https://www.thessaliatv.gr/news/99965/p ... nero-foto/

Όχι. Δεν κάνουμε τέτοιο πράμα εμείς. Αυτό μοιάζει πιο πολύ με τη χειρονομία του σπάιντερμαν όταν ετοιμάζεται να πετάξει ιστό.Golden Age έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:57 Αυτό το συμβολισμό υπάρχουν διάφορες ιδεολογικές ομάδες που τον κάνουν. Τον κάνουν Σατανιστές.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
.Papa John έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 23:14 Στο Κόκκινο Νερό έχω κάνει τις χειρότερες διακοπές στη ζωή μου.
Κινδύνεψε (απειλήθηκε μάλλον) μέχρι και η ίδια μας η ζωή από τον ούγκανο που μας είχε νοικιάσει την τρώγλη του.
Την κοπανήσαμε βράδυ και αφού όλο το χωριό είχε πέσει για ύπνο,βγαίνοντας από το παράθυρο και όχι από την πόρτα,για να μην μας ακούσει.
Θρυλικές στιγμές![]()
Στα χαρτιά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 23:17 είναι τα κέρατα του ταύρου ο οποίος είναι σήμα της δημοφιλέστερης ομάδας της πολιτείας, texas longhorns
![]()
Βαριέμαι να γράψω τώραΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 23:18.Papa John έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 23:14 Στο Κόκκινο Νερό έχω κάνει τις χειρότερες διακοπές στη ζωή μου.
Κινδύνεψε (απειλήθηκε μάλλον) μέχρι και η ίδια μας η ζωή από τον ούγκανο που μας είχε νοικιάσει την τρώγλη του.
Την κοπανήσαμε βράδυ και αφού όλο το χωριό είχε πέσει για ύπνο,βγαίνοντας από το παράθυρο και όχι από την πόρτα,για να μην μας ακούσει.
Θρυλικές στιγμές![]()
Αναμένουμε λεπτομερή έκθεση γεγονότων.....![]()
.
Δεςν το κάνουν μόνοι "Ιλλουμινάτι" αυτό το χαιρετισμό. Ούτε μόνο οι Τεξανοί επίσης. Υπάρχουν και άλλοι...Papa John έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 23:16 Τώρα διαπιστώνω ότι το καταπράσινο και συμπαθές, κατά τ'άλλα, μέρος,έχει γεμίσει από πράκτορες των Ιλλουμινάτι.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο νεαρός της φωτογραφίας φλασάρει στα μούτρα μας το Cornuto Handsign.
Είναι βαλτός,μαζί του θα είναι σίγουρα και ο handler.

GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 23:05 Eπιβεβαιωνω οτι αυτο κανουμε,συνηθως συνοδευεται με μουσικη τυπων με μακρια μαλλια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.