Mπύρα και μεζές στην δουλειά πρέπει να φάνταζε φυσιολογικό στα 90ς.
Μετά φταίνε οι Ευρωπαίοι που χρεοκοπήσαμε.
Mπύρα και μεζές στην δουλειά πρέπει να φάνταζε φυσιολογικό στα 90ς.
Αυτή η μπάντα έχει ξαναμπεί, μάλλον πάλι από ΄σένα
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
μην κολλάς σε λεπτομέρειες
Στο δημόσιο, ναι. Η μάνα μου δούλευε στα κεντρικά του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, στην Αριστοτέλους. Όσες φορές πήγα έπαιζαν δυνατά τσιφτετέλια, έπιναν ούζα, έτρωγαν και λέγανε μαλακίες μεταξύ τους.Δημοκρατικός έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 22:01 Mπύρα και μεζές στην δουλειά πρέπει να φάνταζε φυσιολογικό στα 90ς.
Μετά φταίνε οι Ευρωπαίοι που χρεοκοπήσαμε.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 06:46Στο δημόσιο, ναι. Η μάνα μου δούλευε στα κεντρικά του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, στην Αριστοτέλους. Όσες φορές πήγα έπαιζαν δυνατά τσιφτετέλια, έπιναν ούζα, έτρωγαν και λέγανε μαλακίες μεταξύ τους.Δημοκρατικός έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 22:01 Mπύρα και μεζές στην δουλειά πρέπει να φάνταζε φυσιολογικό στα 90ς.
Η μάνα μου βγήκε στην σύνταξη στα 45. Ούτε μια φορά στην ζωή της δεν πήγε στην ώρα της. Κάθε μέρα έπαιρνε συναδέλφους της τηλέφωνο να της χτυπήσουν την κάρτα. Βέβαια ήταν εξυπηρετική και συνεπής κατά τα άλλα. Κάθε τρεις και πέντε μάς έφερναν ποτά, γλυκά και καφέδες για να την ευχαριστήσουν για την εξυπηρέτηση. Τόσο εξωπραγματικό φάνταζε να εξυπηρετηθείς από το ελληνικό δημόσιο στα τέλη του 20ού αιώνα.