!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Καραμελίτσα ελληνικό καφεεεεεεέ! και βάλε και δύο παξιμαδάκια
4η μέρα σήμερα και νιώθω τι σημαίνει καραντίνα κανονική. Και δεν θέλω να τελειώσει 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Α χ καραντίνα μου γλυκιά σαν καραμέλαNaida έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:46 4η μέρα σήμερα και νιώθω τι σημαίνει καραντίνα κανονική. Και δεν θέλω να τελειώσει![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ωραία ήτανΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:47Α χ καραντίνα μου γλυκιά σαν καραμέλαNaida έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:46 4η μέρα σήμερα και νιώθω τι σημαίνει καραντίνα κανονική. Και δεν θέλω να τελειώσει![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γω μελετώ σαν πούστης και το καταχαίρομαι.Naida έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:56Ωραία ήτανΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:47Α χ καραντίνα μου γλυκιά σαν καραμέλαNaida έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:46 4η μέρα σήμερα και νιώθω τι σημαίνει καραντίνα κανονική. Και δεν θέλω να τελειώσει![]()
Ξύπνησα και έβλεπα βιντεακια the bachelor. Δεν χωνεύω την Αντζελινα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Μας κάνει καλόΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:57Γω μελετώ σαν πούστης και το καταχαίρομαι.Naida έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:56Ωραία ήτανΞύπνησα και έβλεπα βιντεακια the bachelor. Δεν χωνεύω την Αντζελινα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ θα πήγαινες ποτέ σε ριάλιτι για να διεκδικήσεις άντρα;Naida έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 18:00Μας κάνει καλόΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:57Γω μελετώ σαν πούστης και το καταχαίρομαι.Naida έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:56
Ωραία ήτανΞύπνησα και έβλεπα βιντεακια the bachelor. Δεν χωνεύω την Αντζελινα.
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τώρα που βλέπω το μπατσελορ ΝΑΙ!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συμφωνώ μόνο για αυτή την περίοδο, δεδομένου ότι είναι ελεγχόμενο το περιβάλλον και δεν θα κολλήσεις κόβιντ. Αλλά σε γενικές γραμμές πρόκειται γι΄ ασόβαρα πράματα.
Κάτι βιντεάκια που είδα, με έκαναν να θεωρήσω ότι μόνο η παίχτρια "Μαγδαληνή" διέθετε ψήγματα σοβαρότητας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι λες τώρα! Και μετά κοβιντ θα πήγαινα. Θα είχα φουστάνια, βαψιματα, μαλλιά , νύχια, φαγητά, βόλτες και το μεγάλο συν ότι θα έριχνα ΤΟ γέλιο να βλέπω από κοντά όλο αυτό. Αλλά δεν νομίζω να μου έδινε τριαντάφυλλο για πάνω από εβδομάδα αυτόςAlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 18:21Συμφωνώ μόνο για αυτή την περίοδο, δεδομένου ότι είναι ελεγχόμενο το περιβάλλον και δεν θα κολλήσεις κόβιντ. Αλλά σε γενικές γραμμές πρόκειται γι΄ ασόβαρα πράματα.
Κάτι βιντεάκια που είδα, με έκαναν να θεωρήσω ότι μόνο η παίχτρια "Μαγδαληνή" διέθετε ψήγματα σοβαρότητας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Δημοκρατικός
Γεννημένη πολεμίστρια, στην αιχμή του δόρατος της ανθρωπότητας κατά της πανδημίαςNaida έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:46 4η μέρα σήμερα και νιώθω τι σημαίνει καραντίνα κανονική. Και δεν θέλω να τελειώσει![]()
Σε θέση μάχης στον καναπέ, με trash-TV και σοκολάτες, θα επικρατήσουμε!
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Όχι όχι άλλη σοκολάτα τέλος. Αλλά ενα θα σου πω. Στο γραφείο με λένε πολεμική μηχανήΔημοκρατικός έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 17:35Γεννημένη πολεμίστρια, στην αιχμή του δόρατος της ανθρωπότητας κατά της πανδημίαςNaida έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 17:46 4η μέρα σήμερα και νιώθω τι σημαίνει καραντίνα κανονική. Και δεν θέλω να τελειώσει![]()
Σε θέση μάχης στον καναπέ, με trash-TV και σοκολάτες, θα επικρατήσουμε!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βλέπω Ρόκι στην τηλεόραση και πίνω σοκολατούχο ρόφημα από ασπράδια αυγών.
Ευτυχισμένος!
Ευτυχισμένος!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
τύπε, Σάββατο αύριο δεν έχει και σχολείο, ποιος στην χάρη σουFeindflug έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 22:14 Βλέπω Ρόκι στην τηλεόραση και πίνω σοκολατούχο ρόφημα από ασπράδια αυγών.
Ευτυχισμένος!