Άσχετα μ αυτό, χωρίς τον Ομπλακ 2 με 3 θα τρώγανε.adon99 έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:38 Ναι χρειαζοτανε ο ομπλακ για να παρουνε ισοπαλια απο τον γιακουμακη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Nations League
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: UEFA Nations League
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
arisordeath
επρεπε να πουμε τα καλυτερα για την εθνικη υπερηφανιαjason έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:50Εσύ γιατί αισθάνθηκες την ανάγκη να μιλήσεις για γραμμένους σε γκελα της ελλαδας; στο πε το 10 ή ο καρπετ;arisordeath έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:48ωχ,του θιξαμε τον υπαλληλο..δικαιολογειται,με βραζιλιες και γερμανιες επαιζε![]()
δεν προχωραει με τον υπαλληλο σας τι να κανουμε;
Μονο 5 θα τρωγανε. Χατ τρικ ο παιχταρας ο γιακουμακης και απο ενα παυλιδης-μαυριας
Όταν έτρωγε πουτσες ο γκιρτζικης και ο βαγγελας από φεροες έγραψες τπτ; Ρητορικό το ερώτημαarisordeath έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:52επρεπε να πουμε τα καλυτερα για την εθνικη υπερηφανιαjason έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:50Εσύ γιατί αισθάνθηκες την ανάγκη να μιλήσεις για γραμμένους σε γκελα της ελλαδας; στο πε το 10 ή ο καρπετ;arisordeath έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:48
ωχ,του θιξαμε τον υπαλληλο..δικαιολογειται,με βραζιλιες και γερμανιες επαιζε![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
γιαυτο μια ζωη θα ειστε στην φαπα διασυλλογικα και σε εθνικο επιπεδο,λυπαμαι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
arisordeath
σκατα τοτε,σκατα και τωρα,στα αρχιδια μας ο βαγγελας και ο καθε παπαρας που αναφερεις.jason έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:54Όταν έτρωγε πουτσες ο γκιρτζικης και ο βαγγελας από φεροες έγραψες τπτ; Ρητορικό το ερώτημαarisordeath έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:52επρεπε να πουμε τα καλυτερα για την εθνικη υπερηφανιαjason έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:50
Εσύ γιατί αισθάνθηκες την ανάγκη να μιλήσεις για γραμμένους σε γκελα της ελλαδας; στο πε το 10 ή ο καρπετ;![]()
εσυ νιωθεις την αναγκη να καλυψεις τον υπαλληλο..
Στείλε μου λίγο πότε έκραξες γκιρτζικη στα σκατα τότε όπως κράζεις στα σκατα τώρα και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σουarisordeath έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:56σκατα τοτε,σκατα και τωρα,στα αρχιδια μας ο βαγγελας και ο καθε παπαρας που αναφερεις.jason έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:54Όταν έτρωγε πουτσες ο γκιρτζικης και ο βαγγελας από φεροες έγραψες τπτ; Ρητορικό το ερώτημαarisordeath έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:52
επρεπε να πουμε τα καλυτερα για την εθνικη υπερηφανια![]()
Αλλιώς θέλει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
1 θα έτρωγαν, για την ακρίβεια. Εγώ μόνο εκεινο το γυριστό του Παυλίδη είδα να πηγαίνει μεσα. Τα υπόλοιπα σουτ ουτε το δοκάρι δεν κατάφερναν να γλείψουν. Απο το 10' και μετά τουλαχιστον, μιλάω εγω, που αρχισα να βλεπω το ματς. Πριν το 10' δεν ειδα τι παιζόταν, αργησα να συντονιστω.lonelyrider έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:52Άσχετα μ αυτό, χωρίς τον Ομπλακ 2 με 3 θα τρώγανε.adon99 έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:38 Ναι χρειαζοτανε ο ομπλακ για να παρουνε ισοπαλια απο τον γιακουμακη
-
arisordeath
για ποιον να χαρω ρε βλακα,για τον βαγγελα;εισαι χαζο;αλλος νιωθει την αναγκη να υπερασπιστει τον γραμμενο.jason έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:00Στείλε μου λίγο πότε έκραξες γκιρτζικη στα σκατα τότε όπως κράζεις στα σκατα τώρα και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σουarisordeath έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:56σκατα τοτε,σκατα και τωρα,στα αρχιδια μας ο βαγγελας και ο καθε παπαρας που αναφερεις.jason έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:54
Όταν έτρωγε πουτσες ο γκιρτζικης και ο βαγγελας από φεροες έγραψες τπτ; Ρητορικό το ερώτημα
για τον φετφατζιδη που δεν πηρε κραζαμε τον φαντσιπ,οποτε τωρα ξανακραζουμε..
Κατάλαβαarisordeath έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:05για ποιον να χαρω ρε βλακα,για τον βαγγελα;εισαι χαζο;αλλος νιωθει την αναγκη να υπερασπιστει τον γραμμενο.jason έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:00Στείλε μου λίγο πότε έκραξες γκιρτζικη στα σκατα τότε όπως κράζεις στα σκατα τώρα και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σουarisordeath έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:56
σκατα τοτε,σκατα και τωρα,στα αρχιδια μας ο βαγγελας και ο καθε παπαρας που αναφερεις.
Ξαναστείλε μου πότε εκραξες γκιρτζικη και βαγγελα αφού είναι ίδια σκατα
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Άλλο ένα που θυμαμαι σίγουρα είναι σουτ του Μπακασέτα που πήγαινε στο γάμμα και το βγαλε κι αυτό. Κι άλλο νομίζω που πηγε βεβαια σχεδόν πάνω του.vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:031 θα έτρωγαν, για την ακρίβεια. Εγώ μόνο εκεινο το γυριστό του Παυλίδη είδα να πηγαίνει μεσα. Τα υπόλοιπα σουτ ουτε το δοκάρι δεν κατάφερναν να γλείψουν. Απο το 10' και μετά τουλαχιστον, μιλάω εγω, που αρχισα να βλεπω το ματς. Πριν το 10' δεν ειδα τι παιζόταν, αργησα να συντονιστω.lonelyrider έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:52Άσχετα μ αυτό, χωρίς τον Ομπλακ 2 με 3 θα τρώγανε.adon99 έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 23:38 Ναι χρειαζοτανε ο ομπλακ για να παρουνε ισοπαλια απο τον γιακουμακη
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Εντωμεταξυ τον μαυρια που τον θυμηθηκε ο πορτοφολας ο ολλανδος? Ειναι τρολ μαλλον αυτος στον παγκο.Εφερε εναν που ακομα και πριν χρονια στα "καλα" του ηταν το απολυτο μηδεν και τον φερνει τωρα που δεν τον θυμαται ουτε η μανα του
-
arisordeath
γραφεις τα ιδια και τα ιδια και καταντας γραφικος.jason έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:09Κατάλαβαarisordeath έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:05για ποιον να χαρω ρε βλακα,για τον βαγγελα;εισαι χαζο;αλλος νιωθει την αναγκη να υπερασπιστει τον γραμμενο.jason έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:00
Στείλε μου λίγο πότε έκραξες γκιρτζικη στα σκατα τότε όπως κράζεις στα σκατα τώρα και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου
Ξαναστείλε μου πότε εκραξες γκιρτζικη και βαγγελα αφού είναι ίδια σκατα
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει
οσο και να προσπαθεις ομως,ο υπαλληλος σας δεν..
ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ
- Eθνικοκοινωνιστης
δλδ σοβαρα τωρα νομιζετε οτι ο γραμμενος φταιει για αυτο το χαλι? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος