Προσλάβετε αρκετούς μπάτσους.
Πολλους,παρα πολλους .
Θα σας χρειαστούν.
Δεν πρόκειται οι λαοί να συγχωρέσουν τα εγκλήματά των αφεντικων σας υπαλληλοι των καπιταληστων!
Χμ... υποσυνείδητα δεν πρέπει να είσαι κομμούνι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 19:43 Κουλη μάντεψε τι έρχεται
https://twitter.com/Ellinofreneia/statu ... 7227615232
Παρε μπατσους !
Εσυ με τοσο μυαλο και ικανοτητες επρεπε να σουν καπιταληστης.relativer777 έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:00Χμ... υποσυνείδητα δεν πρέπει να είσαι κομμούνι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 19:43 Κουλη μάντεψε τι έρχεται
Παρε μπατσους !
Αλλιώς θα έβαζες όχι Μπλέ,
αλλά Κόκκινος Μπούμπης για Nickname !
Καλό παιδί εσύ. Πώς σε κατάντησαν κομμουνιστή ?
![]()
Μα ήμουν καπιταλιστής !ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:03Εσυ με τοσο μυαλο και ικανοτητες επρεπε να σουν καπιταληστης.relativer777 έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:00Χμ... υποσυνείδητα δεν πρέπει να είσαι κομμούνι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 19:43 Κουλη μάντεψε τι έρχεται
Παρε μπατσους !
![]()
Αριστο παιδι εσυ.Πως σε καταντησαν μεροκαματιαρη ;![]()
Ενα αριστο παιδι σαν και σενα σου την μπουμπουνισε ο συνεταιρος σου καπιταληστης ..... πως την πατισες ετσι βρε παιδακι μου.relativer777 έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:13Μα ήμουν καπιταλιστής !ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:03Εσυ με τοσο μυαλο και ικανοτητες επρεπε να σουν καπιταληστης.relativer777 έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:00
Χμ... υποσυνείδητα δεν πρέπει να είσαι κομμούνι.
![]()
Απλώς βάρεσα κανόνι, Από την συνέταιρο.
Τώρα δεν είμαι ούτε μεροκαματιάρης.
Το έχω ρίξει στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής.
Δέν είναι και άσχημα.
Μακριά από όλα τα μαντριά και τους κακόβουλους
Τσομπαναρέους.
Αυτό είναι η απόλυτη ελευθερία.![]()
Φίλε μου όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις την φιλοσοφία τρόπο ζωής, δεν κάθεσαι να ασχοληθείςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:39Ενα αριστο παιδι σαν και σενα σου την μπουμπουνισε ο συνεταιρος σου καπιταληστης ..... πως την πατισες ετσι βρε παιδακι μου.relativer777 έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:13Μα ήμουν καπιταλιστής !ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:03
Εσυ με τοσο μυαλο και ικανοτητες επρεπε να σουν καπιταληστης.
Δέν είναι και άσχημα.
Τσομπαναρέους.
Σπαραζει η καρδια μου.
Αλλα ευτυχως βρηκες το νοημα της ζωης στην φιλοσοφια και δεν εχεις μιζεριασεις.
Διδαξε την φιλοσοφια σου και στους υπολοιπους καπιταληστες.
Μην καθονται και χανουν το χρονο τους με συμβουλια,επενδυσεις,projects ,ballance sheets,ΑΜΚ και cia.
Ας τα δωσουν στους εργατες να .....δυστυχησουν!!!![]()
Μην τα λες σε μενα, στους φιλους σου τους καπιταληστες πες τα.relativer777 έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:51Φίλε μου όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις την φιλοσοφία τρόπο ζωής, δεν κάθεσαι να ασχοληθείςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:39Ενα αριστο παιδι σαν και σενα σου την μπουμπουνισε ο συνεταιρος σου καπιταληστης ..... πως την πατισες ετσι βρε παιδακι μου.relativer777 έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:13
Μα ήμουν καπιταλιστής !
Δέν είναι και άσχημα.
Τσομπαναρέους.
Σπαραζει η καρδια μου.
Μην καθονται και χανουν το χρονο τους με συμβουλια,επενδυσεις,projects ,ballance sheets,ΑΜΚ και cia.
Με της μίζερες εμμονές των μαντρομένων.
Εάν ασχοληθείς, θα καταλήξεις πίσω σε κάποιο πολιτικό μαντρί. Την φιλοσοφία δεν την δέχονται ούτος ή άλλος. Μόνο τον ατομικό τους εγωκεντρισμό
Θέλουν, Πάντειο τρόπο να επιβάλλουν και να βιώνουν.
Σκέψου πόσες επαναστάσεις έχουν γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα και οι άνθρωποι να είναι ίσοι μεταξύ τους. Πόσα εκατομμύρια ζωές έχουν χαθεί και δεν άλλαξε τίποτα
Δέν έχει επιτευχθεί αυτό ποτέ και όπως δείχνουν τα πράγματα ούτε πρόκειται να επιτευχθεί. Οπότε παραμένει ένας διακαής Πόθος από ανθρώπους του μόχθου.![]()
Δεν τους τα λέω, γιατί δεν καταλαβαίνουν Χριστό.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:54Μην τα λες σε μενα, στους φιλους σου τους καπιταληστες πες τα.relativer777 έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:51Φίλε μου όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις την φιλοσοφία τρόπο ζωής, δεν κάθεσαι να ασχοληθείςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 20:39
Ενα αριστο παιδι σαν και σενα σου την μπουμπουνισε ο συνεταιρος σου καπιταληστης ..... πως την πατισες ετσι βρε παιδακι μου.
Σπαραζει η καρδια μου.
Με της μίζερες εμμονές των μαντρομένων.
Εάν ασχοληθείς, θα καταλήξεις πίσω σε κάποιο πολιτικό μαντρί. Την φιλοσοφία δεν την δέχονται ούτος ή άλλος. Μόνο τον ατομικό τους εγωκεντρισμό
Θέλουν, Πάντειο τρόπο να επιβάλλουν και να βιώνουν.
Σκέψου πόσες επαναστάσεις έχουν γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα και οι άνθρωποι να είναι ίσοι μεταξύ τους. Πόσα εκατομμύρια ζωές έχουν χαθεί και δεν άλλαξε τίποτα
Δέν έχει επιτευχθεί αυτό ποτέ και όπως δείχνουν τα πράγματα ούτε πρόκειται να επιτευχθεί. Οπότε παραμένει ένας διακαής Πόθος από ανθρώπους του μόχθου.![]()
Δεν ειμαι για το μαντρι σου.![]()
Σε εκπλήσσουν αυτά τα γεγονότα, γιατί είσαι προφανώς, αθεράπευτα ονειροπόλος.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 21:12 Ένας ιός ήταν αρκετός για να δείξει η δημοκρατική καπιταληστικη Ευρωπη το πραγματικό της προσωπο,με τον νόμο περι ασφαλειας ( να μην φωτογραφιζονται αστυνομικοι οταν δερνουν κανουν την δουλεια τους κτλ) στη Γαλλία, την άγρια καταστολή στην Ελλάδα,και την κατάρρευση σχεδόν όλων των συστημάτων υγείας σε ολο τον ανεπτυγμένο κόσμο.