!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχετε παρασυρθεί από τον κομμουνισμό ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχω παρασυρθεί
10
34%
Δεν έχω παρασυρθεί
19
66%

Σύνολο ψήφων: 29

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ο Τσώρτσιλ είχε πει κάποτε ότι "όποιος δεν ήταν κομμουνιστής πριν τα 40 δεν είχε καρδιά, όποιος είναι κομμουνιστής μετά τα 40 δεν έχει μυαλό".
Το επαναλαμβάνουν πολλοί αυτό ακόμα και σήμερα.

Εμένα μου φαινόταν πάντα γκρανγκινιολέσκ.
Καλά μετά τα 40, τα 80 το καταλαβαίνω, αλλά ο μικρός μπούμερ δεν άκουγε Πέλο Κουτούπη ; Δεν άκουγε ιστό της αράχνης ;
Πως γίνεται ;

Προσωπικώς εγώ υποστήριζα Γεωργέσκου Μαβρέσκου κάποτε.
Αλλά και Αντρέσκου Παπαντρέσκου θα υποστήριζα. Με συγκράτησε το σύνθημα "ΕΟΚ - Νάτο συνδικάτο", διότι εγώ τα καλά του σημερινού Αλέξη μας της 6ης του Γιούλη του 2015 τα έβλεπα από τότε.
ΚΚΕ-ΜΛΚΚΕ-ΚΚΕΜΛ δεν θα ψήφιζα όμως ποτέ !
Χώρια που τα κουμούνια αμφισβητούσαν την πορεία προς το Γουέμπλεϊ της Πανάθας μας και έλεγαν "όπιο του λαού".

Αν είσαστε κουμούνια ή σύριζα δεν χρειάζεται να απαντήσετε, διότι δεν έχετε παρασυρθεί.
Αλλά ο υπόλοιπος λαός ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 19 Νοέμ 2020, 20:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: Έχετε παρασυρθεί από τον κομμουνισμό ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Οχι ακομα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Τις ιδεολογίες τις χρησιμοποιούμε , προκειμένου να φροντίσουμε τα προσωπικά μας συμφέροντα
Δεν πιστεύουμε σε αυτές , ούτε τις θεωρούμε ως κάτι το ιερό
Οπότε
Την ιδεολογία του κομμουνισμού η του εθνικισμού η του ...κλπ κλπ κλπ
Τις χρησιμοποιούμε , δεν τις πιστεύουμε !!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

προς το παρον δεν εχω παρασυρθει απο τον νοικοκυρισμο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:40 προς το παρον δεν εχω παρασυρθει απο τον νοικοκυρισμο :102:
Και οι Κομουνιστες νοικοκύρηδες είναι .. :wink
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:39 Τις ιδεολογίες τις χρησιμοποιούμε , προκειμένου να φροντίσουμε τα προσωπικά μας συμφέροντα
Οπότε
Ναι, σίγουρα αυτό.
Ο πιτσιρικάς ας υποθέσουμε αν του ρίξουν τα κουμούνια μία μπούλα, αποκτά έννομο συμφέρον.
Αλλά δεν είναι όλοι έτσι - ή τουλάχιστον δεν ρίχνουν σε όλους μπούλα οι μεν ή οι δε. Δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που λέει ότι σε όποιον δεν ρίχνουν γκόμενες οι γαλάζιοι πάει και να πει ότι του ρίχνουν οι κόκκινοι ή αντίστροφα. Για πολλούς ισχύει αλλά κανονισμός δεν υπάρχει.
Έπειτα, τα συμφέροντα δεν είναι κι αυτά απόλυτα σαφές. Έχω εγώ ένα άλφα συμφέρον να πουλήσω ένα μικροφίλμ με στρατιωτικά μυστικά στους Ρώσους. Αλλά από την ατομική βόμβα που θα ρίξουν μετά δεν θα πάω κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους ;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

wooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:54
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:39 Τις ιδεολογίες τις χρησιμοποιούμε , προκειμένου να φροντίσουμε τα προσωπικά μας συμφέροντα
Οπότε
Ναι, σίγουρα αυτό.
Ο πιτσιρικάς ας υποθέσουμε αν του ρίξουν τα κουμούνια μία μπούλα, αποκτά έννομο συμφέρον.
Αλλά δεν είναι όλοι έτσι - ή τουλάχιστον δεν ρίχνουν σε όλους μπούλα οι μεν ή οι δε. Δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που λέει ότι σε όποιον δεν ρίχνουν γκόμενες οι γαλάζιοι πάει και να πει ότι του ρίχνουν οι κόκκινοι και αντίστροφα. Για πολλούς ισχύει αλλά κανονισμός δεν υπάρχει.
Έπειτα, τα συμφέροντα δεν είναι κι αυτά απόλυτα σαφές. Έχω εγώ ένα άλφα συμφέρον να πουλήσω ένα μικροφίλμ με στρατιωτικά μυστικά στους Ρώσους. Αλλά από την ατομική βόμβα που θα ρίξουν μετά δεν θα πάω κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους ;
Κάνει διαδήλωση ο οικοδόμος η ο εργαζόμενος ζητώντας καλύτερα μεροκάματα , και η κυβέρνηση του στέλνει τα ΜΑΤ
Βγαίνει μπροστά ο βουλευτής του ΚΚΕ μαζί με το ΠΑΜΕ και καθαρίζουν στο να μην φάει ξύλο ο εργαζόμενος και μάλιστα να πάρει και καλύτερα μεροκάματα
Ψηφίζεις σε αυτή την περίπτωση ΚΚΕ ακόμη και εάν δεν πιστεύεις στην κομμουνιστική ιδεολογία;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Χωρίς το Κομμουνιστικό Κόμμα, δεν θα υπήρχε Νέα Κίνα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:57
Οπότε
Ναι, σίγουρα αυτό.
Αλλά δεν είναι όλοι έτσι - ή τουλάχιστον δεν ρίχνουν σε όλους μπούλα οι μεν ή οι δε. Δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που λέει ότι σε όποιον δεν ρίχνουν γκόμενες οι γαλάζιοι πάει και να πει ότι του ρίχνουν οι κόκκινοι και αντίστροφα. Για πολλούς ισχύει αλλά κανονισμός δεν υπάρχει.
Κάνει διαδήλωση ο οικοδόμος η ο εργαζόμενος ζητώντας καλύτερα μεροκάματα , και η κυβέρνηση του στέλνει τα ΜΑΤ
Βγαίνει μπροστά ο βουλευτής του ΚΚΕ μαζί με το ΠΑΜΕ και καθαρίζουν στο να μην φάει ξύλο ο εργαζόμενος και μάλιστα να πάρει και καλύτερα μεροκάματα
Ψηφίζεις σε αυτή την περίπτωση ΚΚΕ ακόμη και εάν δεν πιστεύεις στην κομμουνιστική ιδεολογία;
Είπαμε ότι για μέρος του πληθυσμού ισχύει.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Πηγαίνουν σε εμάς τους ηρωικούς συνταξιούχους και εν ενεργεία δημόσιους υπαλλήλους να μας κόψουν μισθούς και συντάξεις
Και βγαίνει μπροσταρης στο να υπερασπιστεί τους μισθούς και τις συντάξεις ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ..
Εσύ σε αυτή την περίπτωση δεν θα ψηφιζες ΣΥΡΙΖΑ εστω κι αν ξέρεις ότι σε άλλα θέματα λέγει ανοησίες αυτό το κόμμα ;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

wooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:59
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:57

Ναι, σίγουρα αυτό.
Είπαμε ότι για μέρος του πληθυσμού ισχύει.
Και αυτό το μέρος του πληθυσμού ψηφίζει ΚΚΕ :wink

Συμφεροντολογικα πράγματα , όχι ρομαντικές ιδεολογίες και κουραφεξαλα ..
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

wooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:05 Ο Τσώρτσιλ είχε πει κάποτε ότι "όποιος δεν ήταν κομμουνιστής πριν τα 40 δεν είχε καρδιά, όποιος είναι κομμουνιστής μετά τα 40 δεν έχει μυαλό".
Αυτή την φράση άλλοι λένε 20 άλλοι λένε 24. Την είπε όντως ο Τσώρτσιλ αυτή την φράση;
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:00 Πηγαίνουν σε εμάς τους ηρωικούς συνταξιούχους και εν ενεργεία δημόσιους υπαλλήλους να μας κόψουν μισθούς και συντάξεις
Και βγαίνει μπροσταρης στο να υπερασπιστεί τους μισθούς και τις συντάξεις ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ..
Εσύ σε αυτή την περίπτωση δεν θα ψηφιζες ΣΥΡΙΖΑ εστω κι αν ξέρεις ότι σε άλλα θέματα λέγει ανοησίες αυτό το κόμμα ;
Όλα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπαρούφες.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:01 Και αυτό το μέρος του πληθυσμού ψηφίζει ΚΚΕ :wink

Συμφεροντολογικα πράγματα , όχι ρομαντικές ιδεολογίες και κουραφεξαλα ..
Θα προσέθετα ότι εκτός από οικοδόμους και άλλοι. Ένας κλινικάρχης πχ. Του στέλνει ασθενείς το ΚΚΕ. Αν δεν πληρώνει συνδρομή στο κόμμα, δεν πρόκειται να του στέλνει ασθενείς η ΝΔ. Θα κλείσει η κλινική.
Αλλά δεν ισχύουν στην απολυτότητα αυτά σε καμία περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

pylothess έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 21:04
wooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:05 Ο Τσώρτσιλ είχε πει κάποτε ότι "όποιος δεν ήταν κομμουνιστής πριν τα 40 δεν είχε καρδιά, όποιος είναι κομμουνιστής μετά τα 40 δεν έχει μυαλό".
Αυτή την φράση άλλοι λένε 20 άλλοι λένε 24. Την είπε όντως ο Τσώρτσιλ αυτή την φράση;
Όχι, και μυρίζει μπουμερίλα από μακριά.
Z
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”