!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε παρασυρθεί από τον κομμουνισμό ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Re: Έχετε παρασυρθεί από τον κομμουνισμό ;
Επειδή παρεισφρύουν τα διάφορα ανόητα όκια κλπ, θα το πω κι αλλοιώς.
Είσαστε οπαδός του Ολυμπιακού Πειραιώς ή οπαδή.
Αν είσαστε, τότε μπορεί να είσαστε συνδεσμίτης και να πουλάτε εισιτήρια στη μαύρη αγορά.
Μπορεί επίσης να είσαστε μπάρμαν και η πελατεία σας να είναι οπαδοί του θρύλου. Δεν θα χάσετε την πελατεία σας εγκαταλείποντας τον θρύλο.
Αλλά τα 9/10 είναι απλά αρρωστάκια.
Και δεν είναι μόνο αρρωστάκια. Θα μπορούσαν κάλλιστα να αλλάξουν το κόκκινο-άσπρο με το μαύρο-κίτρινο της Κρασνοντάρ και να γίνουν αρρωστάκια της Κρασνοντάρ. Καμία διαφορά και οι ρυθμοί της ζωής τους θα ήταν οι ίδιοι.
Επομένως το άμεσο συμφέρον ή το έμμεσο, λιγώτερο άμεσο συμφέρον αφορά μόνο ένα υποσύνολο του δείγματος μας.
Αν είσαστε, τότε μπορεί να είσαστε συνδεσμίτης και να πουλάτε εισιτήρια στη μαύρη αγορά.
Μπορεί επίσης να είσαστε μπάρμαν και η πελατεία σας να είναι οπαδοί του θρύλου. Δεν θα χάσετε την πελατεία σας εγκαταλείποντας τον θρύλο.
Και δεν είναι μόνο αρρωστάκια. Θα μπορούσαν κάλλιστα να αλλάξουν το κόκκινο-άσπρο με το μαύρο-κίτρινο της Κρασνοντάρ και να γίνουν αρρωστάκια της Κρασνοντάρ. Καμία διαφορά και οι ρυθμοί της ζωής τους θα ήταν οι ίδιοι.
Επομένως το άμεσο συμφέρον ή το έμμεσο, λιγώτερο άμεσο συμφέρον αφορά μόνο ένα υποσύνολο του δείγματος μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 19 Νοέμ 2020, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Η πολιτική συστράτευση σε ένα πολιτικό κόμμα σπάνια γίνεται για καθαρά ιδεολογικούς λόγους
Συνήθως γίνεται για συμφεροντολογικους λόγους η για λόγους οικογενειακής παράδοσης δημοσίων σχέσεων κοινωνικών λόγων ερωτικών λόγων (η γκόμενα μου ανήκει στην ΚΝΕ ..) κλπ κλπ κλπ
Συνήθως γίνεται για συμφεροντολογικους λόγους η για λόγους οικογενειακής παράδοσης δημοσίων σχέσεων κοινωνικών λόγων ερωτικών λόγων (η γκόμενα μου ανήκει στην ΚΝΕ ..) κλπ κλπ κλπ
- wooded glade
Καθόλου σπάνια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:25 Η πολιτική συστράτευση σε ένα πολιτικό κόμμα σπάνια γίνεται για καθαρά ιδεολογικούς λόγους
Σπάνιο είναι μάλλον να γίνει κανείς Πετσίτης-βοσκοτόπια, άλλο αν διαβάζουμε κάθε μέρα για τέτοιους.
Σου περιγράφω το το συμβαίνει και εσύ ...μιλάς για το εάν παρασυρομαστε από ρομαντικές ιδεολογίες !!wooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:24 Επειδή παρεισφρύουν τα διάφορα ανόητα όκια κλπ, θα το πω κι αλλοιώς.
Επομένως το άμεσο συμφέρον ή το έμμεσο, λιγώτερο άμεσο, συμφέρον αφορά μόνο ένα υποσύνολο του δείγματος μας.
Λες και υπάρχει κομουνιστής που πιστεύει πραγματικά στον κομμουνισμό η εθνικιστής που πιστεύει πραγματικά στον εθνικισμό !!!
Λες και υπάρχουν μητροπολίτες που πιστεύουν πραγματικά στην Χριστό η ιμάμηδες που πιστεύουν πραγματικά στον Μωάμεθ !!!
Και δεν προσποιούνται ότι πιστεύουν για ...επαγγελματικούς οικονομικούς λόγους .
Άγνοι ιδεολόγοι οι οποίοι να ασπάζονται μια ιδεολογια χωρίς συμφεροντολογικα κριτήρια η γιατί δεν έχουν προσωπικά βιώματα του στυλ ..μου σκότωσαν οι Κομουνιστες αντάρτες η οι χωροφύλακες τον πατέρα η.με έδειραν οι αντιεξουσιαστές η οι φασίστες κλπ κλπ δεν υπάρχουνwooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:27Καθόλου σπάνια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:25 Η πολιτική συστράτευση σε ένα πολιτικό κόμμα σπάνια γίνεται για καθαρά ιδεολογικούς λόγους
Σπάνιο είναι μάλλον να γίνει κανείς Πετσίτης-βοσκοτόπια, άλλο αν διαβάζουμε κάθε μέρα για τέτοιους.
- wooded glade
Άλλη ιστορία είναι βέβαια να πιαστείς ροϊδοκό.
Είσαι στη Ρώσικη επανάσταση το 1917. Πιστεύεις στην πλέρια και ανόθευτη απλή αναλογική. Έρχονται μετά και σου λένε "πριτς, σούπερ τριφασικό εννοούσαμε".
Αλλά σ' αυτή την περίπτωση αυτοί άλλαξαν, όχι εσύ.
Είσαι στη Ρώσικη επανάσταση το 1917. Πιστεύεις στην πλέρια και ανόθευτη απλή αναλογική. Έρχονται μετά και σου λένε "πριτς, σούπερ τριφασικό εννοούσαμε".
Και σε αυτή την περίπτωση φροντίζεις τα προσωπικά σου συμφέρονταwooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:32 Άλλη ιστορία είναι βέβαια να πιαστείς ροϊδοκό.
Και σαν αξιωματούχος του Τσάρου που το έπαιζες δημοκράτης ..γίνεσαι κομισάριος του Κόμματος και εξουσιάζεις εν ονόματι του Κόμματος αντί για εν ονόματι του Τσάρου ..
Και όταν στην Ρωσία την εποχή που πέφτει ο κομμουνισμός από ..αρχηγός της Κα Κε Μπε ως Πούτιν ..γίνεσαι φανατικός Ρώσος εθνικιστής ως αρχηγός του ρωσικού κράτους ..
Άρα το ζήτημα δεν είναι το εάν θα παρασυρθώ από τον κομμουνισμό η τον φασισμό η άλλη ιδεολογία αλλά το εάν ΜΕ ΣΥΜΦΈΡΕΙ να (υποκριθω ότι ) ασπαζομαι αυτή την ιδεολογία ..
- wooded glade
Ε ναι - σε κάτι πίστευες σαν άνθρωπος. Αλλά δεν πάει και να πει ότι ήσουνα της νομενκλατούρας, ή ότι όσοι απεσκίρτησαν, απεσκίρτησαν επειδή δεν ήταν μέλη της νέας νομενκλατούρας, ούτε ότι όσοι δεν απεσκίρτησαν έγιναν μέλη της νομενκλατούρας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:38Και σε αυτή την περίπτωση φροντίζεις τα προσωπικά σου συμφέρονταwooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:32 Άλλη ιστορία είναι βέβαια να πιαστείς ροϊδοκό.
Και σαν αξιωματούχος του Τσάρου που το έπαιζες δημοκράτης ..γίνεσαι κομισάριος του Κόμματος και εξουσιάζεις εν ονόματι του Κόμματος αντί για εν ονόματι του Τσάρου ..![]()
Και όταν στην Ρωσία την εποχή που πέφτει ο κομμουνισμός από ..αρχηγός της Κα Κε Μπε ως Πούτιν ..γίνεσαι φανατικός Ρώσος εθνικιστής ως αρχηγός του ρωσικού κράτους ..
Πούτιν άσε, καλά. Αυτός το είχε πιάσει το νόημα(ν) 20 χρόνια πριν τον Γκορμπατσώφ. Η Κα γκε μπε για να μην τους πιάνουν κορόϊδα οι δυτικές υπηρεσίες αντικατασκοπείας είχε ιδρύσει ειδικό πανεπιστήμιο που τους μάθαιναν καλά πράγματα και δεν γινόταν βέβαια ένας αριστούχος Βλαντιμίρ Πούτιν να πιστεύει τα τσιτάτα της Παπαρήγα - εξελίχθηκε σε Βλαντιμίρ Πούτιν.
Άρα , δεν παρασυρομαστε από μια ιδεολογία , την χρησιμοποιούμε προκειμένου να υποστηρίξουμε τα προσωπικά μας συμφερονταwooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:47Ε ναι - σε κάτι πίστευες σαν άνθρωπος. Αλλά δεν πάει και να πει ότι ήσουνα της νομενκλατούρας, ή ότι όσοι απεσκίρτησαν, απεσκίρτησαν επειδή δεν ήταν μέλη της νέας νομενκλατούρας, ούτε ότι όσοι δεν απεσκίρτησαν έγιναν μέλη της νομενκλατούρας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:38Και σε αυτή την περίπτωση φροντίζεις τα προσωπικά σου συμφέρονταwooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:32 Άλλη ιστορία είναι βέβαια να πιαστείς ροϊδοκό.
Και σαν αξιωματούχος του Τσάρου που το έπαιζες δημοκράτης ..γίνεσαι κομισάριος του Κόμματος και εξουσιάζεις εν ονόματι του Κόμματος αντί για εν ονόματι του Τσάρου ..![]()
Πούτιν άσε, καλά. Αυτός το είχε πιάσει το νόημα(ν) 20 χρόνια πριν τον Γκορμπατσώφ. Η Κα γκε μπε για να μην τους πιάνουν κορόϊδα οι δυτικές υπηρεσίες αντικατασκοπείας είχε ιδρύσει ειδικό πανεπιστήμιο που τους μάθαιναν καλά πράγματα και δεν γινόταν βέβαια ένας αριστούχος Βλαντιμίρ Πούτιν να πιστεύει τα τσιτάτα της Παπαρήγα - εξελίχθηκε σε Βλαντιμίρ Πούτιν.
- wooded glade
Παρασυρόμαστε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:49Άρα , δεν παρασυρομαστε από μια ιδεολογία , την χρησιμοποιούμε προκειμένου να υποστηρίξουμε τα προσωπικά μας συμφερονταwooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:47Ε ναι - σε κάτι πίστευες σαν άνθρωπος. Αλλά δεν πάει και να πει ότι ήσουνα της νομενκλατούρας, ή ότι όσοι απεσκίρτησαν, απεσκίρτησαν επειδή δεν ήταν μέλη της νέας νομενκλατούρας, ούτε ότι όσοι δεν απεσκίρτησαν έγιναν μέλη της νομενκλατούρας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:38
Και σε αυτή την περίπτωση φροντίζεις τα προσωπικά σου συμφέροντα
Πούτιν άσε, καλά. Αυτός το είχε πιάσει το νόημα(ν) 20 χρόνια πριν τον Γκορμπατσώφ. Η Κα γκε μπε για να μην τους πιάνουν κορόϊδα οι δυτικές υπηρεσίες αντικατασκοπείας είχε ιδρύσει ειδικό πανεπιστήμιο που τους μάθαιναν καλά πράγματα και δεν γινόταν βέβαια ένας αριστούχος Βλαντιμίρ Πούτιν να πιστεύει τα τσιτάτα της Παπαρήγα - εξελίχθηκε σε Βλαντιμίρ Πούτιν.![]()
Όπως με Ντιόγκο.
Προσωπικά συμφέροντα εγώ εννοώ αυστηρώς να εισαι μίσθαρνο όργανο του Magic, που μπορεί να είσαι βέβαια.
- Eθνικοκοινωνιστης
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:58 Χωρίς το Κομμουνιστικό Κόμμα, δεν θα υπήρχε Νέα Κίνα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Όχι δεν έπαθα ακόμη Αλτσχάιμερ.
Όταν το πάθω, ίσος να σκεφτώ να γίνω κομμουνιστής,
Που όμως και σε αυτή την περίπτωση, πολύ χλωμό !!!
Αλλά δεν πρέπει να ανησυχώ, είμαι ακόμη νέος
Όταν το πάθω, ίσος να σκεφτώ να γίνω κομμουνιστής,
Που όμως και σε αυτή την περίπτωση, πολύ χλωμό !!!
Αλλά δεν πρέπει να ανησυχώ, είμαι ακόμη νέος
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Χμ... Τί θα κάναμε σε αυτή την περίπτωση ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:58 Χωρίς το Κομμουνιστικό Κόμμα, δεν θα υπήρχε Νέα Κίνα.
Σε ποιούς θα πουλάγαμε τα Λιμάνια ?
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Ξέρω για παράδειγμα ότι ενώ έληξε η σύμβασή μου στον δήμο ή στην επιχείρηση/οργανισμό που δούλευα με πρόγραμμα πρέπει να πάρω τον π@@λ@.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:23Όντως , αυτή είναι η κομμουνιστική λογική την οποία .pylothess έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:19Επειδή δηλώνουμε ότι εκπροσώπουμε τον λαό σημαίνει ότι τον εκπροσωπούμε κιόλας .Επειδή δηλώνουμε πως ότι κάνουμε το κάνουμε για το καλό του λαού μπορούμε να καταλύσουμε την αστική δικτατορία. Αυτοί που κατέλυσαν την δημοκρατία ,οι φασίστες δεν το έκαναν για το καλό του λαού. Αυτή είναι η κομμουνιστική λογική.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:13
Ασφαλώς αντιπαθούμε κάθε ολοκληρωτική αυταρχική ιδεολογία και δικτατορία ΕΚΤΌΣ εάν είναι η δική μας και έχουμε ΕΜΕΊΣ την εξουσία σε αυτή .
δεν την πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι Κομουνιστες που είναι μέλη του κόμματος (ένα είναι το Κομμα..)
Τους συμφέρει όμως να το υποστηρίζουν εστω και εάν ξέρουν ότι δεν στέκει γιατί ...τους συμφέρει
Και εγώ σαν απόστρατος υποστηρίζω ότι θα πρέπει να περνά δέκα χιλιάδες ευρώ σύνταξη τον μήνα γιατί αυτό με συμφέρει , άσχετα με το εάν μέσα μου ξέρω ότι δεν έχω δίκιο
Αλλά θα μου άρεσε εάν ερχόταν το Π.Α.ΜΕ. να μου πει ότι θα κάνουμε διαδήλωση για την ανανέωση της σύμβασης. Ξέρω περίπτωση που μια κοπέλα δούλευε σε σούπερ μάρκετ αλλά ήταν έγκυος. Πήρε άδεια εκγυμοσύνης κανονικά όπως όριζε ο νόμος. Ότι δικαιούταν από το νόμο το πήρε.Όμως όταν έληξε η σύμβασή της δεν της την ανανέωσαν επειδή ήταν έκγυος όπως μου είπε η ίδια. Μπορεί να είναι και έτσι .Αλλά το έχει το δικαίωμα αυτό μια επιχείρηση να μην ανανεώσει μια σύμβαση. Δεν μπορεί κανένας να υποχρεώσει μια επιχείρηση να προσλάβει με το στανιό προσωπικό . Εκτός και αν μιλάμε για την ΕΣΣΔ. Τέλος πάντως η κοπέλα αυτή φώναξε το σωματείο. Στην αρχή εγώ νόμισα ότι της χρωστάνε λεφτά .Όταν την ρώτησα τι ζητάει ,αν τις χρωστάνε δεδουλευμένα μου είπε ότι την έχουνε πληρώσει μέχρι και το τελευταίο cent , ότι πήρε την άδεια που δικαιούταν αλλά δεν της ανανέωσαν την άδεια. Γι αυτό ζητάει σύμβαση αορίστου χρόνου εργασίας. Ευτυχώς που δεν είχα πάει. Η πλάκα είναι μετά από αρκετό καιρό ένας ομοιδεάτης της που συνάντησα στον δρόμο τυχαία μου είπε πως την απέλυσαν λόγω εγκυμοσύνης . Δεν μου είπε για λήξη σύμβασης!!! Τον είπα να πάνε στα δικαστήρια αλλά μου άλλαξε την κουβέντα λέγοντάς μου πως δεν είναι το παν τα δικαστήρια.
Μετά αρχίζει το αφήγημα ότι όλοι οι εργάτες δικαιούνται δουλειά,ότι το κράτος είναι αστικό άρα δεν υποστηρίζει τον εργάτη,πως κανένας αγώνας δεν κερδήθηκε με τα χαρτιά κ.τ.λ. Το αστικό κράτος απαγορεύει απόλυση εγκύου εργαζομένης. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις γυναικών εγκύων που απολύθηκαν γι αυτό τον λόγο αλλά όταν προσέφυγαν στην δικαιοσύνη δικαιώθηκαν.
Στους δήμους πάλι τα ίδια. Λήγουν οι συμβάσεις τους και διαδηλώνουν για να ανανεωθούν , για να παραταθούν. ΣΕ κάποιες περιπτώσεις το έχουν καταφέρει.Δεν ξέρω τι ορίζει ο νόμος σε αυτή την περίπτωση .
Δεν έχει σημασία όμως . Αυτό που έχει σημασία δεν είναι το αποτέλεσμα. Ας μην έχουμε την αυταπάτη ότι με μια δυο πορείες θα επιτύχουμε αυτό που θέλουμε . Το μεγαλύτερο κέρδος από τους συνδικαλιστικούς αγώνες είναι η διαμόρφωση της ταξικής συνείδησης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 57 Απαντήσεις