Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αστυνομικός που σκότωσε την γυναίκα του είχε πει στους συναδέλφους του ότι είχε πάρει μαζί του από την υπηρεσία του το όπλο, για την περίπτωση που το χρειαζόταν, λόγω της επιφυλακής για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Αυτή η λεπτομέρεια σχετικά με την τραγωδία το Ρέντη όπου αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη σύζυγό του κυκλοφορεί από χτες σε όλα τα ειδησεογραφικά site και πέρασε στα ψιλά!
Ενώ η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη λόγω και της χτεσινής απαγόρευσης για τις δημόσιες συναθροίσεις άνω των 4 ατόμων έως τις 18 Νοεμβρίου η είδηση αυτή δημιουργεί άσχημες συνεπαγωγές σχετικά με την καταστολή και την περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες άγριας καταστολής όπως για παράδειγμα το πέρασμα χειροπέδων σε 15χρονα παιδιά στη Καρδίτσα ή τις αγριότητες στα εξάρχεια
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3375 ... TgVOLiXKO8
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το δόγμα Νόμος και τάξη φέρνει "δυστυχήματα"
Το δόγμα Νόμος και τάξη φέρνει "δυστυχήματα"
Η πίεση στους αστυνομικούς για καταστολή και εγρήγορση, η τσίτα στη ζωή τους μπορεί να προκαλέσει κάποια δυστυχήματα για τους ίδιους και τους οικείους τους.
Re: Το δόγμα Νόμος και τάξη φέρνει "δυστυχήματα"
Δυστυχώς όπως και οι γιατροι πιέζονται και βρισκονται στα ορια τους το ίδιο συμβαίνει και με τους αστυνομικους με αποτελέσματα τραγικά είτε να κάνουν κακό στο άμεσο περιβάλλον τους είτε να χτυπάνε το λαό για να ξεθυμάνουν.
- Λίνο Βεντούρα
Σκύλεμα με την τσίμπλα στο μάτι. Μπράβο ακούραστε φλούφλη!
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
έχω άδικο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 07:37 Σκύλεμα με την τσίμπλα στο μάτι. Μπράβο ακούραστε φλούφλη!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Καλό είναι να τους αφαιρεθούν τα όπλα αφού δεν το έχουν. Σε διάστημα 3 εβδομάδων είχαμε 2 ατυχήματα με νεκρό
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Λίνο Βεντούρα
Ε, όχι και άδικο! Το δικό σου σκύλεμα είμαι δίκαιο!Fluffy έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 15:11έχω άδικο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 07:37 Σκύλεμα με την τσίμπλα στο μάτι. Μπράβο ακούραστε φλούφλη!
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 15:43Ε, όχι και άδικο! Το δικό σου σκύλεμα είμαι δίκαιο!Fluffy έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 15:11έχω άδικο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 07:37 Σκύλεμα με την τσίμπλα στο μάτι. Μπράβο ακούραστε φλούφλη!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
που διακρίνεις σκύλεμα στην διαπίστωση πως οι αστυνομικοι και οι γιατροι είναι πιεσμενοι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 15:43Ε, όχι και άδικο! Το δικό σου σκύλεμα είμαι δίκαιο!Fluffy έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 15:11έχω άδικο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 07:37 Σκύλεμα με την τσίμπλα στο μάτι. Μπράβο ακούραστε φλούφλη!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 172 Απαντήσεις