!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Re: Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:39 Για σλαβική ποδολαγνεία θα περιμένεις να μας ανακαλύψει ο pyrros.
Στον pyrro, ακόμα και τα σκατά των Σλάβων μυρίζουν λεβάντα.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Τα άτομα (Έλληνες) που ξέρω και μυρίζει πολύ άσχημα ο ιδρώτας τους ή τα πόδια τους, έχουν λευκό δέρμα και μάλλον προγόνους Σλάβους.
Τυχαίο να είναι;
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Αίγαγρος έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:46
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:39 Για σλαβική ποδολαγνεία θα περιμένεις να μας ανακαλύψει ο pyrros.
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον ένας διαγωνισμός κοπροφαγίας ανάμεσα σε pyrro-Γιώργη. Με σλάβικες και γερμανικές κουράδες στο μενού του καθενός, ασφαλώς θα καταγράφονταν μυθικά ρεκόρ.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Νταρνάκας έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:54
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον ένας διαγωνισμός κοπροφαγίας ανάμεσα σε pyrro-Γιώργη. Με σλάβικες και γερμανικές κουράδες στο μενού του καθενός, ασφαλώς θα καταγράφονταν μυθικά ρεκόρ.
Παράταση και πολλά πέναλτυ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Μηχανικός έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:52 Τα άτομα (Έλληνες) που ξέρω και μυρίζει πολύ άσχημα ο ιδρώτας τους ή τα πόδια τους, έχουν λευκό δέρμα και μάλλον προγόνους Σλάβους.
Τυχαίο να είναι;
Μπορεί να είναι καθ' αυτού Δωριείς, απόγονοι της "ασπροχέρας Ελένης", όπως την αποκαλεί ο Όμηρος. Τι διάολο, αφού τα χέρια της ήταν άσπρα τα πόδια της θα ήταν λογικά κάτασπρα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Νταρνάκας έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:54
εντάξει, εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.
ο μεν Γιώργης σπάει πλάκα (και δηλώνω φαν), ο δε pyrros πρέπει να ήταν όντως προβληματικός.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

μέ μαύρη όχι,από συρία ιρακ λιβύη τουρκία αίγυπτο κ.λ.π έχουν πολύ όμορφες γυναίκες

μιά ιστορία πρίν λίγο καιρό:
ήμουν κάπου στή γωνία κοραή κ' σταδίου οπότε μέ πλησιάζει μιά εξωτική ομορφιά γύρω στά 25
(από τουρκία αλλά κουρδικής καταγωγής όπως μού είπε) λέγοντάς μου ότι έχει ανάγκη νά φάει
κάτι καί μού άφησε νά εννοηθεί ότι θά μπορούσαμε νά πάμε σέ σουβλατζίδικο.
τής λέω "κορίτσι μου νά πάμε γιά ένα σουβλάκι"...αλλά εκείνη τή στιγμή έπιασε τό μάτι μου
ότι απέναντι στή κλαυθυμώνος στό βάθος κάποιοι τύποι μάς κοίταζαν προσεκτικά.....δέν είπα τίποτα έκανα τό μαλάκα.
προχωρώντας πρός τά κάτω απ'τήν δεξιά μεριά πού είναι κάτι σαντουιτσάδικα καί φούρνοι,συζητούσαμε γιά τό πώς
έφτασε εδώ τίς δυσκολίες πού αντιμετωπίζει,ώσπου φτάσαμε στό φαγάδικο πού είναι πίσω απ'τούς αγ.θεοδωρους,
τώρα όμως τούς τύπους τούς έκοβα όπως ήμουν απ'τή κάτω μεριά ενώ αυτοί κοιτούσαν καθώς ήταν κοντά στά δέντρα
τού πάρκου.
είπα στή κοπέλα "θά σού πάρω ένα σουβλάκι;" μού είπε μέ σπαστά ελληνικά "δέν θά φάς εσύ;" είπα ότι είμαι
βιαστικός ενώ μπήκα στό μαγαζί γιά νά παραγγείλω τό σουβλάκι της, εκείνη επέμενε κάπως φορτικά νά φάμε μαζί ενώ
οί μελαμψοί τύποι απέναντι έκοβαν κανονικά κατάσταση.
φέρνοντας σέ λίγο τό σουβλάκι τής κοπέλας,καί επειδή κάπως τά είχα πάρει καί μή θέλοντας νά τήν προσβάλω καθ'όσον
μού είχε πεί ότι οί δικοί της είχαν κτήματα καί ζώα καί τά έχασαν όλα,τής είπα "...αγάπη μου όταν οί γονείς σου
ακόμα δέν είχαν γνωριστεί εγώ αλήτευα εδώ στή κλαυθυμώνος"..δέν έδειξε νά καταλαβαίνει τί είπα, ενώ βάδισα πρός
τήν αιόλου.
παρεπιπτόντως πιό πέρα απ'τούς αγ.θεοδώρους ήταν τό κουστουματζίδικο τού μακαρίτη τού πατέρα μου όπου πήγαινα
τακτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 16 Ιούλ 2018, 02:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Αίγαγρος έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 00:03 εντάξει, εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.
ο μεν Γιώργης σπάει πλάκα (και δηλώνω φαν), ο δε pyrros πρέπει να ήταν όντως προβληματικός.
+1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Επισης θυμαμαι εναν που ειχε κολλημα με ιτς Αλβανιδες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Yochanan έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 02:10 Επισης θυμαμαι εναν που ειχε κολλημα με ιτς Αλβανιδες.
Μάριος Δημόπουλος :lol:
Το αντίπαλο δέος του pyrrofski.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Ααααυτος. Καλα ο Δημοποουλος πρέπει να γραφε και με το πραγματικο του ονομα και εγραφε και κουλα για ψευτοιατρικη. Ζώνη του λυκόφωτος κανονικη.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Η μαύρη από τη Γκάνα είχε βγει μις κόσμος το 2005.
Τότε διάβασα εγώ τις συνεντεύξεις των υποψηφίων μις και έλεγε αυτή ότι ο Μπους είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος του κόσμου και όταν θα πάω εγώ στην Αμερική θα γίνω μέλος στο φιλανθρωπικό σύλλογο του Μπους και διάφορα άλλα διθυραμβικά.
45.00 πλήρωνε στο στοίχημα και λέω "ωχ αμάν εδώ είναι τα λεφτά". Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παίξω. Πιστωτική δεν είχα, paypal δεν είχαμε ούτε καν Αμερικάνικο λογαριασμό που στις αρχές δεν υπήρχαν Ελληνικοί λογαριασμοί και με δάνειζαν που και που από τον Αμερικάνικο, paysafe δεν υπήρχε. Τζίφος έγραψε.
Οι μουσουλμάνες τώρα αν παραβαίνουν το κοράνι και κάνουν σχέσεις εκτός χαρεμιών, είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξέρω.
Από τις Ινδές μερικές τρώγονται ενώ για Κινέζες οπωσδήποτε ναι, δεν συζητείται - το Πεκίνο είχε πάντα τις καλύτερες κατασκόπους για να αποσπά μυστικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

wooded glade έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 04:31 Οι μουσουλμάνες τώρα αν παραβαίνουν το κοράνι και κάνουν σχέσεις εκτός χαρεμιών, είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξέρω.
Έλα ντε! Πώς κάνει σχέση μια μουσουλμάνα και μάλιστα με κάποιον που έως τώρα στο φόρουμ δηλώνει ότι δεν νοικοκυρεύεται, δεν θέλει μόνιμη αγκαλιά κτλ; Ή δεν παντρεύεται νομίζω;
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 09:19

είναι 3000 χιλιάδες;
είχα την εντύπωση για παραπάνω.
3 χιλιάδες ναι. Μην μπερδεύεσαι ο κάθε κίτρινος που βλέπεις στον δρόμο δεν είναι "κινέζος".
Μου έλεγε φίλος μου ναυτικός, που ήταν στα ναυπηγία της Σαγκάης για ένα διάστημα, πως και οι κινέζοι, όλους εμάς μας αποκαλούσαν "αμερικάνους". Στην αρχή στράβωνε και τους έβαζε χέρι πως είναι Έλληνας,αυτοί απαντούσαν καλοπροαίρετα, ε ναι είσαι Αμερικάνος :) Όλους τους δυτικούς, έτσι τους αποκαλούσαν. Φαντάζομαι μετα τον Ομπάμα, θα έπρεπε να θυμούνται τις 100 διαφορετικές εθνότητες :wink ή να μας λένε Άγγλους.
Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 13:44
Εχω παρατηρησει τη γλωσσα του σωματος των κινεζων και εχω συμπερανει οτι ειναι φιλησυχοι χωρις μισος για τους Ελληνες. Ηθελα να αγορασω κατι περιεργα τροφιμα που πουλανε αλλα δεν το εκανα γιατι δεν εχω δει Ελληνες να ψωνιζουν στα μαγαζια τους. Το πρωι βγαινουν για τζογκινγκ και μπαντμιντον. Φατσικα δεν ειναι οι κλασσικοι Κινεζοι της τηλεορασης. Τα προσωπα τους δεν ειναι τοσο επιπεδα. Μαλλον θα προερχονται απο μερος της Κινας με διαφορετικες φυσιογνωμιες.

Οι μαυροι πρεπει να φορτωνουν θεσσαλονικιες καργα.
Οι κίτρινοι όχι δεν έχουν μίσος, μάλλον γιατί δεν αισθάνονται κατώτεροι και είναι μαθημένοι να σέβονται τον τόπο τους φιλοξενεί. Θυμάμαι είχαμε οικογενειακούς φίλους Κορεάτες, πριν καμιά 20ετία. Ένα ζευγάρι με την κόρη τους, έμενε δίπλα μας και είχαμε κολλήσει, παρότι δεν μιλάγανε καλά Ελληνικά. Γαμάτοι τύποι, σου ερχότανε να τους χαιδέψεις, μόνο γελούσαν και τρώγανε. Ερχόντουσαν σπίτι σου, έβγαζαν τα παπούτσια τους, πήγαινες στο δικό τους,σκοτωνόντουσαν να σε περιποιηθούν. Α και την φιλία την τιμάνε, τόσο χρόνια αργότερα και χωρίς προοπτική επιστροφής, δυο φορές τον χρόνο εξακολουθούν να κάνουν ένα τηλέφωνο. Σημείωση πως οι δικοί μου παρότι δεν είναι δεξιοί, Ανδρέας 88 και έτσι,ξένους δεν γούσταραν ποτέ, εδώ τους πόντιους με το ζόρι ανέχονται, οι κίτρινοι όμως εκπέμπουν κάτι μη απειλητικό, ίσως γιατί είναι μικρόσωμοι και κουλ.
Οι μαύροι δεν νομίζω να πολυγαμάνε εδώ πάνω, κανέναν πούστη ναι, γυναίκες δύσκολα. Κάτι λίγες που έχω δει να κυκλοφορούν με τέτοιους, είναι τόσο χάλια, που σε έπιανε η καρδιά σου για τον φουκαρά τον μπλάκι. Γενικά δεν πα να τον έχουν μισό μετρό, οι λευκές επιλογές είναι ο Φίφης, η Τασία και το ντουβάρι στον τοίχο. Κρίμα τα παλικάρια.
Οι Θεσσαλονικιές, φυσικά δεν είναι απόλυτο, είναι πιο classy και πιο ψυχικά διεφθαρμένες από της Αθηναίες. Και λιγότερο "προοδευτικές" επίσης. Δύσκολα θα κυκλοφορήσει η άλλη με τον μαύρο αγκαζέ, αν είναι γκόμενα που μετρά, υποβαθμίζει το προιόν της έτσι.
Αν είσαι ψιλοκιμπάρης και άνετος οικονομικά,φυσικά πολύ εύκολα κάνεις φάση. Εγώ π.χ. είμαι καλούτσικος στην εμφάνιση, έχω τρόπους, φαίνομαι ευκατάστατος. Ενώ βαριέμαι του θανατά και δεν είμαι καθόλου γύπας, πολύ χαλαρά με πλησιάζει γυναίκα. Φυσικά μόλις αντιλαμβάνεται πως όταν έχω 50 ευρω πάνω μου αισθάνομαι βαθύπλουτος, την κάνει τρέχοντας. Ένας άλλος γνωστός μου, αρκετά μεγάλος, 50 πλας, όχι άσχημος, αλλά στο 5XL,ντεμεκ δικηγόρος,αλλά στην πραγματικότητα εισοδηματίας, κάθε βδομάδα κυκλοφορεί και άλλη ,με ανώτατο ηλικιακό όριο τα 25. Παρέχει όμως φουλ πακέτο εξυπηρέτησης με διήμερα στο Sunny beach, ψαρούκλες, δωράκια κ.λ.π. Το κακό για τις κοπέλες είναι πως απλά θέλει να γαμήσει, όχι να μοιραστεί την περιουσία που του άφησε ο νεοδημοκράτης μπαμπάς του και επίσης βαριέται γρήγορα. Τζάμπα τα κλαρίνα,αλλά σε λα βι, σκληρή για όλους.
Να πούμε και για τις μαύρες τις Θεσσαλονίκης. Και αυτές επίσης δεν πάνε με Έλληνες, μάλλον γιατί δεν γουστάρουν ή δεν μπορούν, αφού συνοδεύονται από άντρες και αδερφούς. Οι δικοί μας ξερογλείφονται. Πέτυχα στο λεωφορείο της προάλες, μια ομορφούλα(καλά όπως το πάρει κανείς) γύρω στα 30,με τα δυο παιδιά της μαζί, χαμογελαστή και φυσικά ευγενική, να δέχεται καμάκι Στάθης Ψάλτης,όχι χυδαίο αλλά πιεστικό,από τρεις 70αριδες κλαρινόγερους και η γυναίκα ένιωθε σούπερ άβολα. Ντράπηκα και εγώ για λογαριασμό τους, ειδικά όταν το μεγάλο αγόρι, καταλάβαινε πολύ καλά τι έπαιζε,αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Τέλος να μιλήσουμε και για της Μακεδόνισες, που μετά την συμφωνία των Πρεσπών(είχε και τα θετικά της), ξεχύνονται στις παραλίες της Χαλκιδικής. Ρε πστ μου τι πλάσματα είναι αυτά; 4 παιδιά να έχει η άλλη, αγνοεί τον όρο κυτταρίτιδα! Δεν βγάζουν και κιχ,τρεχουν πάνω-κάτω να προλάβουν και την τελευταία επιθυμία συζήγου και παιδιών, καμιά σχέση με τα υστερικά δικά μας πλάσματα. Οι άνδρες τους από την άλλη, είναι δυο λεβελ κάτω από εμάς, κοιλαράδες, άχαρες σλαβοφατσες και αυταρχικοί. Αυτές κοιτούν εμάς(είναι που στα Σκόπια, τους λέγανε πως είμαστε μελαχρινοί γιατί είμαστε απόγονοι Αιθιόπων(!), ενω αυτοί ξανθοί γιατί είναι του Μ.Αλέξανδρου) και εμείς αυτές. Δυστυχώς είναι όλες αγκαζέ και δεν είναι του 5ευρου, ισχύει η παραδοσιοκρατία σε αυτές τις χώρες για αυτό και μας γελιοποίησαν εθνικά και φθάσαμε να τους παρακαλάμε να τους βαφτίσουμε. Μας χωρίζουν τα σύνορα και η πολιτική, να υπογραφεί μνημόνιο ανταλλαγής πληθυσμών με βάση το φύλο, για την σύσφιξη των σχέσεων των δυο λαών.
Α ,πριν κλείσω μια και το θεμα αφορά τις διάφορες εθνικότητες, να πω πως η πόλη(όχι η Χαλκιδική) για κάποιο λόγο φέτος είναι γεμάτη από Ευρωπαίους είτε αγγλόφωνους, είτε γερμανόφωνους, που έρχονται να γουστάρουν Salonica by night. Όντως οι ευρωπαίες ψήνονται για μελαχρινά αγόρια, αλλά ρε φίλε δεν γουστάρουμε εμείς. Τι λέσια ρε πστ είναι αυτά; Ατσούμπαλες, χοντροκομμένες, άσχημες, με σαγιονάρα που την βγάζουν για να περπατούν ξυπόλητες στον δρόμο. Για να λέμε και τα θετικά τα δικά μας, η Ελληνίδα για τσιγάρα στο περίπτερο να πάει, θα βάψει νύχι και θα βάλει άρωμα. Επίσης είναι και πολύ αγενείς άνθρωποι. Με σταμάτησε πριν λίγες μέρες μια οικογένεια Βέλγων, μέσα στην νύχτα και έψαχνε το σπίτι που νοίκιασε μεσω ιντερνετ. Παρότι το Google map τους κατεύθυνε σωστά και τους έδωσα τις ίδιες οδηγίες, δεν μπορούσαν να μπουν στο νόημα,από τα άπειρα στενάκια της Θεσ/νίκης. Μια και η ώρα ήταν περασμένη και το μέρος όπου έμεναν, γεμάτο λάθρο και πρεζάκια, σκέφτηκα πως θα φρικάρουν οι άνθρωποι, αφήνω την δουλειά μου και τους πάω. Ρε τα μουνιά, ούτε ευχαριστώ δεν είπαν, που να τους σερβίρουν μπουγάτσα με χαλασμένο κιμά αρουραίου και φραπέ με εβαπορέ από το Λιντλ :smt077 . Σε παρόμοια περίπτωση που ένας Σέρβος με ένα αμάξι φορτωμένο τρόφιμα για 5 χρόνια, με ρώτησε πως θα πάει στο τάδε μέρος να δει έναν φίλο του και μπήκα στο αμάξι του, γιατί και εγώ εκεί κοντά πήγαινα. Ο τύπος όχι μόνο με ευχαρίστησε,αλλά επέμεινε να πιούμε μια μπύρα από το ψυγειάκι του και μου γέμισε μια σακούλα με σερβικες σοκολάτες και σνάκ για τα παιδιά που δεν έχω! Κιμπάριδες βαλκάνιοι, η ανώτερη φυλή! Θεές και οι Σέρβες :hebit:
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Οι Αθηναιες δεν εχουν προβλημα να τις δουν με μαυρο. Μαλλον καμαρωνουν. Το 60% κυκλοφοραει καλα κομματια. Οι υπολοιποι κυκλοφορανε χοντρες. Παντα ελληνιδες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”