!!! DEVELOPMENT MODE !!!
φοβουμαι οτι ερχεται μεγαλη νιλα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: φοβουμαι οτι ερχεται μεγαλη νιλα
Είμαστε πλέον στα μηδέν κρούσματα εδώ και 15 μέρες, αλλά μας βγήκε ο κώλος για να φτάσουμε εκεί.
Αύριο πάω στο γραφείο πρώτη φορά μετά από 8 μήνες...
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ποιοι ειστε εσεις πάλι;Chilloutbuddy έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:50 Είμαστε πλέον στα μηδέν κρούσματα εδώ και 15 μέρες, αλλά μας βγήκε ο κώλος για να φτάσουμε εκεί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
μελβούρνη
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Από ένα άρθρο στο προταγκον κρατάω δύο ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις:
1) τους τελευταίους έξι μήνες τα μπιτσομπαρα δούλεψαν μεγαλύτερο διάστημα από τα σχολεία και με πολύ λιγότερο αυστηρούς όρους
2) η κυβέρνηση έδωσε προειδοποίηση μιας ημέρας και ένα ολόκληρο ΣΚ αναβολή στην καραντινα για τα κομμωτήρια ενώ τα σχολεία κλεινουν άμεσα, σε πάμπολλες περιπτώσεις με τετράδια και βιβλία αφημένα εκεί από την Παρασκευή.
Αν αυτό είναι Ευρώπη τότε η Ευρώπη είναι ένας κουραδοτοπος.
1) τους τελευταίους έξι μήνες τα μπιτσομπαρα δούλεψαν μεγαλύτερο διάστημα από τα σχολεία και με πολύ λιγότερο αυστηρούς όρους
2) η κυβέρνηση έδωσε προειδοποίηση μιας ημέρας και ένα ολόκληρο ΣΚ αναβολή στην καραντινα για τα κομμωτήρια ενώ τα σχολεία κλεινουν άμεσα, σε πάμπολλες περιπτώσεις με τετράδια και βιβλία αφημένα εκεί από την Παρασκευή.
Αν αυτό είναι Ευρώπη τότε η Ευρώπη είναι ένας κουραδοτοπος.
Chilloutbuddy έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:50 Είμαστε πλέον στα μηδέν κρούσματα εδώ και 15 μέρες, αλλά μας βγήκε ο κώλος για να φτάσουμε εκεί.

- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Η μαύρη πλευρά της λήξεως της πανδημίαςChilloutbuddy έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:50 Είμαστε πλέον στα μηδέν κρούσματα εδώ και 15 μέρες, αλλά μας βγήκε ο κώλος για να φτάσουμε εκεί.
- EKPLIKTIKOS
Αντί να ανοίξουν νωρίτερα τα σχολεία αυτοι τα άνοιξαν αργότεραfoscilis έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:55 Από ένα άρθρο στο προταγκον κρατάω δύο ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις:
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ προτιμώ γραφείο από σπίτι. Μπορεί να κοιμάμαι 1,5 ώρα παραπάνω το πρωί αλλά προτιμώ να είμαι με τους συναδέλφους μου. Μια χαρά περνούσαμε, κι ας σπαζόμουν καμιά φορά.sharp έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 17:34Η μαύρη πλευρά της λήξεως της πανδημίαςChilloutbuddy έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:50 Είμαστε πλέον στα μηδέν κρούσματα εδώ και 15 μέρες, αλλά μας βγήκε ο κώλος για να φτάσουμε εκεί.
Αύριο πάω στο γραφείο πρώτη φορά μετά από 8 μήνες...![]()
λέει πολλά για το επίπεδο της χώρας ότι η λιγότερη φασαρία γίνεται για αυτό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 17:45Αντί να ανοίξουν νωρίτερα τα σχολεία αυτοι τα άνοιξαν αργότεραfoscilis έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:55 Από ένα άρθρο στο προταγκον κρατάω δύο ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις:
![]()
Πουτάνα όλα τα έκαναν, γι' αυτό κι η εκθετική αύξηση.foscilis έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 18:35λέει πολλά για το επίπεδο της χώρας ότι η λιγότερη φασαρία γίνεται για αυτό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 17:45Αντί να ανοίξουν νωρίτερα τα σχολεία αυτοι τα άνοιξαν αργότεραfoscilis έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:55 Από ένα άρθρο στο προταγκον κρατάω δύο ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις:
![]()
- Οργισμένος
Παντα θαραλεος και ευστοχος...talaipwros έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:34 με οποιον μιλαω τηλεφωνο στην ελλαδα, ειναι εξω βολτα, ουτε μασκες ουτε τιποτα.
φοβουμαι οτι ερχεται πεος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Για να βγαλουμε λεφτα απο τον τουρισμο εγινε αυτο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 17:45
Αντί να ανοίξουν νωρίτερα τα σχολεία αυτοι τα άνοιξαν αργότερα![]()
Ο Σεπτεμβριος ειναι καλος μηνας για τον τουρισμο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αεροπλάνα δεν πηγαινοέρχονται Αυστραλία;Chilloutbuddy έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:50 Είμαστε πλέον στα μηδέν κρούσματα εδώ και 15 μέρες, αλλά μας βγήκε ο κώλος για να φτάσουμε εκεί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σε εμάς έχουν επεκτείνει τις επιχειρήσεις. Αν δεν πας εσύ, σου έρχονται σπίτι για να σου σπάσουν τα νεύρα. Γιατί δεν κάνουν και τίποτα άλλο. Αν έκαναν, δεν θα είμαστε χρεωμένοι έως τα δισέγγονα που δεν θα υπάρξουν, η χώρα θα είναι μουσουλμανική.zoltan έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 17:53 Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ προτιμώ γραφείο από σπίτι. Μπορεί να κοιμάμαι 1,5 ώρα παραπάνω το πρωί αλλά προτιμώ να είμαι με τους συναδέλφους μου. Μια χαρά περνούσαμε, κι ας σπαζόμουν καμιά φορά.
Μετά σου λένε αμιγώς ελληνικό, αντί για διεθνές περιβάλλον. Αν είναι αυτό ελληνικό, εγώ είμαι Ινδιάνα, απόγονος των Αζτέκων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 57 Απαντήσεις