!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αποτυχία του εγχειρήματος του Υπουργείου Παιδείας
Re: Η αποτυχία του εγχειρήματος του Υπουργείου Παιδείας
γιατί όλοι βρίζουν υπουργο και υπουργειο στο νετ;
πάλι έκανε το θαυμα της η πλατφορμα;
Κόλλαγε όντως πάρα πολύ σήμερα για τα δημοτικά το μεσημέρι.Fluffy έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 17:14 γιατί όλοι βρίζουν υπουργο και υπουργειο στο νετ;

με 2 κολοκυθες και 2 κινητα
- Hector Buas
Fake news. Ποιός θα το περίμενε από τους αριστερούς?
https://twitter.com/hellasspecial/statu ... 66881?s=20
Ο συγκεκριμένος το έχει ξανακάνει και έιχε ξαναπιαστεί. Αλλά είναι τόσο ανόητος που δεν βάζει μυαλό...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΜπλεΜπουμπυς
Και κάπως ετσι κύλησε η πρώτη βδομαδα τηλεκπαίδευσης
Ένα Xanax παρακαλώ στο 42
Κουράγιο στον ..... Στύγιος
και σε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, γείτονες,συμπολίτες....κατσαριδες και τρωκτικα.
https://www.facebook.com/tcschot/posts/4051892221504084
Στύγιος
Ένα Xanax παρακαλώ στο 42
Κουράγιο στον ..... Στύγιος
και σε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, γείτονες,συμπολίτες....κατσαριδες και τρωκτικα.
Στύγιος
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ντάξει ,έχει "στρώσει" το πράγμα , με εξαίρεση την 4η ώρα που άλλοτε ακουγόμουν σα να μιλούσα απ' το πηγάδι κι άλλοτε είχα επιστροφή 
"Πνευματική" κόπωση πάντως βλέπω- βλέπουμε στους μαθητές την τελευταία βδομάδα και αυξανόμενη απροθυμία. Επειδή τηρούμε και απουσίες ηλεκτρονικά, βλέπουμε να εντείνεται ο αριθμός.
Θλιβερό υποκατάστατο η τηλεκπαίδευση
Θλιβερό υποκατάστατο η τηλεκπαίδευση
Αυτό το κρατάω, για να το παίξω την 23η Δεκεμβρίου ,τελευταία μέρα της ημιμαθούς αποβλακωτικής εκπαίδευσηςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 15:52 ....
Στύγιος
Γυμνάσια
Υπενθυμίζεται ότι στο Γυμνάσιο, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ΠΔ 126/2016, για την αξιολόγηση του/της μαθητή/τριας συνεκτιμώνται:
Η συνολική συμμετοχή του/της στη μαθησιακή διαδικασία, από την οποία ο/η εκπαιδευτικός σχηματίζει εικόνα για τις γνώσεις, την κατανόηση εννοιών και φαινομένων, τις δεξιότητες επίλυσης προβλήματος, τις επικοινωνιακές δεξιότητες, την κριτική σκέψη, τη δημιουργικότητα κτλ., οι εργασίες που εκτελεί ο/η μαθητής/τρια στο πλαίσιο της καθημερινής μαθησιακής διαδικασίας στο σχολείο ή στο σπίτι, ατομικά ή ομαδικά, οι συνθετικές δημιουργικές εργασίες, ατομικές ή ομαδικές, οι διαθεματικές εργασίες, οι ωριαίες γραπτές δοκιμασίες και οι ολιγόλεπτες γραπτές δοκιμασίες (τεστ).
Διαγώνισμα μέσω webeχ;
Ευτυχώς που πρόλαβα και τα έβαλα ο πούστης πριν την καραντίνα.
Υπενθυμίζεται ότι στο Γυμνάσιο, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ΠΔ 126/2016, για την αξιολόγηση του/της μαθητή/τριας συνεκτιμώνται:
Η συνολική συμμετοχή του/της στη μαθησιακή διαδικασία, από την οποία ο/η εκπαιδευτικός σχηματίζει εικόνα για τις γνώσεις, την κατανόηση εννοιών και φαινομένων, τις δεξιότητες επίλυσης προβλήματος, τις επικοινωνιακές δεξιότητες, την κριτική σκέψη, τη δημιουργικότητα κτλ., οι εργασίες που εκτελεί ο/η μαθητής/τρια στο πλαίσιο της καθημερινής μαθησιακής διαδικασίας στο σχολείο ή στο σπίτι, ατομικά ή ομαδικά, οι συνθετικές δημιουργικές εργασίες, ατομικές ή ομαδικές, οι διαθεματικές εργασίες, οι ωριαίες γραπτές δοκιμασίες και οι ολιγόλεπτες γραπτές δοκιμασίες (τεστ).
Διαγώνισμα μέσω webeχ;
Ευτυχώς που πρόλαβα και τα έβαλα ο πούστης πριν την καραντίνα.
Αφηγηθείτε το σενάριο μιας κινηματογραφικής ταινίας ή ενός θεατρικού έργου που παρακολουθήσατε και σας άρεσε. Την αφήγησή σας θα διαβάσετε μετά στους συμμαθητές σας που δεν είδαν το έργο αυτό.
Εργασία στην e-class ,δηλαδή η χαρά του copy -paste.
Εργασία στην e-class ,δηλαδή η χαρά του copy -paste.
Εγω τα σταματησα τα δικά μου απο το τσίρκο που λέγεται τηλεκπαιδευση. Οταν ανοιξουν τα σχολεια με το κάλο θα μάθουν ότι χρειάζεται, μεχρι τότε μονοι μας στο σπίτι θα τους δείχνουμε τα γραμματακια και τους αριθμους (διδυμα σε προνήπιο). Είμασταν καθε μεσημέρι όλοι οι γονείς με τα παιδια πανω απο εναν υπολογιστη με τα παιδια να βαριουνται μετα απο λιγο και να τα κυνηγάμε να κάτσουν μπροστά στην οθόνη, Απελπισία.
'Eχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ ως βλάκας αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό. Ρωτάω σε μερικά τμήματα της Β΄ γυμνασίου και μου απαντάει η σιωπή . Στην Α' και στη Γ ' "σκοτώνονται" να μου απαντήσουν .Ντρές έγραψε: 12 Δεκ 2020, 12:38 Εγω τα σταματησα τα δικά μου απο το τσίρκο που λέγεται τηλεκπαιδευση. Οταν ανοιξουν τα σχολεια με το κάλο θα μάθουν ότι χρειάζεται, μεχρι τότε μονοι μας στο σπίτι θα τους δείχνουμε τα γραμματακια και τους αριθμους (διδυμα σε προνήπιο). Είμασταν καθε μεσημέρι όλοι οι γονείς με τα παιδια πανω απο εναν υπολογιστη με τα παιδια να βαριουνται μετα απο λιγο και να τα κυνηγάμε να κάτσουν μπροστά στην οθόνη, Απελπισία.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Το υπουργείο παιδείας για πρώτη φορά, γράφει στ' αρχίδια του την αναρχοκομμουνισμένη πρυτανοσυντεχνεία, ακούει την κοινωνία που θέλει νομιμότητα και τάξη, και χώνει στα πανεπιστήμια μόνιμη αστυνομία και φύλαξη (υποθέτω κάμερες παρακολούθησης και κάρτα εισόδου). Μόνο και μόνο γι' αυτό είμαστε #MeTiNiki. Ντάξει δεν ξέρω αν με το πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα αρκούν οι άοπλοι αστυνομικοί, εγώ θα ήθελα να έχουν και κάνα τέιζερ, αλλά είναι ένα τεράστιο βήμα που κανένας προηγούμενος δεν τόλμησε ούτε να σκεφτεί.
-_-
στα προνηπια μπορεις να τους δειξεις γραμματακια και κοτουλες και παπακια ... σε Γυμνασιο Λυκειο ξερεις ποσο διαβασμα χρειαζεσαι εσυ και η συζηγος για να βοηθησεις ...? δεν ξερεις αλλα θα το μαθεις οταν φτασει η ωραΝτρές έγραψε: 12 Δεκ 2020, 12:38 Εγω τα σταματησα τα δικά μου απο το τσίρκο που λέγεται τηλεκπαιδευση. Οταν ανοιξουν τα σχολεια με το κάλο θα μάθουν ότι χρειάζεται, μεχρι τότε μονοι μας στο σπίτι θα τους δείχνουμε τα γραμματακια και τους αριθμους (διδυμα σε προνήπιο). Είμασταν καθε μεσημέρι όλοι οι γονείς με τα παιδια πανω απο εναν υπολογιστη με τα παιδια να βαριουνται μετα απο λιγο και να τα κυνηγάμε να κάτσουν μπροστά στην οθόνη, Απελπισία.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 430 Απαντήσεις
- 11422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-