!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουτιά.
Re: Κουτιά.
Ρωτάνε πριν ρε... 
Άντε ρε βλαχαράπα που θες και αισθητική.sys3x έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 13:41Τι λε ρε νούμερο, θέμα αισθητικής και πάνω από όλα απόδοσης είναι, το πανηγύρι που πήρες είναι τουλάχιστον αποτελεσματικό γιατί έχει καλό airflow.Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 01:04Έπιασες το νόημα ρε συ και πολύ με χαροποιείςST48410 έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 00:56
Άστον μωρέ να το πάρει το καγκουροκουτί. Αφού αυτό το PC είναι φανερό πως το απολαμβάνει με τη χαρά ενός μικρού παιδιού. Πόσα πράγματα έμειναν να μας θυμίζουν τον ενθουσιασμό που φέρνει ένα παιχνίδι;
Χαοτικέ ο SSD δεν έχει κεφαλές ανάμεσα σε δίσκους και κινητά μέρη όπως οι παλιοί σκληροί. Είναι σχετικά απίθανο να έσπασε κάτι ειδικά αν έκοψες τη φόρα με το πόδι. Το ίδιο απίθανο όπως αν έριχνες ένα USB στικάκι. Πάρε και το κουτί και βάζε κάτι από πάνω άμα έχεις περίεργους επισκέπτες.![]()
![]()
Έχω καταλήξει σε αυτό
https://www.skroutz.gr/s/15490278/Coole ... H500M.html
Ο Συς μου προτείνει σοβαρότητα και να μην πάρω αρτζιμπί και τέτοια. Αλλά τον έγραψα. Δεν είναι στη δική μου φάση. Εμένα μου αρέσουν τα καραναβάλια και οι καρακιτσαριές!![]()
Λίκε στο ποστ σου.
Και εγώ έχω παραγγείλει rgb φουρφούρια, ήταν τα μοναδικά καλά που βρήκα με μικρό προφίλ και όχι 40 εβραιώ το ένα (noctua), η αποτελεσματικότητα και η αισθητική με ενδιαφέρει, κάγκουρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι ρεenterprise-psi έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 17:10 Ο σισ είναι 100 χρόνων πορνογερος και γαύρος, και δεν του αρέσουν τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή , μην τον ακούς χαοτικε και άμα θες να σου πω και για κάτι ωραία rgb πληκτρολόγια![]()
Οι επαφές προεξέχουν από το πλάι ρε συ. Γι αυτό φρίκαρα.sys3x έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 13:36Στάθη δεν πήρε δυομισάρη ssd που έχει casing αλλά nvme ssd, είναι σε μέγεθος τσίχλας με όλα τα στοιχεία του εκτεθειμένα, απλά είναι τόσο μικρό και ελαφρύ που χλωμό να έπαθε κάτι.ST48410 έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 00:56Άστον μωρέ να το πάρει το καγκουροκουτί. Αφού αυτό το PC είναι φανερό πως το απολαμβάνει με τη χαρά ενός μικρού παιδιού. Πόσα πράγματα έμειναν να μας θυμίζουν τον ενθουσιασμό που φέρνει ένα παιχνίδι;sys3x έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 00:42
Μάλλον δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα αλλά σοβαρά τώρα, θα σου φέρει συμμαθητή και κολλάς με το rgb κουτάκι; δηλαδή εσένα δεν θα σε συστήσει;
Χαοτικέ ο SSD δεν έχει κεφαλές ανάμεσα σε δίσκους και κινητά μέρη όπως οι παλιοί σκληροί. Είναι σχετικά απίθανο να έσπασε κάτι ειδικά αν έκοψες τη φόρα με το πόδι. Το ίδιο απίθανο όπως αν έριχνες ένα USB στικάκι. Πάρε και το κουτί και βάζε κάτι από πάνω άμα έχεις περίεργους επισκέπτες.
Πάντως μπήκα και σε κάτι συζητήσεις κουτόφραγκων και λέγανε ότι σπάνια παίζει να σου γίνει ζημιά από αυτό. όμως μπορεί να σπάσει ο κρύσταλλος λέει. Με παρακίνησε να ψάξω πιο πολλά για τους Ενβουεεεμμ αλλά μάσησα γιατί βαριόμουν. Σε αυτήν την περίπτωση τον κουνάς και σίγουρα ακούς κάτι. Αν δεν ακούσεις όλα ΟΚ. Το έκανα και δεν άκουσα τίποτα.
(Αργότερα την άκουσα κάπως αλλά δεν είχε σχέση με το δίσκο)
Που να καταλάβεις μωρή τρελοπετούνια τι σε λένε περί αισθητικής, πίτα γύρο απ' όλα, τζιβιτζιλού.
Εντωμεταξύ νομίζω πρέπει να μην τα λέμε δίσκους αυτά τα πραματάκια, δε κολλάει με την καμμία.
Ξέρει κανένας πως βάφουμε μαλλί άσπρο, όσο πιο άσπρο γίνεται.
Εντωμεταξύ νομίζω πρέπει να μην τα λέμε δίσκους αυτά τα πραματάκια, δε κολλάει με την καμμία.
Ξέρει κανένας πως βάφουμε μαλλί άσπρο, όσο πιο άσπρο γίνεται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Με αυτό σε μαύρο Νο.55...
...θα γίνεις κουκλάκι ζωγραφιστό λέμε.
Ναι ρε...με ρολό 3άρι
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Μου έχει έρθει το μέιλ από το μαγαζί ότι είναι στην ταχυδρομική. Αλλά γαμιούνται μια βδομάδα. Κοντεύει να μου έρθει το πι ες ου που το παράγγειλα και δέκα μέρες αργότερα.enterprise-psi έγραψε: 04 Δεκ 2020, 22:23 Ε τον μπουστη τον Χαοτικός , στοκαρε το πλαίσιο ραιζεν 5χχχ και το κουτί δεν υπάρχει πουθενά
![]()
Όταν το είχα παραγγείλει πάντως η ένδειξη ήταν 4 με δέκα μέρες. Ένα μήνα πιο πριν το είχε το κοσμοντάτα ετοιμοπαράδοτο αλλά και δυο τρεις άλλοι.
Μλκ ο παπάρας ο Συς μου λέει να περιμένω για κάρτα γραφικών γιατί η AMD κάνει καλό ντου. Το σκέφτομαι και το ξανσκέφτομαι κα τελικά ξεκολλάω. Ενβίντια θα πάρω. Αφού δεν με νοιάζουν οι επιδόσεις ρε. προσπαθώ να θυμηθώ δηλαδή μια φορά στη ζωή μου που χρειάστηκε να ασχοληθώ με το θέμα των επιδόσεων.Πάνας έγραψε: 04 Δεκ 2020, 22:32 Κάθε φορά που βλέπω το νήμα νομίζω πως μιλάμε για αμάξια... συνήθειο!
Αντιθέτως δεν ξεχνάω τις ωραίες μέρες που κατέβαζα ντράιβερ από το σάιτ της ενβίντια για να τον περάσω στο opensuse. Τι γαμάτη διαδικασία
Αυτά μου αρέσουνε ρε. Οπότε αυτός είναι και ο λόγος που φέρομαι έτσι εδώ. Το ζω