Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα δικαιωθεί ο Trump?
- Dwarven Blacksmith
Re: Θα δικαιωθεί ο Trump?
Μαλάκες το πάτησα λίγο κατά τύχη και έπεσα εκεί που λέει ότι ο αλγόριθμος γύριζε ψήφους από τον Τραμπ στο Μπάιντεν, αλλά ήταν τόσες πολλές οι ψήφοι για τον Τραμπ που κράσαρε
δεν άντεξα πάνω απο 2 λεπτά, τα γνωστά λέει, απλά έχω να παρατηρήσω ότι ιδρώνει σαν πούστης. Τι ήπιε πάλι η κρασοκανάτα; Με τον perseus τα έπινε?Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:53 Μαλάκες το πάτησα λίγο κατά τύχη και έπεσα εκεί που λέει ότι ο αλγόριθμος γύριζε ψήφους από τον Τραμπ στο Μπάιντεν, αλλά ήταν τόσες πολλές οι ψήφοι για τον Τραμπ που κράσαρε![]()
![]()
![]()
- Dwarven Blacksmith
Εκεί που ήμουν εγώ τα έλεγε με γριά με τρεμάμενη φωνή όχι ο Τραμπ.Σενέκας έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:56δεν άντεξα πάνω απο 2 λεπτά, τα γνωστά λέει, απλά έχω να παρατηρήσω ότι ιδρώνει σαν πούστης. Τι ήπιε πάλι η κρασοκανάτα; Με τον perseus τα έπινε?Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:53 Μαλάκες το πάτησα λίγο κατά τύχη και έπεσα εκεί που λέει ότι ο αλγόριθμος γύριζε ψήφους από τον Τραμπ στο Μπάιντεν, αλλά ήταν τόσες πολλές οι ψήφοι για τον Τραμπ που κράσαρε![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε.![]()
Δεν είναι παρών ο Τραμπ. Το είδωλο ο Ρούντι είναι επι κεφαλήςDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:01Εκεί που ήμουν εγώ τα έλεγε με γριά με τρεμάμενη φωνή όχι ο Τραμπ.Σενέκας έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:56δεν άντεξα πάνω απο 2 λεπτά, τα γνωστά λέει, απλά έχω να παρατηρήσω ότι ιδρώνει σαν πούστης. Τι ήπιε πάλι η κρασοκανάτα; Με τον perseus τα έπινε?Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:53 Μαλάκες το πάτησα λίγο κατά τύχη και έπεσα εκεί που λέει ότι ο αλγόριθμος γύριζε ψήφους από τον Τραμπ στο Μπάιντεν, αλλά ήταν τόσες πολλές οι ψήφοι για τον Τραμπ που κράσαρε![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε.![]()
Τους έλιωσε! Τους εκμηδένισε η Σίντεϋ!!!
Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο!
We're goin to take the country back!
Κλίντονς-Σόρος τελείωσαν!
,,
,,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parrot την 19 Νοέμ 2020, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημοκρατικός
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας 17 τελειωμένα τραμπιστήρια.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Τώρα η Τζένα γλεντάει και τους δημοσιογραφίσκους 
- Dwarven Blacksmith
Α! Πάντως μου θύμισε αυτόΣενέκας έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:02Δεν είναι παρών ο Τραμπ. Το είδωλο ο Ρούντι είναι επι κεφαλήςDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:01Εκεί που ήμουν εγώ τα έλεγε με γριά με τρεμάμενη φωνή όχι ο Τραμπ.Σενέκας έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:56
δεν άντεξα πάνω απο 2 λεπτά, τα γνωστά λέει, απλά έχω να παρατηρήσω ότι ιδρώνει σαν πούστης. Τι ήπιε πάλι η κρασοκανάτα; Με τον perseus τα έπινε?![]()
Απίστευτο! Το FOX μόλις διέκοψε την μετάδοση!
Θα τα πούμε στα δικαστήρια fraudcrats
Θα τα πούμε στα δικαστήρια fraudcrats
btw τη βίβλο στο άβαταρ την κρατάει ανάποδα
-
talaipwros
Φυλακή μεσα στο 2021
O Μέγας Ρούντι απ'ότι διαβάζω τον χρεώνει 20 χιλιάρικα τη Μέρα. Φυσικά απο τα λεφτά τον κορόιδων τα δίνει, όχι απο την τσέπη του, αλλά όπως και να'χει, χαλάλι τουDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:10Α! Πάντως μου θύμισε αυτόΣενέκας έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:02Δεν είναι παρών ο Τραμπ. Το είδωλο ο Ρούντι είναι επι κεφαλήςDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:01
Εκεί που ήμουν εγώ τα έλεγε με γριά με τρεμάμενη φωνή όχι ο Τραμπ.![]()
να ένα σχόλιο που γέρασε όμορφα. Πως πάει η Σίντνεϋ φίλε παπαγάλε;Parrot έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:05 Τους έλιωσε! Τους εκμηδένισε η Σίντεϋ!!!
,,![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 397 Απαντήσεις
- 9653 Προβολές