσυ ντολμαδακια εγω γιουβαρλακια...για αρχή!Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:40Θα φάμε ή θα μείνουμε νηστικές;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:37 θα φάμε καλά αυτό μετράει!
όλα τ'άλλα είναι ασήμαντα!
μετά θα αυτοσχεδιάσουμε!
Εμ με τόσο φαγητό λογικό το νάνι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 22:46Ε στο πίντερεστ δεν ανεβάζω τίποτα. Στο ίνστα του'χω ξεσκίσει το το αυτό από φαγιά.![]()

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν πειράζει, θα κάτσω στην άλλη άκρη του τραπεζιού.Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 13:39 Juno πες μου ποιοι είναι αυτοί οι 2 που δεν θα νιώθεις καλά να τους βάλω στην δίαιτα.
Ξέχασα και το bizeli![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Α και εγώ στην άλλη άκρη θα κάτσω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 16:58
Δεν έγραψα untar γιατί μου φαινόταν πολύ πρόστυχο αλλά άμα είναι έτσι θα πάμε φουλ ον μέχρι και upx αν αντέχεις.
Kαι εγώ που νόμιζα πως είμαστε και οι δύο πρωτάρηδες
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οποιος θελει ερχεται.
Εχω γουρνοπουλα σε κληματοβεργες με εξτρα κρισπυ πετσα.
Μπονους παγωμενες μπυρες
Εχω γουρνοπουλα σε κληματοβεργες με εξτρα κρισπυ πετσα.
Μπονους παγωμενες μπυρες
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Nameless Ghoul
Get a (server) room ρε σεις...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από κυρίες θα παρέθετα γεύμα σε γκουρμέ εστιατόριο στο Κουλουράκι, στην argouen, στην juno και στην cecily
από μαντραχαλάδες θα ήθελα να πάμε σε κάνα πατσατζίδικο ξημερώματα με καβαλιέρε, ερμή, λευκό λύκο, μπέρια, γιώργο_ν, όττο, lugozzi, ελβετό, ασέβαστο, πολμηχ και άπερκατ
από μαντραχαλάδες θα ήθελα να πάμε σε κάνα πατσατζίδικο ξημερώματα με καβαλιέρε, ερμή, λευκό λύκο, μπέρια, γιώργο_ν, όττο, lugozzi, ελβετό, ασέβαστο, πολμηχ και άπερκατ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δε τα μπορώ αυτά, πολύ στενά, πολύ κρύο, εκτός αν θα έχει 10αρι δίκτυο εκεί αλλάζει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
νύχτα
πράγματιAthina__P έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 21:41 Αν και αυτό με την παγκόσμια μπουνάτσα ακούγεται πολύ ποιητικό.
ο ασέβαστος θα μας σώσει από την παγκόσμια φουρτούνα