!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Nandros έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:03
Μηχανικός έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:00Οι μαύρες δεν μυρίζουν περίεργα;
Και εμείς οι λευκοί τους μυρίζουμε περίεργα! :g030:
.
Υπάρχουν λευκοί που βρωμάνε με το πρώτο λεπτό που θα ιδρώσουν, αλλά είναι η εξαίρεση.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Οργισμένος έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 19:23
Northern Spirit έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:28 Is anybody home? :P

Ειναι κανεις ενδιαφερομενος για πολυεθνικες και κυριως πολυχρωμες σχεσεις ή προτιματε απλα λευκες, Αριες και κατα προτιμηση Ελ.;
ψηλη γιαπωνεζα με φτιαχτα στηθη ειναι μια φαντασιωση μου.
εχω γνωρισει τρεις ολα αυτα τα χρονια...Ειχανε ενα αγερωχο εως υπεροπτικο υφος αλλα δειχνανε να εχουνε καλλιεργεια. Εμενα οι Κιεζες που γνωρισα στο Χογκ Κογκ μου αρεσανε..Καθαρες, ντυμενες στην τριχα και μεσα στα χαμογελα..Και χωρις στραβα ποδια, γαμψες μυτες η αλλα σχετικα.

ενα βραδυ μαλιστα σε ενα κεντρικο σημειο γινοταν φωτογραφιση ενος μοντελου και καθησα για λιγο να δω...Πολυ ωραια η κινεζουλα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Μηχανικός έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:09
Μηχανικός έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:00Οι μαύρες δεν μυρίζουν περίεργα;
.
Υπάρχουν λευκοί που βρωμάνε με το πρώτο λεπτό που θα ιδρώσουν, αλλά είναι η εξαίρεση.
Αυτά εξαρτώνται πολύ και από την διατροφή και από τον μεταβολισμό.

Εγώ π.χ. όταν φάω πολύ ψάρι, με το πρώτο κατούρημα αρχίζει ο πούτσος μου να βρωμοκωπάει σάπια ψαρίλα που κρατάει κανένα 12ωρο. Με το πλύσιμο φεύγει, αλλά μόνο προσωρινά. Έτσι δε και φάω παστουρμά, σκυλοβρωμάω σαν καμήλα την επομένη.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Northern Spirit έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:13
Οργισμένος έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 19:23
Northern Spirit έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:28 Is anybody home? :P

Ειναι κανεις ενδιαφερομενος για πολυεθνικες και κυριως πολυχρωμες σχεσεις ή προτιματε απλα λευκες, Αριες και κατα προτιμηση Ελ.;
ψηλη γιαπωνεζα με φτιαχτα στηθη ειναι μια φαντασιωση μου.
εχω γνωρισει τρεις ολα αυτα τα χρονια...Ειχανε ενα αγερωχο εως υπεροπτικο υφος αλλα δειχνανε να εχουνε καλλιεργεια. Εμενα οι Κιεζες που γνωρισα στο Χογκ Κογκ μου αρεσανε..Καθαρες, ντυμενες στην τριχα και μεσα στα χαμογελα..Και χωρις στραβα ποδια, γαμψες μυτες η αλλα σχετικα.

ενα βραδυ μαλιστα σε ενα κεντρικο σημειο γινοταν φωτογραφιση ενος μοντελου και καθησα για λιγο να δω...Πολυ ωραια η κινεζουλα..
Οι Κινεζες ειναι πολυ κοντιτερες αλλα βελτιωθηκαν τα τελευταια χρονια καθως τρεφονται πολυ καλυτερα απο οτι την δεκαετια του 70.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Nameless Ghoul έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:16
.

Εγώ π.χ. όταν φάω πολύ ψάρι, με το πρώτο κατούρημα αρχίζει ο πούτσος μου να βρωμοκωπάει σάπια ψαρίλα που κρατάει κανένα 12ωρο. Με το πλύσιμο φεύγει, αλλά μόνο προσωρινά. Έτσι δε και φάω παστουρμά, σκυλοβρωμάω σαν καμήλα την επομένη.
Στα παπάρια μας. Να πάνε πιο πέρα να μη μας μυρίζουν. Ο μπαστουρμάς δεν κόβεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 15 Ιούλ 2018, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Σόρι που δεν έχω να συνεισφέρω κάτι στο θέμα οσμή των γυναικώνε...

Ρε μπαγάσα, ανοίγεις τους ορίζοντές σου; Άποψή μου, οι Ελληνίδες είναι υπερεκτιμημένες. Γενικά οι άνθρωποι της εθνικότητας του καθενός. Στο σημερινό κόσμο που ζούμε και στη χώρα που ζεις εσύ. Αλλιώς είναι να έχεις κοινή αφετηρία, αλλά αν είναι αρκετά δυνατό αυτό που ζεις, ξεπερνιούνται τα στεγανά. Έτσι και αλλιώς σε ξένο σχολείο θα πάνε τα μελλοντικά παιδιά (;) αν σε ενδιαφέρει το θέμα παιδιά, τρέχα γύρευε. Πάντως πολύ το υπεραναλύετε οι άντρες του φόρουμ το θέμα, εντάξει είναι ενδιαφέρον θέμα συζήτησης, αλλά το σημαντικό είναι να νιώσεις!

Από την άλλη, δεν είναι να μπαίνεις πολύ πολύ αβασάνιστα, γιατί αν καταλήξεις να έχεις σπίτι σε άλλη χώρα με τον άλλον κ το παιδί... Αλλά και τίποτα στη ζωή πια δεν είναι δεδομένο και εγγυημένο.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

.

:smt005: :smt005: :smt005:
να τα συνδυάζεις και με σπαράγγια να έρθει να δέσει το γλυκό!!
Nameless Ghoul

Athina__P έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:18 Σόρι που δεν έχω να συνεισφέρω κάτι στο θέμα οσμή των γυναικώνε...

Ρε μπαγάσα, ανοίγεις τους ορίζοντές σου; Άποψή μου, οι Ελληνίδες είναι υπερεκτιμημένες.
Δεν θα το έλεγα αυτό. Εντάξει, εδώ μέσα πετάμε που και που και καμιά μαλακισμένη κακιούλα να περάσει η ώρα, αλλά εγώ μετά τα 35 τις ξαναανακάλυψα και άρχισα να τις εκτιμώ.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Athina__P έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:18 Σόρι που δεν έχω να συνεισφέρω κάτι στο θέμα οσμή των γυναικώνε...

Ρε μπαγάσα, ανοίγεις τους ορίζοντές σου; Άποψή μου, οι Ελληνίδες είναι υπερεκτιμημένες.
ευγε.. :smt023
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Nameless Ghoul

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:20

Εντάξει, πριν από σημαντική "συνάντηση" τα κόβω όλα αυτά για κανένα 24ωρο, στη διάρκεια του οποίου καταναλώνω μπανάνες, νερό από καρύδα ινδική, και χυμό από ανανά, που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Nameless Ghoul έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:25
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:20

Εντάξει, πριν από σημαντική "συνάντηση" τα κόβω όλα αυτά για κανένα 24ωρο, στη διάρκεια του οποίου καταναλώνω μπανάνες, νερό από καρύδα ινδική, και χυμό από ανανά, που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
:wink
εύγε,λατρεμένες τροφές οι 2 από τις 3.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Το μουσουλμάνα πάντως σιγά σιγά το φέρνεις στη συζήτηση, γιατί τελευταία σαν πολλή παρέα με μουσουλμάνους κάνεις; Δεν ξέρω αν έχασα κάτι από την κουβέντα, δεν διάβασα όλες τις σελίδες. Ε, θες απάντηση τώρα για αυτό; Πολλοί λόγοι που ακούγεται πιο περίπλοκο από τις άλλες εναλλακτικές αυτό το σενάριο, αν και φαίνεται δεν σε χάλασε ιδιαίτερα έως τώρα η παρέα με μουσουλμάνους άντρες...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Μήπως κάποιος ξέρει αν στους Σλάβους υπάρχουν σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που μυρίζει πολύ άσχημα ο ιδρώτας τους ή τα πόδια τους;
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μηχανικός έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 23:30 Μήπως κάποιος ξέρει αν στους Σλάβους υπάρχουν σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που μυρίζει πολύ άσχημα ο ιδρώτας τους ή τα πόδια τους;
ρε μήπως θες να σου πουν και τι βρακί φοράνε;;;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Για σλαβική ποδολαγνεία θα περιμένεις να μας ανακαλύψει ο pyrros.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”