σώπα μωρέ. τα έχουμε δει όλα. τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση πια.Feindflug έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:34Υπάρχουν και τσόντες με χταπόδια ρε δικέ μου, αλλά δεν θέλω να δω καμμιά φωτογραφία σου να τσιμπουκώνεις κάποιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες μας
-
the comet the course the tail
Re: Φωτογραφίες μας
Και τι θες τωρα να την αντικαταστησουμε με μια καλογρια;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τύπε, δεν σου έδωσα την απάντηση που περίμενες, αλλά συνεχίζεις ακάθεκτος και δίνεις την ανταπάντηση που είχες σκεφτεί.
Τράβα πίσω λοιπόν, γιατί δεν πιάνεις το νόημα της αντιδράσεώς μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ειλικρινά δεν μπορώ τίποτα να διακρίνω. Ειναι χάλια η φωτογραφία. Τι δείχνει;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Bασικα σε εχασα εκει καπου με την εγκριση που ειπα να παρεις αν ανεβασεις τσοντα.Περιμενα να μου πεις το λογο που θα πρεπε να εχει παρει εγκριση και η τυπισσα για ενα χερι που αχνοφαινεταιFeindflug έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:44Τύπε, δεν σου έδωσα την απάντηση που περίμενες, αλλά συνεχίζεις ακάθεκτος και δίνεις την ανταπάντηση που είχες σκεφτεί.
Τράβα πίσω λοιπόν, γιατί δεν πιάνεις το νόημα της αντιδράσεώς μου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εμένα μ'άρεσε η μάσκα!
το σκυλι ειναι πιο θλιμμενοthe comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:01
α ρε bluerose. το βλέμμα σου έχει ένα παράπονο. μια θλίψη. δεν σου κάνει καλό η θρησκεία. σε γεμίζει ενοχές και...![]()
Θα τη σβήσωGoBack έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:00 Eχουμε ειδικο νημα για την πρωτη μπλου
viewtopic.php?f=33&t=25945
Αλλά θα βάλω άλλη με μια άλλη μάσκα με ριγες
-
the comet the course the tail
τα σκυλιά λέει μοιάζουν στα αφεντικά τους.GoBack έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:03το σκυλι ειναι πιο θλιμμενοthe comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:01
α ρε bluerose. το βλέμμα σου έχει ένα παράπονο. μια θλίψη. δεν σου κάνει καλό η θρησκεία. σε γεμίζει ενοχές και...![]()
στηριζω,να αναγεννηθει το νημαbluerose έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:03Θα τη σβήσωGoBack έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:00 Eχουμε ειδικο νημα για την πρωτη μπλου
viewtopic.php?f=33&t=25945
Αλλά θα βάλω άλλη με μια άλλη μάσκα με ριγες
GoBack έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:03το σκυλι ειναι πιο θλιμμενοthe comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:01
Ακουει κάποιο από το μεσετζερ
Σου λέει τι ακουγεται
Γαβ (κιχ) δεν έβγαλε
Έπρεπε να το γκουγκλαρω αλήτη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι δικό μου βρε σ το φιλοξενωthe comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:03τα σκυλιά λέει μοιάζουν στα αφεντικά τους.GoBack έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:03το σκυλι ειναι πιο θλιμμενοthe comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:01
![]()
Για τη μάσκα πες σ άρεσε; Έχει στο βενζιναδικο και σε πρασινο πουα:P
Που το βλέπεις το κομπινεζονthe comet the course the tail έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:04η Naida απλώνει ένα κομπινεζόν δίπλα σε ένα σεντόνι;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-