!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Re: Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Το ''μπορεί'' που χρησιμοποιείς συνειδητά στην αρχή των απαντησεών σου ακόμα και αν πρόκειται για ρητορικό εργαλείο , τις ακυρώνει.
Ξαναπέρνα όταν γράφεις χωρίς ''μπορεί''.

Μέχρι προχθές που ξεκίνησε η αναστολή εργαζόμουν , αν και Καλλιτέχνης , σαν Ναυτεργάτης με πολλαπλάσιο κίνδυνο από τους εκπαιδευτικούς .
Εκτός από τον σαδισμό να προσθέσω και το βασανιστήριο στην περιπτωσή μου μιας και αναγκαστικά για λόγους βιοπορισμού κάνω αυτή την εργασία ;
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Δεν υπαρχει ουτε μια ευκολη εργασια.
Εδω ειναι δυσκολο το να καθεσαι, μετα απο λιγο, ποσο μαλλον το να εργαζεσαι.
Για μενα οι πιο εκτεθιμενοι ειναι το ιατρικο-νοσηλευτικο προσωπικο, οι οποιοι οσο και να προστατευονται, κυκλοφορει διπλα τους μεγαλο ιιικο φορτιο, με οτι αυτο συνεπαγεται.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Συνάδελφος στο σχολείο μου σήμερα διαγνώστηκε θετική. Εν τω μεταξύ αυτή έλειπε 2 βδομάδες, επειδή είχε κλείσει η τάξη της κόρης της (σε άλλο σχολείο) λόγω κρούσματος σε μαθητή και πήρε άδεια για να μείνει σπίτι να την προσέχει. Επέστρεψε στο σχολείο την Πέμπτη αλλά εκείνη τη μέρα δεν την είδα καθόλου λόγω υπηρεσίας που είχα. Την είδα την Παρασκευή και κάποια στιγμή, προς το τέλος καθόμουν στον υπολογιστή του γραφείου για να ετοιμάσω μια εργασία κι αυτή καθόταν σε ένα γραφείο που είναι κολλητό μπροστά απ' το γραφείο του υπολογιστή, σε απόσταση γύρω στο 1,5 μέτρο και μιλούσαμε. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν φορούσαμε μάσκα, κι αυτή κι εγώ. Στο γραφείο συνήθως την έβγαζα τη μάσκα αλλά τις τελευταίες 1-2 μέρες τη φορούσα και εκεί, και νομίζω ότι πρέπει να τη φορούσα και ειδικά εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι θα ερχόταν αυτή, που είχε παιδί σε τάξη που έκλεισε λόγω κρούσματος. Αλλά και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος...βρε λες; :xena:
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Καλυτερα να το παρουμε απόφαση
Όλοι θα κολλήσουμε η κολλήσαμε ήδη

Μόνο σε βουνό μακριά με δέκα άτομα κανένας να μη παει πουθενα δε κολλάς
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

bluerose έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:26 Καλυτερα να το παρουμε απόφαση
Όλοι θα κολλήσουμε η κολλήσαμε ήδη

Μόνο σε βουνό μακριά με δέκα άτομα κανένας να μη παει πουθενα δε κολλάς
Ή σε βουνό ή σε Σιγκαπούρη/Νότια Κορέα/Ιαπωνία.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Γιατί; Εκεί δεν έχουν;
Δεν το εψαξα
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Νταρνάκας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:18 Συνάδελφος στο σχολείο μου σήμερα διαγνώστηκε θετική. Εν τω μεταξύ αυτή έλειπε 2 βδομάδες, επειδή είχε κλείσει η τάξη της κόρης της (σε άλλο σχολείο) λόγω κρούσματος σε μαθητή και πήρε άδεια για να μείνει σπίτι να την προσέχει. Επέστρεψε στο σχολείο την Πέμπτη αλλά εκείνη τη μέρα δεν την είδα καθόλου λόγω υπηρεσίας που είχα. Την είδα την Παρασκευή και κάποια στιγμή, προς το τέλος καθόμουν στον υπολογιστή του γραφείου για να ετοιμάσω μια εργασία κι αυτή καθόταν σε ένα γραφείο που είναι κολλητό μπροστά απ' το γραφείο του υπολογιστή, σε απόσταση γύρω στο 1,5 μέτρο και μιλούσαμε. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν φορούσαμε μάσκα, κι αυτή κι εγώ. Στο γραφείο συνήθως την έβγαζα τη μάσκα αλλά τις τελευταίες 1-2 μέρες τη φορούσα και εκεί, και νομίζω ότι πρέπει να τη φορούσα και ειδικά εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι θα ερχόταν αυτή, που είχε παιδί σε τάξη που έκλεισε λόγω κρούσματος. Αλλά και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος...βρε λες; :xena:
Περαστικά λέμε :wave: :smt017
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

bluerose έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:33 Γιατί; Εκεί δεν έχουν;
Δεν το εψαξα
Eκεί οι κοινωνίες είναι υπεύθυνες και ο ψεκασμός διώκεται.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Στύγιος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:38
Νταρνάκας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:18 Συνάδελφος στο σχολείο μου σήμερα διαγνώστηκε θετική. Εν τω μεταξύ αυτή έλειπε 2 βδομάδες, επειδή είχε κλείσει η τάξη της κόρης της (σε άλλο σχολείο) λόγω κρούσματος σε μαθητή και πήρε άδεια για να μείνει σπίτι να την προσέχει. Επέστρεψε στο σχολείο την Πέμπτη αλλά εκείνη τη μέρα δεν την είδα καθόλου λόγω υπηρεσίας που είχα. Την είδα την Παρασκευή και κάποια στιγμή, προς το τέλος καθόμουν στον υπολογιστή του γραφείου για να ετοιμάσω μια εργασία κι αυτή καθόταν σε ένα γραφείο που είναι κολλητό μπροστά απ' το γραφείο του υπολογιστή, σε απόσταση γύρω στο 1,5 μέτρο και μιλούσαμε . Δεν μπορώ να θυμηθώ αν φορούσαμε μάσκα, κι αυτή κι εγώ. Στο γραφείο συνήθως την έβγαζα τη μάσκα αλλά τις τελευταίες 1-2 μέρες τη φορούσα και εκεί, και νομίζω ότι πρέπει να τη φορούσα και ειδικά εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι θα ερχόταν αυτή, που είχε παιδί σε τάξη που έκλεισε λόγω κρούσματος. Αλλά και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος...βρε λες; :xena:
Περαστικά λέμε :wave: :smt017
Περαστικά. Γυρεύοντας πήγε πάντως, αν τηρούσε τα μέτρα απαρέγκλιτα δεν θα είχε χεστεί πάνω του τώρα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Νταρνάκας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:18 Συνάδελφος στο σχολείο μου σήμερα διαγνώστηκε θετική. Εν τω μεταξύ αυτή έλειπε 2 βδομάδες, επειδή είχε κλείσει η τάξη της κόρης της (σε άλλο σχολείο) λόγω κρούσματος σε μαθητή και πήρε άδεια για να μείνει σπίτι να την προσέχει. Επέστρεψε στο σχολείο την Πέμπτη αλλά εκείνη τη μέρα δεν την είδα καθόλου λόγω υπηρεσίας που είχα. Την είδα την Παρασκευή και κάποια στιγμή, προς το τέλος καθόμουν στον υπολογιστή του γραφείου για να ετοιμάσω μια εργασία κι αυτή καθόταν σε ένα γραφείο που είναι κολλητό μπροστά απ' το γραφείο του υπολογιστή, σε απόσταση γύρω στο 1,5 μέτρο και μιλούσαμε. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν φορούσαμε μάσκα, κι αυτή κι εγώ. Στο γραφείο συνήθως την έβγαζα τη μάσκα αλλά τις τελευταίες 1-2 μέρες τη φορούσα και εκεί, και νομίζω ότι πρέπει να τη φορούσα και ειδικά εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι θα ερχόταν αυτή, που είχε παιδί σε τάξη που έκλεισε λόγω κρούσματος. Αλλά και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος...βρε λες; :xena:
Αμα δεν φορούσατε και οι δύο στολή βιολογικού πολέμου, δεν αποκλείεται τίποτα.

Αλλα, έτσι όπως καθόταν στο απέναντι γραφείο, θυμάσαι άμα φορούσε βρακι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Ποιός υπεύθυνος άνθρωπος κάθεται να μιλάει με άλλον σε κλειστό χώρο με 1.5μ απόσταση, χωρίς μάσκες και οι δύο;

Εικόνα

Εικόνα

Mετά γεμίζουν οι εντατικές. Φταίει ο Μητσοτάκης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 16 Νοέμ 2020, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Νταρνάκας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:18 Δεν μπορώ να θυμηθώ αν φορούσαμε μάσκα, κι αυτή κι εγώ.
είχες εστιάσει κάπου αλλού τύπε;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:45
Αμα δεν φορούσατε και οι δύο στολή βιολογικού πολέμου, δεν αποκλείεται τίποτα.

Αλλα, έτσι όπως καθόταν στο απέναντι γραφείο, θυμάσαι άμα φορούσε βρακι;
:003:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Δημοκρατικός έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:52 Ποιός υπεύθυνος άνθρωπος κάθεται να μιλάει με άλλον σε κλειστό χώρο με 1.5μ απόσταση, χωρίς μάσκες και οι δύο;

Εικόνα

Εικόνα

Mετά γεμίζουν οι εντατικές. Φταίει ο Μητσοτάκης.
Κολλάει και από τα μάτια.

https://www.euroclinic.gr/article/koron ... -ta-matia/

Οπότε, έπρεπε να φορούν αμφότεροι και γυαλιά προστασίας εργαστηρίου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Ναι, και γυαλιά έπρεπε να φοράνε. Δυστυχώς δεν είναι υποχρεωτικά. Τα υποχρεωτικά μέτρα στοχεύουν μόνο στον κύριο μηχανισμό μετάδοσης, το αναπνευστικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίρνουμε και έξτρα μέτρα.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”