!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Drones, Ενδοτισμός, Αρμένικη Βίζιτα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Drones, Ενδοτισμός, Αρμένικη Βίζιτα
μεγάλη προδοσία ετοιμάζει ο Κούλης για να ξεκινάει τέτοιος πρόλογος
για κανα ψοφο να ευχηθουν καλοι ειναι οι αριστεροι και αλλοι εθνολαικιστες. παραπανω δεν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:08dna replication έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:02ΣΑΣ περιμένουν, εσάς και τον Κούλη,ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 21:53 Έχομε εισέλθει στην εποχή του πατριωτισμού της επιβίωσης. Δύσκολες αποφάσεις μας περιμένουν
δεν πιστεύω να ζητάτε προκαταβολικά έλεος?Ναι, πείτε μας τώρα ότι θα δώσετε καλύτερη λύση οι πήθικοι του σρζ και των ανέλ. Λες και δεν είδαμε μόλις πως τα κάνατε κώλο μουνί γαρύφαλλο με τα μνημόνια
Με την τουρκια θα το ρισκαρουνε βεβαια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
να γίνουμε ρογκ στειτ με ανάπτυξη αντιπυραυλικών συστημάτων και μίνι πυρηνικών με βοήθεια ΙράνΔημοκρατικός έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 21:47Σαν λύση προτείνω να μεγαλώσουμε το ΑΕΠ μας παραπάνω απο των Τούρκων. Είμαι σίγουρος ότι γίνεταιYochanan έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 21:35 Το Αζερμπαιτζάν, κράτος πελατης της Τουρκίας, *@!#$%^& τους Αρμένιους στο Καραμπαχ με τεχνολογια drones που προμηθευτηκε κυριως απο Τουρκία. Οι Αρμενιοι δεν δεχτηκαν τις προτασεις μεσολαβητων παλιοτερα για λυση του ζητηματος του Καραμπαχ γιατι τις θεωρουσαν ενδοτικες αλλα ταυτοχρονα δεν μπορεσαν να ακολουθησουν την οικονομικη ανοδο του Αζερμπαιτζαν και της Τουρκιας που τους εδωσε ενα τεχνολογικο και υλικο προβαδισμα τετοιο που στο τελος νικησανε.
Από 80% του τουρκικού ΑΕΠ το 1980φευγα η Ελλαδα εχει παει στο 20% σήμερα.
Ολα καλά αυτο το δροσερό χειμωνιάτο βραδακι Ελληνες φίλοι μου;![]()
- Sid Vicious
Κατανοειτε βέβαια πως σε περίπτωση εθνικής ήττας ή παραχώρησης πρέπει να αναζητηθουν ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για το οικονομικό και αμυντικό ξεγυμνωμα της χώρας από την δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Αν δεν αντέχει ο Κούλης ας παραιτηθεί
- Δημοκρατικός
Αντιπροτείνω χτύπημα συνδικαλισμού, μείωση μισθών και φορολογίας, μικρότερο κράτος, υπερπλούστευση των διαδικασιών έναρξης επιχείρισης.dotcom έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:15να γίνουμε ρογκ στειτ με ανάπτυξη αντιπυραυλικών συστημάτων και μίνι πυρηνικών με βοήθεια ΙράνΔημοκρατικός έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 21:47Σαν λύση προτείνω να μεγαλώσουμε το ΑΕΠ μας παραπάνω απο των Τούρκων. Είμαι σίγουρος ότι γίνεταιYochanan έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 21:35 Το Αζερμπαιτζάν, κράτος πελατης της Τουρκίας, *@!#$%^& τους Αρμένιους στο Καραμπαχ με τεχνολογια drones που προμηθευτηκε κυριως απο Τουρκία. Οι Αρμενιοι δεν δεχτηκαν τις προτασεις μεσολαβητων παλιοτερα για λυση του ζητηματος του Καραμπαχ γιατι τις θεωρουσαν ενδοτικες αλλα ταυτοχρονα δεν μπορεσαν να ακολουθησουν την οικονομικη ανοδο του Αζερμπαιτζαν και της Τουρκιας που τους εδωσε ενα τεχνολογικο και υλικο προβαδισμα τετοιο που στο τελος νικησανε.
Από 80% του τουρκικού ΑΕΠ το 1980φευγα η Ελλαδα εχει παει στο 20% σήμερα.
Ολα καλά αυτο το δροσερό χειμωνιάτο βραδακι Ελληνες φίλοι μου;![]()
Με τα παραπάνω μέτρα θα ξεπεράσουμε ΣΙΓΟΥΡΑ το ΑΕΠ της Τουρκίας
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Μαζι σου μπρο. Εσύ κατανοείςSid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:16 Κατανοειτε βέβαια πως σε περίπτωση εθνικής ήττας ή παραχώρησης πρέπει να αναζητηθουν ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για το οικονομικό και αμυντικό ξεγυμνωμα της χώρας από την δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα;
1) οτι το διλλημα ειναι ακριβως μεταξυ α) παραχωρησης και β) ηττας σε πολεμο και μετα παραχωρησης;
2) οτι αυτοι που φταινε ειναι οι ιδιοι που φταινε για την καταντια της χωρας με τα μνημονια;
3) οτι εσυ εισαι ενας απο αυτους;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
talaipwros
οχι απαραιτητα, ο Μακρον χθες παλι ζηταγε Ευρωπαικη κοινη αμυνα.Yochanan έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:20Μαζι σου μπρο. Εσύ κατανοείςSid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:16 Κατανοειτε βέβαια πως σε περίπτωση εθνικής ήττας ή παραχώρησης πρέπει να αναζητηθουν ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για το οικονομικό και αμυντικό ξεγυμνωμα της χώρας από την δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα;
1) οτι το διλλημα ειναι ακριβως μεταξυ α) παραχωρησης και β) ηττας σε πολεμο και μετα παραχωρησης;
2) οτι αυτοι που φταινε ειναι οι ιδιοι που φταινε για την καταντια της χωρας με τα μνημονια;
https://www.theguardian.com/world/2020/ ... ays-macron
φυσικα αυτο θα σημαινει και purge στα ρωσο, κινο και κνιτο μποτς, αλλα θα το αντεξω
Η δική μου πρόταση είναι πιο ρεαλιστικήΔημοκρατικός έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:19Αντιπροτείνω χτύπημα συνδικαλισμού, μείωση μισθών και φορολογίας, μικρότερο κράτος, υπερπλούστευση των διαδικασιών έναρξης επιχείρισης.dotcom έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:15να γίνουμε ρογκ στειτ με ανάπτυξη αντιπυραυλικών συστημάτων και μίνι πυρηνικών με βοήθεια ΙράνΔημοκρατικός έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 21:47
Σαν λύση προτείνω να μεγαλώσουμε το ΑΕΠ μας παραπάνω απο των Τούρκων. Είμαι σίγουρος ότι γίνεται![]()
Με τα παραπάνω μέτρα θα ξεπεράσουμε ΣΙΓΟΥΡΑ το ΑΕΠ της Τουρκίας![]()
- Dwarven Blacksmith
+5% του ΑΕΠ μόνο από την κατάργηση του best before στο γάλα και τη δυνατότητα των σουπερμαρκετ να πουλάνε είδη κηδειών.Δημοκρατικός έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:19Αντιπροτείνω χτύπημα συνδικαλισμού, μείωση μισθών και φορολογίας, μικρότερο κράτος, υπερπλούστευση των διαδικασιών έναρξης επιχείρισης.dotcom έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:15να γίνουμε ρογκ στειτ με ανάπτυξη αντιπυραυλικών συστημάτων και μίνι πυρηνικών με βοήθεια ΙράνΔημοκρατικός έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 21:47
Σαν λύση προτείνω να μεγαλώσουμε το ΑΕΠ μας παραπάνω απο των Τούρκων. Είμαι σίγουρος ότι γίνεται![]()
Αυτή η συζήτηση με το δημόσιο και πως χρεωκόπησε την χώρα με όλα τα επακόλουθα (φυγή νέων, υπογεννητικότητα, αφοπλισμός ή χαμηλές δαπάνες για την άμυνα).
Πότε έγινε ελκυστικό το δημόσιο; Στην εταιρεία που δουλεύω, το 1986 τους παρακαλούσαν να πάνε. Ποτέ δεν θα έμπαινα, αν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Καλά ήμουν εκεί που ήμουν, μετανάστρια, δεν είχαν τίποτε οι δικοί μου, οπότε ορθώς ήμουν μετανάστρια (και οι γονείς μου). Αλλά ακόμη και σήμερα κόβουν φλέβα για να μπουν. Ακόμη και με χαμηλούς μισθούς που σε άλλους δεν επιτρέπεται καν να το σκέφτονται να πάνε (είτε χωρίς στέγη είτε χωρίς φαϊ, θα μείνουν). Επιδοτούνται από γονείς. Μια μεγάλη διαστρέβλωση. Βέβαια παράλληλα πολεμήθηκε η ιδιωτική πρωτοβουλία. Πολύς κόσμος έβγαζε καπνούς που τον έβαλαν μεν στο δημόσιο, αλλά πρώτα τον χρεωκόπησαν στην δική του δουλειά.
Πότε έγινε ελκυστικό το δημόσιο; Στην εταιρεία που δουλεύω, το 1986 τους παρακαλούσαν να πάνε. Ποτέ δεν θα έμπαινα, αν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Καλά ήμουν εκεί που ήμουν, μετανάστρια, δεν είχαν τίποτε οι δικοί μου, οπότε ορθώς ήμουν μετανάστρια (και οι γονείς μου). Αλλά ακόμη και σήμερα κόβουν φλέβα για να μπουν. Ακόμη και με χαμηλούς μισθούς που σε άλλους δεν επιτρέπεται καν να το σκέφτονται να πάνε (είτε χωρίς στέγη είτε χωρίς φαϊ, θα μείνουν). Επιδοτούνται από γονείς. Μια μεγάλη διαστρέβλωση. Βέβαια παράλληλα πολεμήθηκε η ιδιωτική πρωτοβουλία. Πολύς κόσμος έβγαζε καπνούς που τον έβαλαν μεν στο δημόσιο, αλλά πρώτα τον χρεωκόπησαν στην δική του δουλειά.
- Sid Vicious
1. Δηλαδή με λες πως αν με αρέσει πχ ο κωλος σου δεν θα αντισταθείς αλλά θα τον δώσεις τι να κανς ο έρμος;Yochanan έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:20Μαζι σου μπρο. Εσύ κατανοείςSid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:16 Κατανοειτε βέβαια πως σε περίπτωση εθνικής ήττας ή παραχώρησης πρέπει να αναζητηθουν ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για το οικονομικό και αμυντικό ξεγυμνωμα της χώρας από την δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα;
2.Σαφώς και είναι οι ίδιοι και είναι και διαφόρων και διαφορετικών αποχρώσεων, χρεοκόπησαν την χώρα σε όλους σχεδόν τους τομείς, μια διεργασία δεκαετιών, δεν διαφωνούμε σε αυτό
3. Είναι αδύνατον να είμαι ένας από αυτούς. Γιοχι θυμίζεις λίγο την παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Το τσιρλιπιπί πάει σύννεφο σε αυτό το νήμα. Φυσικά, είναι οι ίδιοι που αν τους πειράξει κανείς την ακίνητη/κινητή περιουσία τους, θα φέρουν τον κόσμο ανάποδα.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Δημοκρατικός
Έτσι. Με ανάλογες λύσεις φτάνουμε ΕΥΚΟΛΑ το 1 τρις ΑΕΠ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:27+5% του ΑΕΠ μόνο από την κατάργηση του best before στο γάλα και τη δυνατότητα των σουπερμαρκετ να πουλάνε είδη κηδειών.Δημοκρατικός έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:19Αντιπροτείνω χτύπημα συνδικαλισμού, μείωση μισθών και φορολογίας, μικρότερο κράτος, υπερπλούστευση των διαδικασιών έναρξης επιχείρισης.dotcom έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 12:15
να γίνουμε ρογκ στειτ με ανάπτυξη αντιπυραυλικών συστημάτων και μίνι πυρηνικών με βοήθεια Ιράν
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τι να διάλεγαν ; τον ήλιο του πασοκ;Rocco Siffredi έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 11:57να θυμισω οτι μολις εγιναν κρατος την σημαια της Βεργινας διαλεξανHighlander έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 22:54 Αν κάποιοι ελληνες ουρλιάζουν μέχρι και για το πώς θα λέγεται γειτονική χώρα και θέλουν να της το επιβάλουν αυτοί το πρόβλημα το έχουν αυτοί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 0 Απαντήσεις