Γερμανία - Ισπανία σήμερα στον απόηχο του 8-2.
Η Ελλάδα παίζει με τη Σλοβενία για τη league C εκτός.
Επίσης Τουρκία - Ουγγαρία league B. Η νέα Ουγγαρία μπορεί να κερδίσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Nations League
- wooded glade
UEFA Nations League
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: UEFA Nations League
Έχομεν ήδη νήμα για νέσχιονς λιγκ εδώ και 2 χρόνια, βρε ακαμάτη αλογατάρη!
viewtopic.php?p=225250#p225250
Τι παιδεύεσαι και ξανα ανοίγεις?
viewtopic.php?p=225250#p225250
Τι παιδεύεσαι και ξανα ανοίγεις?
Άσε μας με τους Ουγγρους! Πιο σκ@τ@ ομάδα δεν έχω ξαναδεί! Οι τύποι εμ δεν παίζουν ποδόσφαιρο, εμ έχουν για τον π@τσο παίκτες, εμ χάνουν και από την Ανδόρρα, αλλά στο τέλος πως τους τα φέρνει η τύχη και προκρίνονται! Δεν υπάρχει...wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2020, 09:13 Γερμανία - Ισπανία σήμερα στον απόηχο του 8-2.
Λες και το σύμπαν συνομοτεί υπέρ τους.
Και μην μου πείτε για την Ελλάδα πριν 10 χρόνια, γιατί και η Ελλάδα τότε μπορεί να μην έπαιζε ποδόσφαιρο τα, αλλα και πολύ καλυτερους παίκτες από ότι έχει η Ουγγαρία σήμερα, είχε και αποτελέσματα έφερνε. Δεν έχανε από ομάδες όπως η Ανδόρρα. Αντίθετα κέρδιζε εύκολα ομάδες όπως η Κροατία και η Σλοβακία, που την Ουγγαρία την έχουν για πρωινό...
- wooded glade
Δεν είναι η ομάδα του Τίχυ και του Άλμπερτ αλλά κάνει comeback.Fipps έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:19Άσε μας με τους Ουγγρους! Πιο σκ@τ@ ομάδα δεν έχω ξαναδεί! Οι τύποι εμ δεν παίζουν ποδόσφαιρο, εμ έχουν για τον π@τσο παίκτες, εμ χάνουν και από την Ανδόρρα, αλλά στο τέλος πως τους τα φέρνει η τύχη και προκρίνονται! Δεν υπάρχει...wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2020, 09:13 Γερμανία - Ισπανία σήμερα στον απόηχο του 8-2.
Και μην μου πείτε για την Ελλάδα πριν 10 χρόνια, γιατί και η Ελλάδα τότε μπορεί να μην έπαιζε ποδόσφαιρο τα, αλλα και πολύ καλυτερους παίκτες από ότι έχει η Ουγγαρία σήμερα, είχε και αποτελέσματα έφερνε. Δεν έχανε από ομάδες όπως η Ανδόρρα. Αντίθετα κέρδιζε εύκολα ομάδες όπως η Κροατία και η Σλοβακία, που την Ουγγαρία την έχουν για πρωινό...
Αρχιδι@ comeback κάνει! Ας μην τα έκανε όλα μπουρδέλο με τα nations league και τις δεύτερες ευκαιρίες η UEFA και θα σου λεγα εάν θα έβλεπαν ποτέ τους τελικά ξανά...wooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:22Δεν είναι η ομάδα του Τίχυ και του Άλμπερτ αλλά κάνει comeback.Fipps έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:19Άσε μας με τους Ουγγρους! Πιο σκ@τ@ ομάδα δεν έχω ξαναδεί! Οι τύποι εμ δεν παίζουν ποδόσφαιρο, εμ έχουν για τον π@τσο παίκτες, εμ χάνουν και από την Ανδόρρα, αλλά στο τέλος πως τους τα φέρνει η τύχη και προκρίνονται! Δεν υπάρχει...wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2020, 09:13 Γερμανία - Ισπανία σήμερα στον απόηχο του 8-2.
Και πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ουγγαρία. Μακάρι να ξαναερχοταν μια Ουγγαρία όπως αυτή του 80. Αλλά όχι και να περνάνε αυτά τα παρτάλια...Περισυ χάσανε από την Ανδόρρα και σήμερα προκρίθηκαν στα τελικά του Euro. Αν είναι δυνατόν!
Προσωπικά θεωρώ πως το παλιό σύστημα με τους ομίλους και τα μπαράζ είναι πιο αξιοκρατικό και με αυτό το σύστημα τέτοιες ομάδες δεν θα περνούσαν.
- wooded glade
3-0 τα μεμέτια on aggregate.Fipps έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:30Αρχιδι@ comeback κάνει! Ας μην τα έκανε όλα μπουρδέλο με τα nations league και τις δεύτερες ευκαιρίες η UEFA και θα σου λεγα εάν θα έβλεπαν ποτέ τους τελικά ξανά...wooded glade έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:22Δεν είναι η ομάδα του Τίχυ και του Άλμπερτ αλλά κάνει comeback.Fipps έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 19:19
Άσε μας με τους Ουγγρους! Πιο σκ@τ@ ομάδα δεν έχω ξαναδεί! Οι τύποι εμ δεν παίζουν ποδόσφαιρο, εμ έχουν για τον π@τσο παίκτες, εμ χάνουν και από την Ανδόρρα, αλλά στο τέλος πως τους τα φέρνει η τύχη και προκρίνονται! Δεν υπάρχει...
Και πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ουγγαρία. Μακάρι να ξαναερχοταν μια Ουγγαρία όπως αυτή του 80. Αλλά όχι και να περνάνε αυτά τα παρτάλια...Περισυ χάσανε από την Ανδόρρα και σήμερα προκρίθηκαν στα τελικά του Euro. Αν είναι δυνατόν!
Προσωπικά θεωρώ πως το παλιό σύστημα με τους ομίλους και τα μπαράζ είναι πιο αξιοκρατικό και με αυτό το σύστημα τέτοιες ομάδες δεν θα περνούσαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-