(σοβαρά μιλάω)
http://www.instructables.com/id/How-to- ... silent-ai/
Από το 2001 που αγόρασα το ζανούσι, δουλεύει απροβλημάτιστα.stergiosbik έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 11:52 Κι εμεις περυσι πεταξαμε στο χωριο ενα Zanussi ψυγειο που το ειχαμε αγορασει το 1973!![]()
Ακομη δουλευε το ατιμο αλλα δεν χρειαζοτανε πια και επιανε και χωρο στο υπογειο.
Η σημερινη Zanussi δεν εχει καμμια σχεση με την παλια σε αξιοπιστια.
Τωρα πια βγαζει κακοκατασκευασμενες και φθηνες συσκευες.
Για δες η Liebherr! Ήξερα ότι κατασκευάζει κρένια, αλλά τώρα βλέπω είναι μεγάλο θηρίο!Αγις έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 16:11Κοιταξε κάτι σε Liebherr - βάλε κουμπαρά να μαζέψεις 100 -150 ευρώ ακόμα η πάρε μικρότερο.
Και μπουλντόζες φτιάχνει.
ρε φίλε άμα είναι στο εξοχικό σημαίνει έχει δουλέψει max 10 από αυτά τα 30 χρόνια. Δε συγκρίνεται με το φορτίο που αντιμετωπίζει ένα ψυγείο στην καθημερινότητα.enterprise-psi έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 11:22 Τον κακό του τον καιρό πες του του τεχνικού, έχουμε Samsung στο εξοχικό από τα πρώτα Nofrost 30 χρόνια δουλεύει ακόμα.
Πάνας έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 10:46 Εδώ και 6 μήνες όταν σβήνει κάνει ένα θόρυβο το μοτέρ λες και χτυπάς μπρίκια μεταξύ τους. Τις τελευταίες 4 μέρες έχει αποδυναμωθεί κατά πολύ η ψύξη.
Αρχίζω και συμβιβάζομαι με την σκέψη αγοράς άλλου ψυγείου γιατί το συγκεκριμένο είναι 18 χρονών και μίλησα με ψυκτικό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά να μην σκεφτώ για αλλαγή μοτέρ γιατί μετά μπορεί να βγάλει κάτι άλλο, τα σωληνάκια είναι ήδη παλιά και μπορεί να τρυπήσουν μελλοντικά κλπ...
Το μπάζετ που διαθέτω είναι 350€ και το ψυγείο που έχω σταμπάρει είναι ένα samsung
Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα; Το ψυγείο είναι inox... δεν θέλω άσπρα.