!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- hellegennes
Re: Κορονοϊός από την κινα
Καταπέλτης η μελέτη αν την διαβάσεις ολόκληρη. Δεν το περίμενα καθόλου. Εντελώς απροσδόκητο αποτέλεσμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αφού δεν την διάβασες ολόκληρηhellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 04:51 Καταπέλτης η μελέτη αν την διαβάσεις ολόκληρη. Δεν το περίμενα καθόλου. Εντελώς απροσδόκητο αποτέλεσμα.
The findings, however, should not be used to conclude that a recommendation for everyone to wear masks in the community would not be effective in reducing SARS-CoV-2 infections, because the trial did not test the role of masks in source control of SARS-CoV-2 infection.
νομίζω λένε απλά για τον αύγουστο, όχι τόσο παλιά όσο κατάλαβες.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 02:18 Ρητορικο το ερώτημα. Οι ίδιοι οι Κινέζοι έβγαιναν και έλεγαν ότι το έφερε στην Κίνα καποιος αμερικανος στρατιώτης που έπαιρνε μέρος σε κάτι στρατιωτικές επιδείξεις. Το ότι το βρήκαν σε εισαγωμενα κατεψυγμένα κρέατα, αφήνοντας να εννοηθεί αυτο που έγραψες, σημαίνει αλλαγή αφηγηματος.
Έχουμε κάνα νεκρό από εποχική γρίπη; Τι λένε τα στοιχεία;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- hellegennes
Την διάβασα όλην. Αυτό είναι disclaimer για να μην τους κάνει κανείς μήνυση, μην ζητήσει κάποιος απόσυρση της μελέτης, κτλ.enaon έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 05:41αφού δεν την διάβασες ολόκληρηhellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 04:51 Καταπέλτης η μελέτη αν την διαβάσεις ολόκληρη. Δεν το περίμενα καθόλου. Εντελώς απροσδόκητο αποτέλεσμα.
The findings, however, should not be used to conclude that a recommendation for everyone to wear masks in the community would not be effective in reducing SARS-CoV-2 infections, because the trial did not test the role of masks in source control of SARS-CoV-2 infection.
Η αιτιολόγηση είναι self-defeating γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει τέτοια μελέτη με υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Εξάλλου, απ' την στιγμή που τα αποτελέσματα δείχνουν μηδενική στατιστική επίδραση στην πιθανότητα να κολλήσει αυτός που φοράει την μάσκα, γιατί πιστεύεις ότι θα έδειχνε κάτι διαφορετικό αν φορούσε και αυτός που μεταδίδει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακριβώς επειδή κατάλαβα πότε ήρθαν αυτα τα κρέατα, έγραψα πως αφήνουν να εννοηθεί.enaon έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 05:41αφού δεν την διάβασες ολόκληρηhellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 04:51 Καταπέλτης η μελέτη αν την διαβάσεις ολόκληρη. Δεν το περίμενα καθόλου. Εντελώς απροσδόκητο αποτέλεσμα.
The findings, however, should not be used to conclude that a recommendation for everyone to wear masks in the community would not be effective in reducing SARS-CoV-2 infections, because the trial did not test the role of masks in source control of SARS-CoV-2 infection.νομίζω λένε απλά για τον αύγουστο, όχι τόσο παλιά όσο κατάλαβες.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 02:18 Ρητορικο το ερώτημα. Οι ίδιοι οι Κινέζοι έβγαιναν και έλεγαν ότι το έφερε στην Κίνα καποιος αμερικανος στρατιώτης που έπαιρνε μέρος σε κάτι στρατιωτικές επιδείξεις. Το ότι το βρήκαν σε εισαγωμενα κατεψυγμένα κρέατα, αφήνοντας να εννοηθεί αυτο που έγραψες, σημαίνει αλλαγή αφηγηματος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- NewModelArmy
Τα αποτελέσματα της Δανεζικης έρευνας στηρίζονται στην παραδοχη οτι αυτοι που συμμετείχαν λενε την αλήθεια για το οτι φορουσαν συνεχώς τη μασκα. Δεν τους ελεγχε κανενας, μπορεί να τη φορουσαν στο αυτι, στο πηγουνι η και καθολου.
Η μασκα ειναι επικίνδυνη με την εννοια οτι αν την μολυνες (επειδή την εβαλες στην τσέπη, την έπιασες με τα χέρια) τοτε βάζοντας την στην μύτη για ακρετη ωρα θα κολλήσεις σίγουρα.
μα τα κρέατα λένε ήρθαν 7 αυγούστου, τι σχέση έχει με την αρχή της πανδιμίας και τον συνειρμό που κάνεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 08:41 Ακριβώς επειδή κατάλαβα πότε ήρθαν αυτα τα κρέατα, έγραψα πως αφήνουν να εννοηθεί.
χάνεις το νόημα της προπαγάνδας νομίζω, ο στόχος της ενημέρωσης ειναι να δείξει οτι η κίνα δεν έχει πλέον κρούσματα δικά της, αλλά κινδυνεύει απο τους άλλους που δεν προσέχουν.
μπορεί οκ, αλλά παραμένουμε στο στάδιο όπου δεν υπάρχει μελέτη υπέρ ή κατά της χρήσης. Και πρακτικά να το δούμε ειναι λίγο ανόητο να κάνουν ερευνα για την περίπτωση που φοράει μόνο ο δέκτης μασκα, τι νόημα έχει, σίγουρα ο πομπός ειναι εκείνος που πρέπει να μετρήσουν πόσο επιρρεάζει αν φορά μασκα.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 06:36 Την διάβασα όλην. Αυτό είναι disclaimer για να μην τους κάνει κανείς μήνυση, μην ζητήσει κάποιος απόσυρση της μελέτης, κτλ.
Η αιτιολόγηση είναι self-defeating γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει τέτοια μελέτη με υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Εξάλλου, απ' την στιγμή που τα αποτελέσματα δείχνουν μηδενική στατιστική επίδραση στην πιθανότητα να κολλήσει αυτός που φοράει την μάσκα, γιατί πιστεύεις ότι θα έδειχνε κάτι διαφορετικό αν φορούσε και αυτός που μεταδίδει;
Ειδικα σε αυτο το σημειο,εγω θα περιμενα οι μασκοφοροι να εχουν κολλησει 45 ιουςhellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 04:51 Καταπέλτης η μελέτη αν την διαβάσεις ολόκληρη. Δεν το περίμενα καθόλου. Εντελώς απροσδόκητο αποτέλεσμα.
Secondary Outcomes
In the mask group, 9 participants (0.5%) were positive for 1 or more of the 11 respiratory viruses other than SARS-CoV-2, compared with 11 participants (0.6%) in the control group (between-group difference, −0.1 percentage point [CI, −0.6 to 0.4 percentage point]; P = 0.87) (OR, 0.84 [CI, 0.35 to 2.04]; P = 0.71). Positivity for any virus, including SARS-CoV-2, occurred in 9 mask participants (0.5%) versus 16 control participants (0.8%) (between-group difference, −0.3 percentage point [CI, −0.9 to 0.2 percentage point]; P = 0.26) (OR, 0.58 [CI, 0.25 to 1.31]; P = 0.19).
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
υπάρχει μία περίπτωση οι γιατροί του κόσμου όλου να ήταν ανόητοι έως πρόσφατα, να μην είχαν καταλάβει οτι έχουν στα χέρια τους το υπερόπλο που προστατεύει απο κάθε ιό του αναπνευστικού, να ήταν αυτή η πανδημία μια ευκαιρία για την μεγαλύτερη ιατρική ανακάλυψη του αιώνα. Δύσκολο πάντως.GoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 16:50 Ειδικα σε αυτο το σημειο,εγω θα περιμενα οι μασκοφοροι να εχουν κολλησει 45 ιους![]()
- hellegennes
enaon έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 16:47 μπορεί οκ, αλλά παραμένουμε στο στάδιο όπου δεν υπάρχει μελέτη υπέρ ή κατά της χρήσης. Και πρακτικά να το δούμε ειναι λίγο ανόητο να κάνουν ερευνα για την περίπτωση που φοράει μόνο ο δέκτης μασκα, τι νόημα έχει, σίγουρα ο πομπός ειναι εκείνος που πρέπει να μετρήσουν πόσο επιρρεάζει αν φορά μασκα.
Όχι, η μελέτη είναι ξεκάθαρα μη υποστηρικτική της χρήσης βάσει των αποτελεσμάτων της. Δεν μου εξήγησες γιατί από 0 επίδραση να έχουμε στατιστικά σημαντική επίδραση αν φοράει και ο πομπός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για το λοκνταουν λες;enaon έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 16:56υπάρχει μία περίπτωση οι γιατροί του κόσμου όλου να ήταν ανόητοι έως πρόσφατα, να μην είχαν καταλάβει οτι έχουν στα χέρια τους το υπερόπλο που προστατεύει απο κάθε ιό του αναπνευστικού, να ήταν αυτή η πανδημία μια ευκαιρία για την μεγαλύτερη ιατρική ανακάλυψη του αιώνα. Δύσκολο πάντως.GoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 16:50 Ειδικα σε αυτο το σημειο,εγω θα περιμενα οι μασκοφοροι να εχουν κολλησει 45 ιους![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ελα μωρέ χέλη, ο πομπός πετάει σταγονίδια από το στόμα, ο δέκτης τα λαμβάνει. Αν φοράει μάσκα ο δέκτης κολλάνε πάνω στην μάσκα του, τα λαμβάνει πάλι, δεν αλλάξει κάτι, αν φορά ο πομπός μέρος μένει στην μασκα του, ή έστω αυτή είναι η ιδέα που πρέπει να μετρήσουν.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 16:57 Όχι, η μελέτη είναι ξεκάθαρα μη υποστηρικτική της χρήσης βάσει των αποτελεσμάτων της. Δεν μου εξήγησες γιατί από 0 επίδραση να έχουμε στατιστικά σημαντική επίδραση αν φοράει και ο πομπός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2933 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις