!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνετε το εμβόλιο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Θα κάνετε το εμβόλιο;
Διεφθαρμένοι υπάρχουν παντού. Βέβαια άλλοι προκαλούν μεγαλύτερο κακό και ανεξέλεγκτο, αν υπάρχουν και οι διεφθαρμένοι στις αντίστοιχες θέσεις και άλλοι μικρότερο. Τον υδραυλικό τον ελέγχεις εσύ όσο μπορείς. Καλείς υδραυλικούς με απόδειξη. Αλλά μια συμμορία, αν έχει καταλάβει το κράτος, δύσκολα ελέγχεται και σε εμάς οι κυβερνήσεις δρουν ως συμμορίες.
Αυτο ειναι "λιγο" διαφορετικο δινει μια πληροφορια ωστε ο ιδιος ο οργανισμος να παραγει μια πρωτεινη του Covid.Κανενα εμβολιο rna δεν εχει εγκριθει για χρηση σε ανθρωπο μεχρι τωρα.Ξαφνικα χωρις να εχει ολοκληρωθει καν η τελικη φαση και με μερικα δεδομενα με τεραστια κενα(πχ μηδενικη αναφορα για τον χρονο ανοσιας)εχουν παραχτει ηδη 200εκατομμυρια δοσειςbluerose έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 11:12 Ένας ιός ενεργοποιεί τον οργανισμό, να παραγει αντισώματα ειδικά για τον ιό
Εδώ γίνεται επικτητα μέσω εμβολιων που περιεχουν τον ίδιο τον ιό η εξασθενημένα προιοντα του ιου, ώστε να γίνει η ανοσία χωρίς να βλαφτει ο οργανισμός από τον ιό το συγκεκριμένο
Θέλει ένα κάποιο διάστημα για τυχόν πσρενεργειες
Μου τη δίνει το :υποχρεωτικό:
Όταν από την στιγμή που πρεπει να επαναλαμβάνεται ο τέτανος, δεν είναι υποχρεωτικό. Ο τέτανος είναι πολυ πιο επικυνδινος και τα κυτταρα ανοσιας τα μνημονικα εξασθενούν και για αυτό τρεχουμε για αντιτετανικο ορο γιατί ουτε καν θυμόμαστε ποτε εμβολιαστηκαμε
Αυτός ο πανικος και το υποχρεωτικό δεν μου αρεσει
Θυμάμαι πολυ καλα ότι ο ιός μπαίνει στα κυτταρα στο γενετικό υλικό και για αυτό δε φευγει με φαγοκυταρρωση
Μέχρι τώρα τα αντιβιοτικά δρουν μόνο σε μικροοργανισμούς βακτήρια κτλ όχι σε ιους
Για αυτό ψάχνουν σχετικά με γενετικό υλικό
Τώρα αυτό που λες για πρώτη φορά δε ξερω
Χρόνο ανοσιας παντός δεν έχει ουτε η γρίππη το περσινό αντιγόνο βάζουν που αν δε κάνω λάθος τη περνουν ελαφρύτερα. Και κάνουν και πνευμονιοκοκκο
Ε ας κάνουμε αυτό κι ότι έχει σχέση δοκιμασμένο με το αναπνευστικό
Αυτό το βεβιασμενο δε το μπορω
Μέχρι τώρα τα αντιβιοτικά δρουν μόνο σε μικροοργανισμούς βακτήρια κτλ όχι σε ιους
Για αυτό ψάχνουν σχετικά με γενετικό υλικό
Τώρα αυτό που λες για πρώτη φορά δε ξερω
Χρόνο ανοσιας παντός δεν έχει ουτε η γρίππη το περσινό αντιγόνο βάζουν που αν δε κάνω λάθος τη περνουν ελαφρύτερα. Και κάνουν και πνευμονιοκοκκο
Ε ας κάνουμε αυτό κι ότι έχει σχέση δοκιμασμένο με το αναπνευστικό
Αυτό το βεβιασμενο δε το μπορω
Προφανώς και θα το κάνω.
Πρέπει να τελειώνουμε με τις θεωρίες συνωμοσίας ή άλλες σκοταδιστικές θεωρίες. Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί πρέπει να το κάνει με το ζόρι, ειδικά εάν είναι σε ευπαθείς ομάδες, υγειονομικούς, ομάδες που μεταδίδουν κτλ.
Πρέπει να τελειώνουμε με τις θεωρίες συνωμοσίας ή άλλες σκοταδιστικές θεωρίες. Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί πρέπει να το κάνει με το ζόρι, ειδικά εάν είναι σε ευπαθείς ομάδες, υγειονομικούς, ομάδες που μεταδίδουν κτλ.
- Dwarven Blacksmith
Για να έχουμε και μία εικόνα πόσες προσπάθειες έγιναν μέχρι να φτάσουμε στο εμβόλιο

Konstantinos Vergos
16 ώρ. ·
Αυτο με τα δελτία ειδήσεων που ανακοινωνουν σχέδια για το πότε θα γίνουν εμβολιασμοί για εμβόλια που ακομη δεν εχουν βγει...
λέγεται στα Αγγλικά wishful thinking.
Στα Ελληνικα 'θετική σκέψη'.
Στο χώρο της θρησκείας 'η πίστις σώζει' .
Στο Χολυγουντ θα ηταν ταινια 'MISSION IMPOSSIBLE'
Και στις επενδύσεις 'Μακροπρόθεσμος επενδυτής' !
.
16 ώρ. ·
Αυτο με τα δελτία ειδήσεων που ανακοινωνουν σχέδια για το πότε θα γίνουν εμβολιασμοί για εμβόλια που ακομη δεν εχουν βγει...
λέγεται στα Αγγλικά wishful thinking.
Στα Ελληνικα 'θετική σκέψη'.
Στο χώρο της θρησκείας 'η πίστις σώζει' .
Στο Χολυγουντ θα ηταν ταινια 'MISSION IMPOSSIBLE'
Και στις επενδύσεις 'Μακροπρόθεσμος επενδυτής' !
.
Για τους Γερμανους που εχουν καταστρωσει ηδη τα παντα πως λεγεται;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- hellegennes
Αυτό τι φάση; Χωρίς φάση 1 τρία από τα υποψήφια;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 14:22 Για να έχουμε και μία εικόνα πόσες προσπάθειες έγιναν μέχρι να φτάσουμε στο εμβόλιο
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δεν διαβάζεται έτσι. Σε αυτό το γραφικό κάθε τελεία υπάρχει σε μία μόνο φάση, την ανώτερη που έχει φτάσει.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 17:52Αυτό τι φάση; Χωρίς φάση 1 τρία από τα υποψήφια;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 14:22 Για να έχουμε και μία εικόνα πόσες προσπάθειες έγιναν μέχρι να φτάσουμε στο εμβόλιο
![]()
- hellegennes
Οκέι, τώρα διάβασα την λεζάντα. Στην ουσία είναι το μέγιστο στάδιο που βρίσκεται κάθε υποψήφιο εμβόλιο την στιγμή που τυπώθηκε το γράφημα. Δηλαδή είναι 230+ υποψήφια.
Με μπέρδεψε αυτό που έγραψες («πόσες προσπάθειες έγιναν»), που υπονοεί ότι αυτά των προηγούμενων φάσεων έχουν απορριφθεί.
Με μπέρδεψε αυτό που έγραψες («πόσες προσπάθειες έγιναν»), που υπονοεί ότι αυτά των προηγούμενων φάσεων έχουν απορριφθεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- phorumitis
Όχι φυσικά. Πειραματόζωο του ζαβου δεν γίνομαιkameron έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 16:36 Μετά τις σημερινές ενθαρρυντικές ανακοινώσεις, ίσως σύντομα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το νέο εμβόλιο.
Θα το κάνετε, αιτιολογήστε.
Aυτος ο Μπουρλας της Pfizer ηταν στην ΠΑΣΠ στα φοιτητικα του χρονια.
Διαβασα και πως τα κονομησε με τις μετοχες σε λιγες ωρες.
Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατο.
.
Διαβασα και πως τα κονομησε με τις μετοχες σε λιγες ωρες.
Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατο.
.
- Οργισμένος
Fysika και θα κανω εμβολιο.
Δεν ειμαι ανεγκεφαλος.
Δεν ειμαι ανεγκεφαλος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 111 Απαντήσεις
- 4704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre