Κάπως έτσι χαράκωσε και τα δύο μικρά η τρελολουλού, το φουντωτό είναι απίστευτο νιντζάκι και δεν το πέτυχε.Λοξίας έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 15:58Σ' ευχαριστεί...να δούμε αν θα συνεχίσει να είναι.
Το πάει φιρί φιρί να του κατεβάσει τη μούρη ο μεγάλος.
Θέλει να παίξει και ορμάει κατά πάνω του, πηδώντας σαν τρελό.
Ο μεγάλος αγριεύει, κάνει χσσσσσ, βγάζει νύχια και τραβάει χαστούκια αλλά δεν τον πετυχαίνει.
Μην τον πετύχει φοβάμαι...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα την βγάλεις την άκρη εσύ, πάντως είναι υπερβολικά γλυκό το σκατόγατο για να το αφήσεις.
.
.
Πηδάνε ψηλά στον αέρα τα μαλακιστήρια και παλεύουν, είναι απίστευτα.
Σκαρφαλώνουν στα μεγάλα τα δέντρα μέχρι ψηλά απάνου σε χρόνο dt.
Σκαρφαλώνουν στα μεγάλα τα δέντρα μέχρι ψηλά απάνου σε χρόνο dt.
.
.
Βρε είναι πολύ γλυκούλι λέμε...κουρνιάζει στην αγκαλιά και τρίζει όλο το δωμάτιο...sys3x έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 16:00 Θα την βγάλεις την άκρη εσύ, πάντως είναι υπερβολικά γλυκό το σκατόγατο για να το αφήσεις.
Αλλά δεν τον βλέπω τον μεγάλο να το αποδέχεται.
Κάτι θα γίνει όμως, κάποιος θα τον πάρει...
Πάντα υπάρχει και αυτή η λύση ναι, μπορείς να το πουλήσεις, εγώ πούλησα φέτο 2.Λοξίας έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 16:04Βρε είναι πολύ γλυκούλι λέμε...κουρνιάζει στην αγκαλιά και τρίζει όλο το δωμάτιο...sys3x έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 16:00 Θα την βγάλεις την άκρη εσύ, πάντως είναι υπερβολικά γλυκό το σκατόγατο για να το αφήσεις.![]()
Αλλά δεν τον βλέπω τον μεγάλο να το αποδέχεται.
Κάτι θα γίνει όμως, κάποιος θα τον πάρει...
.
.
Τι λες βρε χαζοπούλι; Παλιοζωέμπορα...sys3x έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 16:05 Πάντα υπάρχει και αυτή η λύση ναι, μπορείς να το πουλήσεις, εγώ πούλησα φέτο 2.
Άκου να το πουλήσω!
Αν τον θελήσει κάποιος, θα τον δώσω με την προίκα του. Κλειστή τουαλέτα, ατσάλινο δοχείο φαγητού και νερού, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος κ.λπ.
Και γω αυτό έκανα, έκανα πάσα στις δύο φοιτητριούλες που έσπρωξα τη Σαμπρίνα και την αδερφή της για μιά βδομάδα+ γατοτροφές που είχα στοκάρει για την υπόλοιπη γατοπαρέα της "γειτονιάς".Λοξίας έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 17:41Τι λες βρε χαζοπούλι; Παλιοζωέμπορα...sys3x έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 16:05 Πάντα υπάρχει και αυτή η λύση ναι, μπορείς να το πουλήσεις, εγώ πούλησα φέτο 2.![]()
Άκου να το πουλήσω!
Αν τον θελήσει κάποιος, θα τον δώσω με την προίκα του. Κλειστή τουαλέτα, ατσάλινο δοχείο φαγητού και νερού, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος κ.λπ.
Έχει πλάκα πάντως, το μυαλό σας πάει κατευθείαν στα φταλέ, μετά από τόσο αγάπη που σας έδωσε και πήρε από σας ο γατούλης, είναι δυνατόν όταν έρχονται οι φοιτητριούλες μετά να μην αισθάνεσαι ότι τις πουλάς;
Ποιον κοροϊδεύετε ρε;
Για να σε προλάβω, όχι, δεν λέγανε και πολλά οι φοιτητριούλες.
.
.
Με καπάκι, σα σπιτάκι φαντάσου (με πόρτα), από επάνω να κλείνει να μη τα κάνει ταναπού λαό με την άμμο ρε.
Χελλόοου, δύο χιλιάδες και είκοσι εδώ.
.
.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
μυριζει? ειναι απο αυτα με τα εκατο τοσα ευρω?
Τι να μυρίζει ρε μλκ; τι λες; το γατοσπιτάκι - τουαλέτα;
Άμα βάζεις αρωματική άμμο μυρίζει, λεβάντα με γατοκακά, 10 εβραιώ τα πουλάνε νομίζω πάνω κάτω.
Για όσους έχουν βρωμόγατα στο σπίτι - μπαλκόνι σε διαμέρισμα ειδικά είναι μαστ.
.
.
- perseus
τι λε ρε ,ο δικος μου κατουραει στο μπαλκονι 15 μετρα μακρια και βρωμαει μεχρι εδω .sys3x έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:42Τι να μυρίζει ρε μλκ; τι λες; το γατοσπιτάκι - τουαλέτα;
Άμα βάζεις αρωματική άμμο μυρίζει, λεβάντα με γατοκακά, 10 εβραιώ τα πουλάνε νομίζω πάνω κάτω.
για βαλε φωτο.
Μήπως τον ποτίζεις τσίπουρα, δικέ μου;perseus έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:44τι λε ρε ,ο δικος μου κατουραει στο μπαλκονι 15 μετρα μακρια και βρωμαει μεχρι εδω .sys3x έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:42Τι να μυρίζει ρε μλκ; τι λες; το γατοσπιτάκι - τουαλέτα;
για βαλε φωτο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- perseus
οχι ρε το μωρο μου,εγω ειμαι ο ασπρος λυκος της οικογενειας.Feindflug έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:49Μήπως τον ποτίζεις τσίπουρα, δικέ μου;perseus έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:44τι λε ρε ,ο δικος μου κατουραει στο μπαλκονι 15 μετρα μακρια και βρωμαει μεχρι εδω .sys3x έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:42
Τι να μυρίζει ρε μλκ; τι λες; το γατοσπιτάκι - τουαλέτα;
για βαλε φωτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-