Εδω θα δεις πχ 70αρηδες παππουδες (σουηδους) να μιλανε στα 3 μετρα αποσταση στο δρομο μεταξυ τους οσο και με τα εγγονια τους ακριβως επειδη αυτη ειναι η συμβουλη της κυβερνησης. Αλλη κουλτουρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:11 Προς το παρον πάντως κρατάνε. Στο Καρολινσκα είναι στο 50% των νοσηλευόμενων της άνοιξης και στο 1/3 των μεθ.
Με αυξητικές όμως τάσεις κ τον χειμώνα μπροστα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Κορονοϊός ισοπεδώνει τη Σουηδία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Οργισμένος
Re: Ο Κορονοϊός ισοπεδώνει τη Σουηδία
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Καλα ενταξει κατι παραπανω θα ξερεις εσυ.talaipwros έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:16αυτο ηξερα και γω, οτι οι Σουηδοι κανουν μαγνητικη σε οτι περναει εξω απο τα ιατρεια τουςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:15
Το στάνταρντ ήταν ότι έκαναν σε ολους μαγνητική η μαγνητική αγγειογραφια χωρίς να τους ακουμπήσουν.
τωρα τι λεει ο Οργι οτι σου βγαινει η ψυχη να κανεις μαγνητικη, δε ξερω σε ποιο υπογειο του γοογλη τα διαβασε
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Έχω την εντύπωση πως του σουηδικό σύνταγμα δεν προβλέπει καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης εκτός πολέμου με άλλο ή άλλα κράτη.
Επιπλέον είχα παρακολουθήσει λίγο τα πράγματα και σχημάτισα την εντύπωση πως βασικός λόγος ήταν πως θεωρείτο όχι και τόσο δημοκρατικό να ληφθούν έκτακτα μέτρα πατερναλιστικού χαρακτήρα όπως στην μεγάλη πλειονότητα των ευρωπαίκών κρατών.
Επιπλέον είχα παρακολουθήσει λίγο τα πράγματα και σχημάτισα την εντύπωση πως βασικός λόγος ήταν πως θεωρείτο όχι και τόσο δημοκρατικό να ληφθούν έκτακτα μέτρα πατερναλιστικού χαρακτήρα όπως στην μεγάλη πλειονότητα των ευρωπαίκών κρατών.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Οργισμένος
Οχι. Εδω τουλαχιστον, ειναι θεμα ατομικης κοινωνικης ευθυνηςΑρχέλαος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:22 Έχω την εντύπωση πως του σουηδικό σύνταγμα δεν προβλέπει καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης εκτός πολέμου με άλλο ή άλλα κράτη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δημοκρατικός έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:59 Στην Σουηδία με την ασφάλειά σου θα σε εγχειρίσει κανένας Ερυθραίος στο Putsöersten Klinik.
Δεν θυμαμαι που το διαβασα.Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:17Καλα ενταξει κατι παραπανω θα ξερεις εσυ.talaipwros έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:16αυτο ηξερα και γω, οτι οι Σουηδοι κανουν μαγνητικη σε οτι περναει εξω απο τα ιατρεια τουςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:15
Το στάνταρντ ήταν ότι έκαναν σε ολους μαγνητική η μαγνητική αγγειογραφια χωρίς να τους ακουμπήσουν.
τωρα τι λεει ο Οργι οτι σου βγαινει η ψυχη να κανεις μαγνητικη, δε ξερω σε ποιο υπογειο του γοογλη τα διαβασε
Ελληνιδα νοσηλεύτρια στη σουηδια περασε βαρυ κοβιντ, και δεν ένοιωθε καλα για μηνες, ζητουσε αλλα δεν της καναν μαγνητική με τιποτα.
Κανόνισε να ερθει ελλαδα να κανει.
Παλαιο αλλα σχετικό
https://www.vice.com/el/article/bmd79q/ ... -na-pe8anw
Πήγα στη Φινλανδία για Erasmus και Παραλίγο να Πεθάνω
- Αν χειροτερέψω;
- Αν χειροτερέψεις, να μας ειδοποιήσεις.
- Ωραία, αν χάσω και πάλι τις αισθήσεις μου θα σας ενημερώσω.
- Ωραία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick την 16 Νοέμ 2020, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
Με τη μαγνητικη ισχυει οτι δεν κανουν με τιποτα.nick έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:37 Παλαιο αλλα σχετικό
Πήγα στη Φινλανδία για Erasmus και Παραλίγο να Πεθάνω
- Αν χειροτερέψω;
- Αν χειροτερέψεις, να μας ειδοποιήσεις.
- Ωραία, αν χάσω και πάλι τις αισθήσεις μου θα σας ενημερώσω.
- Ωραία.
Αυτο ομως με τη μη επισκεψη ενος ασθενη κοβιντ σε νοσοκομειο, εφοσον βεβαια εχει ελαφρια συμπτωματα, ειναι απολυτως σωστο ως πρακτικη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Από Σουηδία γράφεις;Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:50Παπαριες εις τον κυβο.Ερμής έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:36 Στη Σουηδία πάντα αν δεν ήσουν νέος και ένα βήμα πριν ψοφήσεις δεν έβλεπες νοσοκομείο. Παίζει τους άνω των 80 να τους άφησαν να ψοφήσουν χωρίς κανένα ενδοιασμό
Στη Σουηδια εχουν μαζικο συστημα φιλοξενειας για τους υπεργηρους. Ολοι μετα τα 70-75 πηγαινουν σε γηροκομεια.
Εκει τους ξεφυγε η κατασταση αρχικα με τον κωρονοιο και ειχαν παρα πολλα θυματα σε γηροκομεια. Τωρα στο β κυμα , βελτιθηκαν σε αυτο το κομματι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ναι, απο την KuppseleΕρμής έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:43Από Σουηδία γράφεις;Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:50Παπαριες εις τον κυβο.Ερμής έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:36 Στη Σουηδία πάντα αν δεν ήσουν νέος και ένα βήμα πριν ψοφήσεις δεν έβλεπες νοσοκομείο. Παίζει τους άνω των 80 να τους άφησαν να ψοφήσουν χωρίς κανένα ενδοιασμό
Στη Σουηδια εχουν μαζικο συστημα φιλοξενειας για τους υπεργηρους. Ολοι μετα τα 70-75 πηγαινουν σε γηροκομεια.
Εκει τους ξεφυγε η κατασταση αρχικα με τον κωρονοιο και ειχαν παρα πολλα θυματα σε γηροκομεια. Τωρα στο β κυμα , βελτιθηκαν σε αυτο το κομματι.
- Οργισμένος
ΝαιΕρμής έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:43Από Σουηδία γράφεις;Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:50Παπαριες εις τον κυβο.Ερμής έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:36 Στη Σουηδία πάντα αν δεν ήσουν νέος και ένα βήμα πριν ψοφήσεις δεν έβλεπες νοσοκομείο. Παίζει τους άνω των 80 να τους άφησαν να ψοφήσουν χωρίς κανένα ενδοιασμό
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ακομα κι αν διαβαζετε σουηδικα νεα πρεπει πρωτα να εχετε κατα νου τη νοοτροπια.
Δλδ πιο πανω καποιος αδαης ανεφερε οτι εφαρμοζεται στη σουηδια νεο μετρο με απαγορευση συναθροισεων ανω των 8 ατομων. Τωρα καταλαβα σε τι αναφεροταν.
Στις 24 του μηνα οντως θα εφαρμοστει αυτο το μετρο το οποιο ομως εχει εφαρμογη μονο στις δημοσιοες συναθροισεις. Δλδ συλλαλητηρια, συναυλιες, πορειες, κτλ.
Εντος καταστηματων ισχυουν τα ιδια δλδ καφεδια στο εσπρεσο χαους, κοφιφακτορι, κρουασαν, γουεηνς, μια χαρα με μερικα τραπεζια κλειδωμενα για το κοινο, ανοιχτα ολα τα καταστηματα, εστιαση,σουπερμαρκετς, κτλ κτλ.
Δλδ πιο πανω καποιος αδαης ανεφερε οτι εφαρμοζεται στη σουηδια νεο μετρο με απαγορευση συναθροισεων ανω των 8 ατομων. Τωρα καταλαβα σε τι αναφεροταν.
Στις 24 του μηνα οντως θα εφαρμοστει αυτο το μετρο το οποιο ομως εχει εφαρμογη μονο στις δημοσιοες συναθροισεις. Δλδ συλλαλητηρια, συναυλιες, πορειες, κτλ.
Εντος καταστηματων ισχυουν τα ιδια δλδ καφεδια στο εσπρεσο χαους, κοφιφακτορι, κρουασαν, γουεηνς, μια χαρα με μερικα τραπεζια κλειδωμενα για το κοινο, ανοιχτα ολα τα καταστηματα, εστιαση,σουπερμαρκετς, κτλ κτλ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Να αυτα μου προκαλουν απωλειας γευσης.Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:12ΝαιΕρμής έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:43Από Σουηδία γράφεις;Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:50
Παπαριες εις τον κυβο.
Ερχεται ο πολλα βαρυς και με οχι, ρωταει με βραχνη φωνη και κουμπορυμοσι
νικο υφος , κουνωντας το κομπολοϊ :"απο σουηδια γραφεις;" γεματος καχυποψια , εξουσιαστικη ειρωνια και πονηρια (διοτι θα μου ελεγξει την ip και θα μου την "φερει"). Επειτα παει ελεγχει την ip , βλεπει οτι οντως ειναι σουηδικη , και το βουλωνει...Ισως να εχω vpn σκεφτεται...
Οργιαααααααααααααααααα...
Μπορει βεβαια και να τον παρεξηγω τον ανθρωπα
(το λεω απλα για τους τυπους)
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ενας αλλος βλαχοαδαης πιο πανω κατι ειπε για τις υψηλες ασφαλιστικες εισφορες δω στη σουηδια και ακομη γελαω...,
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση