Οι ηγέτες των δεξιών ποτέ δεν φρόντιζαν για τον "λαό" τους. Χουντικοί, Αβγά, Νουδούληδες, βασιλιάδες κ.λπ. κοιτούσαν πάντα την καλοπέρασή τους και ποτέ τα κορόιδα που τους στήριζαν. Αν κάποιος θέλει ανταπόδοση στην ζωή του θα πρέπει να ψηφίζει κεντροαριστερά, αριστερά κ.λπ.wooded glade έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 15:23Υπήρχε απειλή κερενσκικού καθεστώτος ή τουλάχιστον το σύνθημα της εποχής "παρ τη μάνα σου και μπρος" ήταν κερενσκικό enough.stavmanr έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 15:09Δηλαδή υπήρχε η ανάγκη του πραξικοπήματος κι απλά δεν επικοινωνήθηκε σωστά από το επιτελείο;wooded glade έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 03:15 Το λάθος του Παπαδόπουλου ήταν ότι ποτέ δεν έπεισε τον λαό για την ανάγκη της παρουσίας του.
Το οξύμωρο είναι βέβαια ότι το σύνθημα ήταν εναντίον του king τον οποίο από king τον έκαναν ... από χωρίου εις χωρίον.
Μάλιστα τις παραμονές του δημοψηφίσματος του 1973 είχαν κυκλοφορήσει φέϊγ βολάν με τη φωτογραφία της Φρειδερίκης που έλεγε "θα ψηφίσετε
αυτήν, που έδιωξε τον νόμιμο πρωθυπουργό της χώρας, το γέρο της δημοκρατίας ;".
- Είσαι βλάκας που έχασες το πόδι σου για μένα. Έπρεπε να το χάσεις για την πατρίδα. Εγώ μια φορά στην υπηρεσία μου θα έχω έξυπνους ανθρώπους. Ναι ! Και αριστερούς που δεν ήθελαν να έχω τον ... θρόνο μου.
Φύγανε όλοι ... Και δεν γύρισε κάποιος να της πει "Μωρή ηλίθια, δεν ξέρεις πως ο βασιλιάς είναι πατρίδα και η πατρίδα o βασιλιάς ; Την πατρίδα συμβολίζεις και εσύ και ο σκατένιος θρόνος σου. Ένα σύμβολο είσαι. Αλλιώς σε τι νομίζεις πως διαφέρεις εσύ απ' την τελευταία ΕΠΟΝίτισσα ;"