Καραμελίτσα έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 09:24
wooded glade έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 09:18
Πραγματικά δεν ξέρω πως θα μπορούσε να απαγορευτεί η πορνογραφία στη σύγχρονη εποχή.
Μετά θα αρχίσουν τα συνθηματικά, όπως "είμαι Πατρινιά, έχω κότερο, ψάχνω για βενζίνη" και τρέχα γύρευε.
Θα έπρεπε να κάνουμε αρκετές δυνατές δουλειές για να επιτευχθεί κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.
Μία θα ήταν βέβαια η απαγόρευση της γνωστής γιορτής του αδελφάτου των ιπποτών.
Μία άλλη θα ήταν να κυκλοφορούν οι γυναίκες μόνο με sms - ή οι ασυνόδευτοι άντρες μόνο με sms αν θέλετε.
Με μικρές αναπροσαρμογές στην ισχύουσα νομοθεσία δεν γίνεται. Ίσως τα παλιά χρόνια, τα χρόνια των προγιαγιάδων μας, γινόταν. Τώρα δεν γίνεται.
Η ολική απαγόρευση δε γίνεται. Το θέμα είναι να μην είναι εύκολα προσβάσιμη.
Και εδώ αναγκαστικά είναι να τιμωρήσεις όχι μόνο δημιουργό και διακινητή, αλλά κυρίως τον καταναλωτή. Πρόστιμα τύπου πειρατείας για κάθε σύλληψη.
Μπορείς και τον παραγωγό - με το σκεπτικό ότι διέφθειρε την Λίνα Λαρυγγοπούλου.
Θα πρέπει βασικά να αποκτήσουμε κάτι σαν το "board of British censors" που επιβλέπει κάθε ταινία Αγγλικής παραγωγής.
Από πλευράς κρατικής νομοθεσίας δεν θέλει παρά να αποσυρθεί η τροπολογία Μελίνας Μερκούρη - δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία.
Τώρα θα πουν ότι "μας πάει λίγο πίσω αυτό" στην εποχή της 4ης Αυγούστου -ούτε καν της 21st of April- αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Περισσότερο σημασία έχει αν γίνεται ή όχι.
Και θα πρέπει να δαμάσουμε και την Carnaby street λίγο, όπως και τον οίκο Κοκό Σανέλ για να κάνουμε δουλειά. Αλλοιώς πως ;
Αλλά παρά ταύτα και παρ' όλο που όλα αυτά είναι εξόχως ενδιαφέροντα, ποιό ενδιαφέρον είναι αυτό που λέει ο προηγούμενος για το φικιφικινέϊσιον, που διεξάγεται ανεμπόδιστα σήμερα. Αυτό αξίζει ένα καινούριο νήμα.